P-U-M-A Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Na prośbę kolegów Sysek27, jozek726, Slo i Mikaszi reaktywuję wątek z moim autem:decayed: Wyposażenie - Pełen pakiet S-line/S4(Zderzak przód S-Line, Listwy S4, zderzak tył S4, Lotka S-Line) - Zawieszenie gwintowane KW V1 - BiXenon Soczewka A6 C6 + DRL LED H7 - Hamulce S4 345/300 - Wydech 2.5 TDI oraz końcówki Ulter 90rs - Soft By Ecu Project 197PS/400NM - Kierownica TTrs S-Line - RNS LED 2011 Seat Exeo - Dekory Carbon al'a RS4 - Nakładki na Pedały RS4 -Nagłośnienie BOSE - 4 Elektryczne Szyby - Felgi 19" Rotor Silver + opony 225/35/19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 mucha Ci zrobiła kupę na przednim zderzaku na ostatniej focie:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 deja vu mam był znikł i znów jest:wink: autko pierwsza klasa i ta fela ,wrzuć zdjęcia leda z drl-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 mucha Ci zrobiła kupę na przednim zderzaku na ostatniej focie:decayed: Moje środki nie są w stanie tego domyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 pięknie leżakuje :jerk: to koło jest idealne do tego fajna opona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laki83 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 fura za***ista:slina:..nie ma sie do czego przyczepić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 szacun, jest naprawdę dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 no i znowu będzie się do czego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 piękna!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz_gti Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 piękna B6:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Szacun, naprawde wielki szacun za doprowadzenie auta do takiego wyglądu. Dla mnie praktycznie ideał jeśli chodzi o wygląd B6. Pomyślałbym jedynie nad grillami black-matt od S4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 kozak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 pokaż jeszcze środeczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Dziękuje za miłe słowa Panowie. Dużo czasu i pracy włożyłem ale jak widać po komentarzach się opłacało dziękuje:hi: ---------- Post dopisany at 22:38 ---------- Poprzedni post napisany at 22:37 ---------- Szacun, naprawde wielki szacun za doprowadzenie auta do takiego wyglądu.Dla mnie praktycznie ideał jeśli chodzi o wygląd B6. Pomyślałbym jedynie nad grillami black-matt od S4. Zobaczę Turzol na pewno nie będzie już takiego rezania jak w zeszłym roku trochę mi przeszło już. Jestem zadowolony z efektu. Ale jak by kiedyś jakaś okazja była i będzie wolny grosz to dlaczego nie:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 pięknie się prezentuje nie ma co pogratulować furki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Nie bede pisal ze piekne bo to sie juz nudne robi:decayed: Ale tak podejzewam ze z tylu masz dystanse bo fajnie pasi ale przod jakos schowany sie wydaje albo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Pięknota, przeglądałem kilkukrotnie foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 :slina: Nie wiem co powiedzieć. Mogę tylko zazdrościć auta. Masakra. :slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 no fura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi