piotrsob1 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Czesc. Mam pytanie. Przymierzam sie do kupna A4 B7 z 2006r. [koncowka roku]. Przebieg ok 120 tys. wszystko bylo regularnie robione- od znajomego. Aha i silnik 8 zaworowy. Doradzcie co robic. Kupic czy nie. Czekam na szybka odpowiedz. Mam malo czasu, zeby odpowiedziec jemu.Dzieki Utarguj ile się da i bierz Tylko bądź przygotowany na nieprzewidziane wydatki, a może będziesz szczęśliwcem i Ciebie ominą
Bartek-A4B7 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Czesc. Dzieki za szybka odpowiedz. Chyba sie zdecyduje jednak na tego audika. Bylem dzis na gieldzie, ale nic ciekawego nie bylo. Jak byscie mogli, powiedzcie na jakie wydatki i z czym zwiazane powinienem byc przygotowany przy tym silniku 8 zaworowym. Dzieki
srb38vx Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Wymienisz rozrząd przy okazji zerkni w jakim stanie jest zabierak pompy oleju i gniazdo ,wymienisz zabierak i smigasz oczywiście olej i filtry
piotrsob1 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Bolączki, które mogą Cię pociągnąć po kieszeni to napęd pompy oleju, przysiadające głowice i co za tym idzie wysrane uszczelki pod głowicą, wyrobione gniazda pompowtrysków, problemy z DPFem......
Bartek-A4B7 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Witam. Kolejne moje pytanie odnosnie wymiany rozrzadu, naped pompy oleju, pompowtryski czy DPF- ile kosztuje dana naprawa.
piotrsob1 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 W BPW wymiana rozrządu połączona z planowaniem głowicy i wymianą uszczelki 3 kPLN:whistling:
srb38vx Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Ja robiłem rozrząd w ASO dostałem rabat auto musiałem zostawić na noc ,chyba jakąś lewizne robili 2100 kompletny rozrząd DPF usuwał mi Aligator katowice (tuner) 1500 zł pucha została orginalna
Bartek-A4B7 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Czesc. Z tego co czytam to BPW nie jest takie zle. Jak ktoś mnie nie podkupi, to pewnie się zdecyduje. I będę jenym z Was. Pozdrawiam
niestandardowy Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Ka mam bpw i nie narzekam... ale ori przebieg 264.000 wiec drugie tyle powinno nalatac...
Rekomendowane odpowiedzi