reikeb Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 No prosze, kawal dobrej roboty podobie mi sie to autko nie powiem, ja troche w majowke sie wezme za robote bo będzie wiecej czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon__75 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Standardowo barankiem:wink: Dobra robota....! Nakręcasz innych do działania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Puma mega fajne masz te b6:kox: Coraz bardziej kroci mnie zmiana:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Puma mega fajne masz te b6:kox: Coraz bardziej kroci mnie zmiana:facepalm: Wielkie dzieki Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Auto generalnie pociśnięte po całości. Wielki szacun. Tylko jedna rzecz mnie uderzyła. Jak to możliwe że nie masz PDC!? Swoją drogą. Czekam na obiecane kiedyś fotki z bliska carbonu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Auto generalnie pociśnięte po całości. Wielki szacun. Tylko jedna rzecz mnie uderzyła. Jak to możliwe że nie masz PDC!? Swoją drogą. Czekam na obiecane kiedyś fotki z bliska carbonu ;] Nie potrzebuje PDC. Foty wnętrza wrzuciłem poszukaj ---------- Post dopisany 27-04-2013 at 10:01 ---------- Poprzedni post napisany 26-04-2013 at 10:50 ---------- Ciąg dalszy prac, niestety trochę mniej zdjęć się zapomniało:wink: Pomalowałem sprężyny na nowo Zamontowana wycieraczka z Q5, niestety brakuje mi jakiejś uszczelki i dopiero w środę będzie skończone. Dodatkowo wyrzuciłem ramki i przykleiłem rejke na kleju do szyb Zdemontowałem zderzak, rok temu malowany a znów pełno odprysków:kwasny: Po zdemontowaniu zderzaka zająłem się wyczyszczeniem Potem korekta lakieru Menzerna FG500 + menzerna SF4000 Po zmatowaniu przed korektą Pierwszy przejazd FG500 na twardym padzie Reszty zdjęć z korekty nie mam. Jednak stwierdzam że dla ideału trzeba by znów pomalować zderzak:kwasny: Nadkole i felga wrzucona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 świr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Ładnie Pumuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 po co tyle jeździsz, a potem się dziwisz że odpryski są, praca git:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivlov Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Niezła robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 powiem ci że przekonuje mnie ta felga, coraz bardziej się ku niej skłaniam gratki efekt czyszczenia jest, zazdroszczę czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 powiem ci że przekonuje mnie ta felga, coraz bardziej się ku niej skłaniam gratki efekt czyszczenia jest, zazdroszczę czasu Tu leży największy problem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 cierpimy na tą samą chorobę - chroniczny brak czasu. Swietna robota, widać że masz zadatki na dobrego detailera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Akurat znalazłem 2 dni czasu więc porobiłem to co już dawno chciałem ogarnąć. Zostało wyregulować ręczny i umyć auto może wieczorem się to zrobi:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivlov Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 W tym modelu w sumie nie ma regulacji ręcznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 U mnie też by się przydało jakąś korektę lakieru, polerkę zrobić Elegansio! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 te hamulce + koło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 W tym modelu w sumie nie ma regulacji ręcznego. Jest regulacja. W tym modelu było więcej rodzaju linek od ręcznego. No niestety u mnie jej nie ma więc pozostaje jedynie zmiana linek:kwasny: ---------- Post dopisany at 14:36 ---------- Poprzedni post napisany at 14:35 ---------- U mnie też by się przydało jakąś korektę lakieru, polerkę zrobić Elegansio! No też musze się zabrać u siebie za lakier ale najpierw muszę inne rzeczy zrobić. Korektę zostawiam na koniec:decayed: ---------- Post dopisany at 14:37 ---------- Poprzedni post napisany at 14:36 ---------- te hamulce + koło Z RS4 robiły by robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 a co się stało ze znaczkiem OOOO na klapie ? nie zjechał Ci kilka mm bo czarne coś jest nad nim ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 To jest cień od wycieraczki Tomek:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi