Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 ASN] Co lepsze - skóra czy welur ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

alcantara trudna do utrzymania w idealnym stanie, ja bym szukał skora po pokach i reszte materiał naprawde robi robote

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

jak juz to skora z alcantara, jest to najdrozszy zestawik :tongue4: jak dla mnie sama skora latem to porazka.. no chyba ze walniesz sobie kremowa jakas z nowszych modeli to wtedy bym na to przystał.. a jak sie ma ładny welur to nie ma tragedii pod warunkiem ze sie nie ubrudzi za mocno :wink4:

Opublikowano

skóra lub skóra z materiałem :naughty: alcantara ładnie wygląda jednak po jakimś czasie mechaci się i paskudnie wygląda szczególnie jasna widziałem kilka aut z alcantarą i wyglądała niezbyt ładnie :gwizdanie:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

alcantara ładnie wygląda jednak po jakimś czasie mechaci się i paskudnie wygląda

troche sie mechaci ale bez przesady , mam 211 tys i wyglada naprawde ladnie.

Opublikowano
:polew: co za temat wiekszosc pisze ze git jest to co maja w samochodzie :polew:
Opublikowano

:polew: co za temat wiekszosc pisze ze git jest to co maja w samochodzie :polew:

Bo w samochodzie mają to co uważają za lepsze. To chyba normalne.

Opublikowano

Bo w samochodzie mają to co uważają za lepsze. To chyba normalne.

Są wyjątki ;( :beksa:

Opublikowano

Ja mam pół skórkę z welurkiem w kubełkowych s-linach z B7 dla Mnie rewelacja :kox:

Opublikowano

Ja będę inny :)

Ja mam zwykły materiał i... gorszej bidy nie widziałem co za szmelc :ranting1:

W wczesniejszym aucie jakim było A6 widozne w podpisie :) miałem skóry i to coś naprawde pieknego i praktycznego.

Po pierwsze dodaje uroku furmance a do tego ciągle ładnie pachnie tą skórą :)

Następne audi bedzie napewno ze skóra, innej opcji nie dopuszczem do myśli. Już nie robi mi róznicy czy będzie to całą skóra czy też pół skóra z materiałem czy z alkantarą.

Wszystkie 3 opcje za***iście wygladają :slina:

Opublikowano

Wg mnie sporo minusów skóry w aucie. Jedyny plus to ładnie wyglądające fotele. Osobiście wolałbym mieć auto bez skóry.

Opublikowano

Wg mnie sporo minusów skóry w aucie. Jedyny plus to ładnie wyglądające fotele. Osobiście wolałbym mieć auto bez skóry.

Nie znasz się :naughty:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Nie znasz się :naughty:

:good::naughty: Do tej pory nie miałem furmanki w skórze. W A4ce też nie miałem ale zmieniłem i wiem, że to najlepszy modzik. :kox:
Opublikowano

fajnie jak jest taka temperatura na zewnątrz,jak ta czarna skóra się nagrzeje,przyklejasz się jak ślimak bllleeee :sick3:

Opublikowano

fajnie jak jest taka temperatura na zewnątrz,jak ta czarna skóra się nagrzeje,przyklejasz się jak ślimak bllleeee :sick3:

:mysli: Ja tam jeżdżę w ubraniu... :wink4:
Opublikowano

zawsze w długich gaciach :rolleyes:

Opublikowano

ja mam jasna skorke i jesli chodi o nagrzewanie sie...hmmmm no grzeje sie jak cholera ale idzie sie przyzwyczaic w imie prezencji :cool1:

Opublikowano

skóra...ja też zmieniłem w swojej ze zwykłych na skórę i pełne zadowolenie...zupełnie inaczej się prezentuje wnętrze...

Opublikowano

No i sprawa utrzymania czystości we wnętrzu, na skórkę jak coś się wyleje to przecierasz scierą i zapominasz. :good: Ja jednak wolę materiał :tongue4: