Kamyk Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 czym te żabojady to malują? jestem zaskoczony przecież porażka jakaś o co tam cholera chodzi? to tylko francuzi tak doopy dają? Pafcio, no powiedz ...
gusiak11 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 czym te żabojady to malują?jestem zaskoczony przecież porażka jakaś o co tam cholera chodzi? to tylko francuzi tak doopy dają? Pafcio, no powiedz ... Nie kolego mam w domu transita biały akryl a w zeszłym roku sprzedaliśmy ducato biały akryl rzekł bym per-analogia prawdopodobnie ten lakier tak sie zachowuje BTW pomijam wtórne malowanie maski
Kamyk Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 ten lakier, tzn jaki ? ogolnie bialy kolor czy co ?
Griffe Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Maska zostala wymieniona na nowa i ewidetnie zle przygotowana oraz pomalowana. Pozostale elementy w ory lakierze, bardzo ladnie sie polerowaly i nie bylo z nimi problemow. Zadbany jest bialy jest cool:naughty:
gusiak11 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 W zeszłym tygodniu były dwa ciekawe pojazdy do roboty Jeden to rzadka odmiana Nissana Micry, wersja CC KARMAN. Auto raczej z tych nie koniecznie zadbanych, właścicielowi najbardziej zależało na środku lakier w ‘’gratisie’’ Taki przyjechało na podwórko Dekontaminacja Po umyciu w garażu Polerujemy …. A tak wyglądała auto na świetle dziennym niestety od kilku dni nie ma słońca Drugi pojazd jeszcze moim zdaniem ciekawszy do pierwszego. Honda Rune 1800. Ociekający chromem Japończyk stający do walki o klienta z Harley Davidson-em Motor przyjechał na valeting i moim zdaniem udało się Próba, co jak wychodzi jaka metoda…. No i… Jedziemy dalej Efekty
pastaldo Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Dobra robota Pytanie, jak się poleruje taki motocykl który ma tyle zakamarków? Czy wszystko ręcznie, szmatka, śrorki i jazda?
gusiak11 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Dobra robota Pytanie, jak się poleruje taki motocykl który ma tyle zakamarków? Czy wszystko ręcznie, szmatka, śrorki i jazda? to różnie, czasem troche sprytu wystarczy, czasem trzeba użyć klucza 8,10 czy śrubokręta gwiazdkowego generalnie zabawy dużo więcej jak z samochodem a wydawało by sie że to tylko motorek
Griffe Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Ostatnio ciagle robie czyjes auta, a wszystko wywodzi sie z mojej pasji dbania i posiadania lsniacego auta wiec przed swietami znalazla sie "chwila" na rodzinne kombi: Kolejna aktywna piana, plukanie, mycie takie tam zabiegi pielegnacyjne po zimie. Osuszanie i wlot do garazu. Na avancie powloki nie ma, wiec po zimie mamy kilka pozostalosci, holsy: zacieki: slady po guano: Tym razem wybor padl na Swissvaxa, a wiec Cleaner Fluid Medium i na to Crystal Rock: Tak Audi postalo sobie 24godziny w garazu. Na kola tradycyjnie Autobahn i Megs Endurance, a dzis kurz i deszcz Wszystkim Wesolych Pogodnych Swiat
xBladex Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Bardzo ładne to Twoje rodzinne kombi:wink:...Też życzę Tobie i wszystkich to wchodzacych Wesołych Świat.
Griffe Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Dzieki Gracjan, przyjdzie letnie kola postaram sie ogarnac zdjecia jak trzeba. Ostatnio wlecial gwint.
tomekhxc Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 tez bym chcial takie rodzinne kombi miec w garazu
Gracjan Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Dzieki Gracjan, przyjdzie letnie kola postaram sie ogarnac zdjecia jak trzeba. Ostatnio wlecial gwint. Czekam na fotki w takim razie
TrollGun Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Dobre parę lat temu wisiał taki RS6+ na allegro za ponad 200 000zł, tak mi się marzył, że aż w totka grałem
kopniak Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Crystal Rock - no Godnie kolego....
Griffe Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Dzieki Panowie. W takim razie jak wrzuce stare lato (nowe sie przeciaga) postaram sie o jakies zdjecia. Na szybko dwie fotki po myciu setup zimowy gwint H&R nie za nisko i felgi z R8
_Makki_ Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Pawel, ona jest piekna Czarna optyka, felgi, heble, gleba, no malina. Do tego jeszcze SV CR! Az mi sie zatesknilo za moja A6 C5 i waniliowymi fotelami Recaro. BTW SV CR, za 4 dni bede w okolicach Daltona i mecze go o orginalny autograf na moim certyfikacie CR
Griffe Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Opublikowano 5 Maja 2014 Audi lansowalo sie na Bezpiecznych Wyscigach w Motopark Ulez W czwartek przyjmujemy male sportowe czerwone coupe na korekte i kwarc. Stay tuneg:wink:
Kamyk Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 kurna ten nissan wyszedl cudnie po prostu sister ma takie cosik, przyrzad do jezdzenia ale ten akurat to wyglada ze ho ho
Rekomendowane odpowiedzi