Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[C6 BPJ]A6 Tfsi S-line Avant Blue Bandit by Młody_z_drogi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
centra isotonic? na co to :P:grin:

To APC 1:1 do rozcienczania:decayed:

Pierwsze MODY za płoty :naughty:

Dokładnie :decayed: Ale Grzesiu dzisiaj się zakochałem, brat kupił a6stke i ma full pakiet oświetlenia z tymi białymi ledami pod dekorami jak u Szymka w S6, trzeba będzie rezać :banan: No i oświetlenie pod lusterkami:slina: Będzie trzeba rezać w lato :decayed:

Opublikowano

Te listwy to dla mnie takie allegrowe no ale jak ci sie podoba :wink:

Opublikowano
  • Autor
centra isotonic? na co to :P:grin:
Pierwsze MODY za płoty :naughty:
Te listwy to dla mnie takie allegrowe no ale jak ci sie podoba :wink:

Powiem Ci, że jest fajne takie światełko, nie rzuca się w oczy ale jak jest 0 światła to ciekawie wygląda:wink:

Opublikowano

W tej a1 co mialem jako zastępcze było fajnie bo była dioda co świeciła na przyciski od szyb ... A we wnękach klamek dyskretne oświetlenie tez białym paskiem - u mnie jest czerwony jak w b6/b7 :kwasny:

Poza tym wszystko świeciło cały czas , nawet oświetlenie nóg gdzie u mnie świeci tylko przy otwartych drzwiach

Opublikowano
  • Autor

A nie było to regulowane? Bo u mnie oświetlenie nóg świeci jako ambiente i moc jest regulowana z MMI, klamki też na czerwono podświetlane :whistling:

Opublikowano
A nie było to regulowane? Bo u mnie oświetlenie nóg świeci jako ambiente i moc jest regulowana z MMI, klamki też na czerwono podświetlane :whistling:

W sumie nie patrzyłem czy była regulacja

Opublikowano

graty zakupu ale dziwi mnie kilka rzeczy:eusathink:

1 gdzie ejst quattro ja sie pytam?

2 czemu nie 3.0 tdi

3 nie lepiej bylo poszukac na wiekszym wypasiku? i rezac tylko juz szczegoly?

ziomek niedawno kupowal a6 c6 2,7 tdi i w porownaniu do tego co ty masz to u niego nie ma co rezac poza ksenonami

jelsi mozesz napisz pw ile za nia dales bo jestem bardzo ciekaw

i czy tablice opychasz te prywatne

Opublikowano
  • Autor

Przeczytaj, pisałem już dlaczego nie 3.0tdi - podatek drogowy 1500e na rok + ubezpieczenie 700e więcej... :whistling::whistling:

Quattro - nigdzie nie mogłem znaleźć...

Wypas? Powiedz co ten koleżka znalazł w tym wypasiku na biednym Irlandzkim/ UK rynku to jest już w miarę wypas, większe silniki miały lepsze wyposażenie ale nie kupiłem bo... patrz pkt 1.

Tablice już sprzedane

Ogólnie to chciałem zadbanego avanta w FULL s line i to mam, a resztę się doreza. Gentlemani nie rozmawiają o pieniądzach, dałem tyle ile warta

Opublikowano
. Gentlemani nie rozmawiają o pieniądzach, dałem tyle ile warta

to tylko ciekawosc bo mialbym porownanie ale jesli to tajemnica panie dzentelmenie to zracam honory

Opublikowano
  • Autor

Wiem, kolega pewnie dorwał full wypasa za 4.5k, ja niestety zapłaciłem trochę więcej bo aż 7.5k funtów:hi:

Opublikowano

Sorry za OT ale ja jestem ciekaw tego wypasa bez ksenonu . :naughty:

Opublikowano
Wiem, kolega pewnie dorwał full wypasa za 4.5k, ja niestety zapłaciłem trochę więcej bo aż 7.5k funtów:hi:

a skad ty wiesz ile on dal

2006 rok za 8900

---------- Post dopisany at 14:26 ---------- Poprzedni post napisany at 14:25 ----------

Sorry za OT ale ja jestem ciekaw tego wypasa bez ksenonu . :naughty:

to jest UK i tutaj konfiguracje auta sa przedziwne wiec nie ma tematu. no ale wszyscy wiedza lepiej mimo ze nie widzieli

sorry za OT

Opublikowano
  • Autor

No to powiedz już jaki ten wypas jak podgrzałeś atmosferę. Jednak zapłacił prawie 1.5k funtów więcej więc za to też mogę dużo dorezać ;)

Opublikowano

tak jak napisalem end OT do tego co ty masz doloz kilka gratow i bedzie

i widze ze nie ma co dyskutowac bo i tak wiesz lepiej

kolega dal ile uwazal za sluszne

a ja sie tylko spytalem czemu nie kupiles q i spytalem o cene ale zaluje widze :facepalm::facepalm::facepalm:

Opublikowano

Daje rady w tej budzie? To jest ea113 czy ea888? Kolor:thumbup1:

Opublikowano

Teraz trzeba dorezać oświetlenie nóg z tyłu, ale zaglądałem tam pod fotel a to normalnie materiałem zabite do końca, muszę poczytać czy da radę tam zmieścić lampke

Zadziwiające jest to, że podświetlenie kopyt na tyle miał byle golas C5..a w C6 już nie koniecznie :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Teraz trzeba dorezać oświetlenie nóg z tyłu, ale zaglądałem tam pod fotel a to normalnie materiałem zabite do końca, muszę poczytać czy da radę tam zmieścić lampke

Zadziwiające jest to, że podświetlenie kopyt na tyle miał byle golas C5..a w C6 już nie koniecznie :decayed:

No zadziwiające, tak samo jak korby z tyłu w co drugiej a4ce :kwasny:, Dobrze, że chociaż nie trzeba wymieniać komfortu żeby dodać dwie lampki z tyłu :grin: Ahhhh ta polityka marki..

Opublikowano

Panowie tak na głupa o co chodzi z tymi tablicami że to taki chodliwy towar ?? :decayed:

Autko bardzo fajne :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Nie wiem... Ogólnie możesz sobie kupić prywatne blachy i potem przełożyć je do nowego auta, jedyny sens jaki widzę w moich blachach to to, że nie można odczytać roku bo normalnie na tablicy jest rok pierwszej rejestracji. Często widać jakieś grube auta jak ferrari, porschawki z prywatnymi blachami jak np. PO RSCH3 albo F450 czy coś takiego, ale za takie blachy się płaci już gruuuuubą kasę!

---------- Post dopisany 27-04-2013 at 23:34 ---------- Poprzedni post napisany 23-04-2013 at 12:20 ----------

Daje rady w tej budzie? To jest ea113 czy ea888? Kolor:thumbup1:

Nie wiem co do mnie rozmawiasz :grin::grin::grin:

Daje rade, ale te pare koni wiecej by sie przydalo, mysle ze po remapie bedzie jechalo:wink:

A dzisiaj w sumie wpadł pierwszy modzik:decayed: LED'y do środka i do rejestracji:

IMG_6234.JPG

IMG_6233.JPG

IMG_6232.JPG

IMG_6231.JPGIMG_6230.JPG

Foty ujowe, ale lampki dobrze dają:kox:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.