oprych Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 oblukana na żywo pomodzone kolorek mega i ta dwururka z tyłu
Bieniu Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Auto robi wrażenie i faktycznie odróżnia się od innych:thumbup1: nie zastanawiałeś się aby dach zrobić na czarno, jakiś karbon czy coś w tym stylu? mogłoby byc ciekawie i pasowac do zestawienia:naughty:
tgkone Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Opublikowano 5 Maja 2014 Auto robi wrażenie i faktycznie odróżnia się od innych:thumbup1: nie zastanawiałeś się aby dach zrobić na czarno, jakiś karbon czy coś w tym stylu? mogłoby byc ciekawie i pasowac do zestawienia:naughty: w sumie myślalem, ale znowu nie wyobrażam sobie czarnego dachu i do tego kompletu ciemnych szyb na razie uzupełniam pakiet światło + podświetlane lusterka z a6 c6
KrzysiekSPI Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 Mysle ze czarny dach nie pasowalby do tego auta. Ale przyciemnione szyby must have...
seves Opublikowano 17 Czerwca 2014 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Alez tu sie podzialo Furka mega pomodzona - konkretna robote robi Nie moge sie doczekac kiedy zobacze ja na zywo tym bardziej ze kilka modow mnie zaciekawilo Jedziesz do kamienia w niedziele? PS. Tez mam sedana i raczej nie wazy Ci 1800kg bo prawdopodobnie zczytales z dowodu ciezar przyczepy z hamulcem
Speedhuman Opublikowano 27 Czerwca 2014 Opublikowano 27 Czerwca 2014 chyba dzisiaj smigalem za tym autkiem
tgkone Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2014 aaa to Ty ile razy punktów przez taki rajd po mieście zebraliśmy?
Speedhuman Opublikowano 28 Czerwca 2014 Opublikowano 28 Czerwca 2014 aaa to Ty ile razy punktów przez taki rajd po mieście zebraliśmy? była w miarę kulturalna jazda wiec tragedii nie było
tgkone Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2014 musze licznik skalibrowac bo mi chyba cos kolo 150-160 na 50km/h pokazywalo. ale faktycznie ostrzegali mnie ze w tych 3.0tdi na ponad 300ps moga liczniki oszukiwac daj znac na priv gdzie to smigasz po mojej wiosce
Speedhuman Opublikowano 28 Czerwca 2014 Opublikowano 28 Czerwca 2014 musze licznik skalibrowac bo mi chyba cos kolo 150-160 na 50km/h pokazywalo. ale faktycznie ostrzegali mnie ze w tych 3.0tdi na ponad 300ps moga liczniki oszukiwac daj znac na priv gdzie to smigasz po mojej wiosce Hyhyhy No było coś kół 50-60
garry99 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Ciekawy projekt coś w końcu innego:wink:
Rekomendowane odpowiedzi