dawidoks Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Witam serdecznie, czy kablem pod VW/Audi podepnę się do Opla vectry b z 2000r? Kumplowi prawdopodobnie padł któryś EGR.
prezesik18 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Viaken.pl: Viaken - elektronika dla motoryzacji Ja mam ten sprzęcik i łączyłem się z Vectrą B 98rok X18XE - łączy się z silnikiem, pokazuje błędy, kasuje również. Nie mogłem zobaczyć parametrów bieżących. Do innych modułów się nie łączyłem.
dawidoks Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Jak przełożę piny w kostce to powinien chyba łączyć prawda?
Banan Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Mój Vag KKL z USB - łączy się z Vectrą B , można odczytywać błędy silnika i je kasować reszty nie próbowałem , aha udało mi się to samo w Saabie 9-3 2.0 T
prezesik18 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Pin masy i plusa są w tych samych pinach. Natomiast pin lini K jest jako 7. Program którego używałem to OpelTech2. Powodzenia.
Rekomendowane odpowiedzi