Kshyhu87 Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 ja u siebie jak popsikałem tym stripperem to następnego dnia nic nie było czuć :/ jakiś lewy ten mój stripper?
Kwinto69 Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 ja u siebie jak popsikałem tym stripperem to następnego dnia nic nie było czuć :/ jakiś lewy ten mój stripper? poczytać było od 1 strony
Olszak86 Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 Ja zamowilem wczoraj coronado cherry polecane tu. Wieczorkiem dam znac co i jak. Wysłane z mojego LG-E610 ---------- Post dopisany at 18:37 ---------- Poprzedni post napisany at 10:26 ---------- No i mam coronado cherry. Zapaszek za***isty. Jak się otworzy na full bardzo intensywny ale ja tak lubie, można sobie regulować intensywność. Naprawde polecam zaobaczymy tylko czy wytrzymuje te 60 dni
Kshyhu87 Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 wytrzymuje tylko otworz go dosłownie minimalnie zapach bedzie ładnie czuć po miesiącu może Ci sie wydawać że już jest słaby ale to przyzwyczajenie ktoś inny wsiądzie do auta i mu będzie jeszcze pachniało
Olszak86 Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 Wlasnie wzialem na minimum i jest dobrze. Jak za 17 zl jestem bardzo zadowolony. Wysłane z mojego LG-E610
pakotomasz Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 Też testowałem Corronado Chery i było całkiem przyjemnie w samochodzie. Przez 2 dni także miałem go w pracy w takim małym biurze i każdy kto wchodził pytał co tak ładnie pachnie:naughty:
xBladex Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Chemical Guys Stripper Scent gdzie go najlepiej rozpryskac?
Kerm Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Ja z najprostszych polecam Dr Marcus Black, bardzo ładny i nawet trwały.
Olszak86 Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Strippera to na dywanoki najlepiej. Wysłane z mojego onetouch EVO7 przy użyciu Tapatalka
darkb Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 stripper scent z chemical guys to przereklamowane badziewie , kupujcie i możecie sobie pryskać nawet 1 litr dziennie a na 2 dzie od nowa bo nic nie będzie czuć , nie dajcie się nabrać na stripper scent
Olszak86 Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Coronado cherry u mnie daje juz drugi miesiac. Troche slabiej ale zwiekszylem intensywnosc i dalej wisienka Wysłane z mojego LG-E610
hj88 Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 U mnie już też 2 miesiące jest Próbował ktoś inny zapach niż Coronado Cherry od California Scents?
Olszak86 Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Ja po wisni kupuje gume balonowa tez tu polecana. Wysłane z mojego LG-E610
Blachu Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 California Scents Coronado Cherry robi robotę :kox:
blaszczuEL Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Chemical Guys Stripper Scent gdzie go najlepiej rozpryskac? Ja zawsze daje na wykładzinę wokół dywaników, pod fotele i same dywaniki.
pakotomasz Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Chemical Guys Stripper Scent gdzie go najlepiej rozpryskac? Ja zawsze daje na wykładzinę wokół dywaników, pod fotele i same dywaniki. Ja też tak próbowałem, ale u mnie to nie pomogło. Pachniało zaraz po popsikaniu, ale po kilku godzinach zapachu zero.
Griffe Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Kilka od nich i sa fajne, melon, hawaje i winogrono U mnie już też 2 miesiące jest Próbował ktoś inny zapach niż Coronado Cherry od California Scents?
talib1990 Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 stripper scent z chemical guys to przereklamowane badziewie , kupujcie i możecie sobie pryskać nawet 1 litr dziennie a na 2 dzie od nowa bo nic nie będzie czuć , nie dajcie się nabrać na stripper scent nie zgodze sie ... widocznie przyzwyczajasz sie szybko do tego zapachu i często autem jeździsz... ja jeżdze codziennie po kilka minut autem i caly czas czuje zapach... psiknięte w nawiewy i na dywaniki... KAŻDY kto wsiada do auta czuje ten zapach bo sie pyta co tak pachnie.... :naughty::naughty:
miki Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Opublikowano 4 Listopada 2013 Tak się zastanawiam czy nie zaczęli go przypadkiem podrabiać...
Kshyhu87 Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 Też o tym pomyślałem... Wszyscy zachwalali a u mnie słabo pachnie :-/
Rekomendowane odpowiedzi