miki Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Jak wiadomo gusta są różne i się o nich nie dyskutuje ale chciałbym żeby każdy powiedział czym się narkotyzuje podczas jazdy CCCO Jak dla mnie na + są: - Wunderbaum Kokosnuss - fajna nuta kokosa z wanilią - California Scents Napa Grape - zapach winogron, świeży ale intensywny, nie polecam ustawiania puszki na full power - Chemical Guys Stripper Scent - jak dla mnie numer jeden, kto nie czuł, nie zrozumie :grin: - My Shaldan Lime i chyba Splash - udane zapachy, przy tym nie kosztują wiele, do dostanie m.in. w Tesco Mnie osobiście nie podpasowały: - California Scents Concord Cranberry - moja reakcja - WTF is that!? - California Scents Coronado Cherry - kupiłem bo wiele osób poleca, mnie nie podpasował... - Wunedebaum Vanilla aroma - hmmmm... zapach wykorzystywany we wszelkich warsztatach i komisach do "odświeżenia" wnętrza, w praktyce ukryłby zapach trupa, sposób użycia - wieszamy 3 choinki na luterku, wystawiamy auto na działanie promieni słonecznych na min. 3 godziny, upewniając się wcześniej że wszystkie szyby i drzwi są szczelnie zamknięte...
cptolgierd Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 CG Stripper Scent nr. 1 CS Coronado Cherry - mocny, ale nie podszedł mi, chyba guma balonowa? CS Cinnamon Apple - bardzo fajny, sama nazwa mówi jaki to zapach, przypomina nastrój świąt CS Hawaian Garden - fajny, lekki zapach, idealny na wiosnę - pachnie ogrodami
miki Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Muszę przetestować CS Cinnamon Apple, szkoda że do grudnia tak daleko:wink: Słyszałem że Golden State Delight też jest niczego sobie...
kris-krzysztof Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 (edytowane) Tylko i wyłącznie My Shaldan-Squash Limonka też jest ok i Jabłuszko ! Kupowałem CS to żaden mi nie podchodził i wszytkie wylądowały w garażu zmarnowałem dużo kasy na testy. Edytowane 25 Września 2014 przez kris-krzysztof
miki Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Spróbuj Strippera to dopiero poczujesz Tapnięte z SGS III
Fr0styyy. Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Spróbuj Strippera to dopiero poczujesz Tapnięte z SGS III Od razu poczułem ten zapach jak się otworzyło samochód
Kshyhu87 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 az taki fajny jest? trzeba będzie sprawdzic... Mi od zawsze podobała się czarna choinka Wunderbaum ale wiadomo jak z trwałoscia u niej :/
miki Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Jest fajny zresztą poczytaj opisy na internecie. Ogólnie pachnie tak jakby autem jechała niedawno fajna, ładnie pachnąca dziewczyna, jeśli masz żonę to nie kupuj bo pomyśli że masz kochankę
cabanmat Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Ja od kąd mam Audi (1,5) roku jadę na choineczkach Wunder Baum.
-RamzeS- Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 ważne żeby głowa nie bolała podczas długiej jazdy zapach może zmulić kierowce
jax82 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Jest fajny zresztą poczytaj opisy na internecie. Ogólnie pachnie tak jakby autem jechała niedawno fajna, ładnie pachnąca dziewczyna, jeśli masz żonę to nie kupuj bo pomyśli że masz kochankę miki miałeś rację, dziś zakupiłem Strippera i najchętniej nie wychodziłbym z auta, zapach jest rewelacyjny
miki Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Cieszę się że się spodobał, tylko się nie zaduś Tapnięte z SGS III
jax82 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 postaram się, odrobinkę zaaplikowałem i już czuć
lukas551 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Ktos podpowie mi co to za zapach jest ten stripper?? To jest w płynie?jezeli tak,to jak to stosujecie
Kwinto69 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 tu masz linka Chemical Guys Stripper Scent Pocket Size 118ml (3110569048) - motoAllegrosam się zastanawiam nad tym to takie psiukadło z tego co widzę
jax82 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 zapach jest w płynie, ja rozpyliłem na dywanikach i boczkach drzwi - efekt niesamowity:wink:
cptolgierd Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 W lato 2-3 psiknięcia pod dywanik, nawiew i zapach potrafi się utrzymać do tygodnia.
Rekomendowane odpowiedzi