H4mm3R Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Ori alcantara to była tylko na siedzeniach i boczkach w audi
seves Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2013 muszę oblukać na żywo na którymś spocie no chyba że zawitasz do BB jak się zbierze więcej niz 5 osóbchociaż jak sie rozpowie że przyjedziesz to na pewno nawet w BB ruszą leniwe zadki ---------- Post dopisany at 14:16 ---------- Poprzedni post napisany at 14:11 ---------- powiedz jeszcze jak wiesz oczywiście czy sufit jest ori obszyty alcantarą czy to było robione wpadnij w czwartek do żor sufit obszyty nie ori, gdyby był ori to by nie wyblakło pewnie - tak jak Hammer napisał
Polko_V Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 on nie wyblakł... ten kolor pod wpływem prędkości i przyśpieszeń...po prostu się cofa do tyłu:decayed:
seves Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Ori alcantara to była tylko na siedzeniach i boczkach w audi w a4 tak, ale w droższych furkach typu a8 czy rs6 była ori - chyba że te autka które widziałem były obszywane indywidualnie on nie wyblakł... ten kolor pod wpływem prędkości i przyśpieszeń...po prostu się cofa do tyłu:decayed: :grin::grin: To mówisz że wystarczy jeździć spokojnie i już bardziej nie będzie blakło?
Arturoo Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Ori alcantara to była tylko na siedzeniach i boczkach w audi w a4 tak, ale w droższych furkach typu a8 czy rs6 była ori - chyba że te autka które widziałem były obszywane indywidualnie on nie wyblakł... ten kolor pod wpływem prędkości i przyśpieszeń...po prostu się cofa do tyłu:decayed: :grin::grin: To mówisz że wystarczy jeździć spokojnie i już bardziej nie będzie blakło? hehe ....tylko jak to zrobić....ja się pytam jak ??
Polko_V Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Ori alcantara to była tylko na siedzeniach i boczkach w audi w a4 tak, ale w droższych furkach typu a8 czy rs6 była ori - chyba że te autka które widziałem były obszywane indywidualnie on nie wyblakł... ten kolor pod wpływem prędkości i przyśpieszeń...po prostu się cofa do tyłu:decayed: :grin::grin: To mówisz że wystarczy jeździć spokojnie i już bardziej nie będzie blakło? hehe ....tylko jak to zrobić....ja się pytam jak ?? częściej OSTRO hamować
dydo85 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 nawet Ci to jedzie dzięki za rajze
seves Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2013 nawet Ci to jedzie dzięki za rajze Dzięki:wink: nie ma sprawy
siemasz007 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Seves gdzie i kiedy będziesz na najbliższym spocie w naszych okolicach ? Ładnie złoiłes to RS4
H4mm3R Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Seves gdzie i kiedy będziesz na najbliższym spocie w naszych okolicach ? Ładnie złoiłes to RS4 Trzeba było jechać w czwartek na Żory
Maxito Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 nice ride gratulacje nowego wozidełka :wink:
seves Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2013 gratulacje debiutu na 1/4 Dzięki wielkie Tolek Uwierzcie mi że nie mam pojęcia jak to się stało że z ORI RS4 jechałem koło w koło najlepsze w tym wszystkim jest to że poważnie brałem pod uwagę kupno rs4 i nawet jedno prawie kupiłem. Tym bardziej teraz nie żałuję bo jednak mimo wszystko kosztowałaby jakieś 30tys więcej no i spalanie jednak też ma znaczenie dla mnie ---------- Post dopisany at 23:20 ---------- Poprzedni post napisany at 23:16 ---------- Seves gdzie i kiedy będziesz na najbliższym spocie w naszych okolicach ? Ładnie złoiłes to RS4 na pewno kiedyś gdzieś będę dopóki nie zacznę trenować na rowerku mam jeszcze dużo wolnego czasu:grin: nie złoiłem jej - Kolega kiedy zmieniałem bieg na 4 wysunął się na prowadzenie:decayed: nice ride gratulacje nowego wozidełka :wink: dzieki max
akjam Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 No to grubo jak RS4 jechałeś łeb w łeb.
seves Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2013 No to grubo jak RS4 jechałeś łeb w łeb. mój trener Miron78 udzielił mi kilku podstawowych ale bardzo ważnych uwag (mój pierwszy start) co na pewno miało znaczenie, a nie wiem czy Kolega z rs4 też ma swojego trenera:decayed:
Arturoo Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 No to grubo jak RS4 jechałeś łeb w łeb. mój trener Miron78 udzielił mi kilku podstawowych ale bardzo ważnych uwag (mój pierwszy start) co na pewno miało znaczenie, a nie wiem czy Kolega z rs4 też ma swojego trenera:decayed: :decayed::decayed::decayed: ja mogę Cię potrenować z wyhamowywania :decayed::decayed:
Rekomendowane odpowiedzi