razor37 Opublikowano 29 Maja 2014 Opublikowano 29 Maja 2014 No panel od klimatronika mam przy samej popielnicce na samym spodzie to zapewne bedzie 2din , a tak z kablamie ( wtyczkami ) niebedzie nic do przerabiania ??
hidden22 Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 Witam. Panowie jak u was wygladaja tunele w kolorze swing? bo u mnie jest troche juz odrapany i nie podoba mi sie zbytnio ;/ patrzac na allegro to nie ma takich a jak sa to tez w nagannym stanie. Idzie to jakos zregenerowac albo ile kosztuje nowy w sklepie?
tomcrack27 Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 po co ci nowy napisz do siemina on ma w dobrym stanie:wink:
marekg Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 Nowy jeśli jest dostępny TP pewnie cos koło 800. Pytanie tylko czy jest sens aż tal inwestować w stare pudło i to w estetykę wnętrza. Ja wrzuciłem sporo kasy w nowe detale a jednak auto i tak dalej jest stare, czasu ani nie cofniesz ani nie zatrzymasz. Można popróbowac z malowaniem jeśli masz zamiar dłużej tym jeździć i cie drżni ten tunel.
audiKSP Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 Pisz do siemiana. Kupiłem u niego używkę i jestem mega zadowolony bo wygląda jak nowy
Wickeed Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 pisz bezpośrednio do niego i pytaj co ma na stanie
audiKSP Opublikowano 31 Maja 2014 Opublikowano 31 Maja 2014 ale w kolorze swing kupowales u niego? Fakt, nie w swingu. Ja brałem soul. Ale on ma pełno gratów więc pytaj
bosniak_sg Opublikowano 3 Czerwca 2014 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Czy jest gdzieś napisane, pokazane, co dokladnie przyciąć trzeba przy tunelu i klimatroniku 1 din przekładając kosz, radio, popielniczke pod 2 din.
edekxp Opublikowano 4 Czerwca 2014 Opublikowano 4 Czerwca 2014 ale w kolorze swing kupowales u niego? Można tunel pomalować Zapytaj kolegi elmo814 malował cały tuner tylko soul Ja malowałem na razie plastik pod popielniczką z tyłu. Były przetarcia, nic nie widać. Oczywiście spray dorabiany w kolor swing mat. Wcześniej malowałem rączkę kierowcy i pasażera, zapalniczkę, klamkę schowka, ramkę lewarka,popielniczkę i kilka drobiazgów Wygląda jak oryginał i się nie wyciera
elmo814 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Opublikowano 4 Czerwca 2014 mozna malowac tylko trzeba sciagnac cała gume z tunelu, opisze 2 sposoby 1, sciagamy gume wowczas mamty tunel taki porowaty tyle ze bez gymy ,odtłuszczamy go, psikamy podkładem czekamy az przyschnie i odrazu nakładamy spray w kolorze acryl mat po okolo 20-25min kolejna warstwa i 3 po okolo 50 min, polecam dobrze wyczyscic zakamarki tunelu takim czysciwem jak filc, jeżeli sa błebokie rysy na tunelu to obowiazkow sciagamy gyma całkowicie z niego bo bedzie widac zagłebienia 2 sposob 2 tylko delikatnie tym czysciwem matowimy tunel , podkładujemy i w kolor wersja szybsza acz gorsza bo dalej jest guma na tunelu ---------- Post dopisany at 16:10 ---------- Poprzedni post napisany at 16:09 ---------- kolega kileeer tez ma kilka elementow pomalowancyh, ramka biegow , popielniczka i raczki boczkow+ wymiana przyciskow szyb na te z b7 i wyłacznik , wyszło git czekamy na foto
Rekomendowane odpowiedzi