kubajvc Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 jak w temacie . czy jak kupie klamke z tylnych drzwi to czy podejdzie ona do przednich . chodzi mi o to zeby nie miec wkładki zamka zeby nie było sie jak włamac do srodka . miałem wczesniej passata i niestety zbyt pózno o tym pomyslałem i niestety ktos se posiedział w moim aucie . uprzedze pytanie co zrobie jak mi sie aku rozładuje sposobem jest wyprowadzenie kabelka + poza komore silnika i wrazie gdyby aku padło wystarczy podpiąc zwykłą baterie 9v i otworzyc auto z pilota . sposób sprawdzony .
darkle Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 Gorzej jak ci się pilot rozkoduje albo rozsynchronizuje:naughty:
Fido Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 Poważnie chcesz jeździć z wystającym kabelkiem ? Jeśli złodziej nie znajdzie zamka to wybije szybę. Jedna rada, nie zostawiać nic w aucie co by mogło skusić złodzieja.
Kshyhu87 Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 Kabelek zawsze można gdzieś schować. Ogolnie ciekawy pomysł hmm
kubajvc Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Opublikowano 26 Marca 2013 wkładke tylnej klapy bym zostawił na wypadek gdyby cos sie miało dziac z kabelkiem mysle ze wystający kabel dobrze zaizolowany gdzies pod nadkolem nie bedzie problemem . jak miałby wybic szybe musiałby wchodzc przez wybita do srodka bo drzwi nie otworzy przez podwójne ryglowanie . mysle ze to spore uciażenie . do passata włamali mi sie i nic nie ukradli ale siedzieli na moim fotelu i zrobili niezły kipisz w srodku w aucie . dlatego tez ponawiam pytanie ? czy klamka od tylnych drzwi bedzie paslowała do przednich ? ewentualnie od angola ?
turzol Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 Pasuje tył do przodu, sam robiłem taki myk u siebie żeby zlikwidować wkładkę
kubajvc Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Opublikowano 26 Marca 2013 mozesz jakos szybko opisac koszty i czy były jakies problemy przy przekładce ? czy masz jakis patent na rozładowany aku ?
Mateusz69 Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 mozesz jakos szybko opisac koszty i czy były jakies problemy przy przekładce ? czy masz jakis patent na rozładowany aku ? Witam, Ponawiam prośbę.W jaki sposób zdemontować nakładkę klamki zewnętrznej na taką bez wkładki na drzwi kierowcy, czy dużo roboty jest przy tym? Trzeba ściągać tapicerkę od wewnątrz? Prozę fachowców o pomoc którzy bawili się już w takie coś. :-) Dzięki.
Rekomendowane odpowiedzi