Kamyk Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 ale ja mam na mysli prace Pawla rowniez ze srebrnym kolorem mozliwe tez ze sie myle, moze i kwestia zdjec .....
kris-krzysztof Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 niezla robotawydaje mi sie, czy u Pawla lepiej to sie swieci ? Ważna jest też Kwestia oświetlenia, aparatu umiejętności robienia zdjęć.
gusiak11 Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 ale ja mam na mysli prace Pawla rowniez ze srebrnym kolorem mozliwe tez ze sie myle, moze i kwestia zdjec ..... Podejrzewam że masz tu na myśli Pawła prace nad A6 i A4 oba kombi, jeżeli tak to one przy moim to były rzekł bym prawie ''grafitowe'' niezla robotawydaje mi sie, czy u Pawla lepiej to sie swieci ? Ważna jest też Kwestia oświetlenia, aparatu umiejętności robienia zdjęć. Dokładnie, zdjęcia Paweł robił pełnoklatkowym lustrem, przy 4 lampach, ja miałem wyjęte tylko dwa metal halogeny a one dają dość specyficzny kolor światła dwa że zdjęcia były robione telefonem, lekki retusz a i zmniejszenie zapewne tez im nie pomogło.
Kamyk Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 zdjęcia były robione telefonem jasna sprawa
Griffe Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Opublikowano 25 Lutego 2014 W tym roku sezon najprawdopodobniej otwiera auto z dalekiego wschodu...
Griffe Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Opublikowano 25 Lutego 2014 Hmmm, akurat nic o tym nie wiem:shock3: Kamyk wpadasz D.U.? gusiak11 wpisales nam taka kolumbryne?
gusiak11 Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 Griffe chciałeś powiedzieć takie paskudztwo na szczęście nie znam nikogo kto tym smiga
p.g.a Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 W tym roku sezon najprawdopodobniej otwiera auto z dalekiego wschodu... Ze wschodu??? Kamaza w garażu nie upchniecie
gusiak11 Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 W tym roku sezon najprawdopodobniej otwiera auto z dalekiego wschodu... Ze wschodu??? Kamaza w garażu nie upchniecie Postawimy namiot na podwórku a poza tym КАМАЗ z aż tak dalekiego wschodu nie jest....
Wafel1 Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 To RS6 z poprzednich stron i ten hebel z tyłu to mistrzostwo świata. Troche się opuściłem w temacie detalingu, ale po takich relacjach i zdjęciach znowu mnie bierze na powrót do tematu z większym zaangażowaniem
Griffe Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Opublikowano 26 Lutego 2014 To RS6 z poprzednich stron i ten hebel z tyłu to mistrzostwo świata. Troche się opuściłem w temacie detalingu, ale po takich relacjach i zdjęciach znowu mnie bierze na powrót do tematu z większym zaangażowaniem To cieszy, ze nasza praca motywuje do dzialania - wiecej zadbanych aut na ulicach Fajnie, ze podoba sie RS6 to Nazistowskie kombi jest specyficzna wersja auta rodzinnego:banan:. ktore powoli ale systematycznie przechodzi ciagle zmiany
gusiak11 Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 No to sezon 2014 można uznać za otwarty, co prawda nie o tego ''kitajca'' jeszcze chodziło ale... Na otwarcie sezonu w garażu pojawił się mały Hyundai i20. Auto 3 letnie z przebiegiem 50tyś lakier miało w dość dobrym stanie. Plan na to auto był odświeżenie lakieru, zabezpieczenie woskiem oraz rewitalizacja środka. Niestety nie ma zdjęć z procesu mycia, auto przyjechało później niż było umawiane i trzeba było szybko brać się za robotę Po umyciu i wytarciu okazało się że lakier jest całkiem ok i nie będzie dużo pracy Były też mocniejsze tematy, spotkanie z siatką ogrodzeniową pozostawiło ślady na lakierze, oraz usunięcie naklejki pseudo ochronnej Mimo opryskania samochodu w pre-wach-u wszystkim wymaganymi preparatami niektóre ''asfalty'' wymagały jeszcze doczyszczenia Koła niby umyte ale po dokładniejszej inspekcji Użyty zestaw kosmetyków A takie efekty swojej pracy otrzymałem Całkiem ładna perła Kilka odbić w ''lustrze'' Na koniec ''parę kropelek''
Griffe Opublikowano 4 Marca 2014 Autor Opublikowano 4 Marca 2014 http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/28/nko7.jpg grzejnik az zamurowalo z wrazenia:grin: Najs dzab
gusiak11 Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 niezle marcin zdrowy produkt wyszedl A odbicia zadowalające???
Kamyk Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 niezle marcin zdrowy produkt wyszedl A odbicia zadowalające??? rzeklbym wrecz wzorowe
chopin Opublikowano 10 Marca 2014 Opublikowano 10 Marca 2014 Witaj Griffe chylę czoła na wstępie za wszystkie projekty. Przejrzałem w miarę skrupulatnie cały wątek i chociaż mam do przejechania całą Polskę w szerz to nie ma to dla mnie żadnego problemu skoro mam oddać auto w fachowe ręce i chciałbym się zapytać jak z wolnymi terminami ? a drugie pytanie na które nie znalazłem odpowiedzi - jak to jest z doborem wosków i innych komponentów ? Czy Ty wybierasz odpowiedni i to jest w cenie z całą robotą czy ja mam przyjechać do Ciebie już z kosmetykami ? Jakbyś wyjaśnił będę wdzięczny i jeszcze raz :hi:
Griffe Opublikowano 10 Marca 2014 Autor Opublikowano 10 Marca 2014 Dzieki za opnie. Eeee nie tak cala 7lat mieszkalem we Wroclawiu i pokonalem ta trase ponad 100x Co do kosmetykow typu szampon/cleaner/glinka/pasty itp to w 100% ja co do zabezpieczenia jaki wosk czy powloka i jaka mowie co i jak i decyzje podejmuje klient. Co do terminow oczywiscie zalezy na co, ale skoro masz kawalek do nas, wiec nie sadze by Cie interesowal jednodniowy valeting...
Rekomendowane odpowiedzi