wojtas-audi Opublikowano 3 Marca 2007 Opublikowano 3 Marca 2007 Moze byc, duzo ladniej bylo by w soczewkach Valeo :twisted:
SlaVko18v Opublikowano 4 Marca 2007 Autor Opublikowano 4 Marca 2007 Moze byc, duzo ladniej bylo by w soczewkach Valeo :twisted: zalezy co kto lubi :PP .. ja chcialem miec angel eyes .. jak dal mnie ladniejsze niz valeo .. ale to tylko moj gust :biggrin:
Piotrek98igo Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 o wiele ładniejsze niz valeo :twisted:
Gość rob Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 reflektory w realu o wiele lepiej się prezentują
rafalekx Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 Nowe swiatelka na przodzik ) Pozwolicie, że się kolegi zapytam - Ile Cię kosztowały te światełka? Bardzo fajnie teraz z nimi wygląda
SlaVko18v Opublikowano 4 Marca 2007 Autor Opublikowano 4 Marca 2007 http://www.allegro.pl/item168980900_lampy_audi_a4_95_99_2xring_soczewka_chrom_od_s_s_.html zamow i ciesz sie :PP .. swiatelka swieca lepiej niz standardowe ... jeszcze tylko kupie halogeny podlacze do nich ringi i mniam bedzie
adadur Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 faktycznie autko zyskało na świeżości, a jak z halogenami jest w przypadku tych świateł?
SlaVko18v Opublikowano 5 Marca 2007 Autor Opublikowano 5 Marca 2007 to najmniejszy problem ... elektryk powinien dac sobie rade wlacznik mam jedynie to chyba bedzie musial sie "wpiac" we wiazke z ringami .... w starych lampach mialem halogene wiec tez jakis myk we wiazce bedzie pewnie
adadur Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 A dokładniej pytam czy te lapy też mają halogeny bo jeśłi nie to się ich pozbawiłeś niestety.
SlaVko18v Opublikowano 6 Marca 2007 Autor Opublikowano 6 Marca 2007 no halogenow sie pozbawilem ... ale raczej ich nie uzywalem wiec nie plakalem ... w planach kupie halogeny do zderzakow i bedzie wtedy zaj#$%^e wszystko w swoim czasie
SlaVko18v Opublikowano 10 Marca 2007 Autor Opublikowano 10 Marca 2007 pare nowych fotek : z tym bede sobie musial poradzic .. mam kabelek takze tylko poczytam na forum i mam nadzieje ze to skasuje taki obraz daja soczewki zaraz przy zderzaku :twisted: a tu widac "wiazke" swiatla prosto od soczewki i jeszcze jedna fotka .. wyszlo tak jakbym mial "drogowe" wlaczone ale dlatego ze bez flasha robilem zdj
SlaVko18v Opublikowano 10 Marca 2007 Autor Opublikowano 10 Marca 2007 widocznosc o niebo lepiej niz w standardowych ... lepiej widac np prawa strone .. pieszego mozna szybciej zejrzec jakby sie stalacz na moja strone aha .. zapomnialem dodac ze swiatlo jest intensywniejsze biorac pod uwage stare lampy.. nie ma takiego rozproszenia
SlaVko18v Opublikowano 11 Marca 2007 Autor Opublikowano 11 Marca 2007 A nie paruja przekonamy sie jak bedzie padac ... ale dla pewnosci przejechalem na laczeniach silikonem :twisted:
pet3r Opublikowano 11 Marca 2007 Opublikowano 11 Marca 2007 A nie paruja przekonamy sie jak bedzie padac ... ale dla pewnosci przejechalem na laczeniach silikonem :twisted: lol zaczna parowac na bank! lampa musi miec dostep powietrza do wnetrza.
Gość rob Opublikowano 11 Marca 2007 Opublikowano 11 Marca 2007 A nie paruja przekonamy sie jak bedzie padac ... ale dla pewnosci przejechalem na laczeniach silikonem :twisted: lol zaczna parowac na bank! lampa musi miec dostep powietrza do wnetrza. dokładnie, pogorszyłeś sprawę
SlaVko18v Opublikowano 11 Marca 2007 Autor Opublikowano 11 Marca 2007 nie .. za lampa mam 3 piekne "koreczki" od odpowietrzania ... aha .. nie uszczelnialem wszedzie gdzie sie tylko dalo .. tylko na laczeniach lampy z plastikiem na gorze lampy ... gdzie woda moze sie "przedrzec" .. zrobilem to za rada mojego kumpla ktory ma angel eyes tylko ze w civicku i mu nie paruja .. dziekuje za uwage :twisted:
pet3r Opublikowano 11 Marca 2007 Opublikowano 11 Marca 2007 nie .. za lampa mam 3 piekne "koreczki" od odpowietrzania ... aha .. nie uszczelnialem wszedzie gdzie sie tylko dalo .. tylko na laczeniach lampy z plastikiem na gorze lampy ... gdzie woda moze sie "przedrzec" .. zrobilem to za rada mojego kumpla ktory ma angel eyes tylko ze w civicku i mu nie paruja .. dziekuje za uwage :twisted: aaa o koreczkach nie wiedzielismy i wszystko jasne, skoro jest wentylacja to nie beda parowac
Rekomendowane odpowiedzi