Denis Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 P.S. Obama to pewnie chciał, żeby mu lakier na Air Force One odświeżyć... A Władzio? Air Forca już kto inny opędzlował... -> https://www.youtube.com/watch?v=-SwWoTYJp9A Bardzo fajnie wyszła ta cytrynka! A jaką twarzową fotkę przy okazji dostałem
C4NC3R Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Obama, George i Putin mają ten sam numer tel? Dziwne . za***iście wyszedł ten DS. Wszystkie wasze prace są mega! Ogarnę mechanikę w moim aucie to wezmę się za lakier i na pewno się do was odezwę w tej sprawie .
gusiak11 Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 A Władzio On ma klikaset czołgów na granicy UA
audison88 Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Kolego griffe jaki środek polecasz po każdym myciu auta żeby zlikwidować wszelkie mazy, wyschnięte kropeli aby nadać blask lakierowi. Nie wiem jakiś wosk, mleczko co mam wybrać? Dzięki z góry za pomoc
dawidg2 Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Co to za "Prix" do kropek od smoły? Robert jaki masz kolor? Ja mam zmiekczacz do wody i sealant z shine garage. Niestety twarda woda to zmora.
audison88 Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 No właśnie u mnie woda z wodociagu dość twarda nawet w zmywarce potrzeba soli bo biały nalot zostaje a co dopiero mowiac o lakierze. A moj kolor to bardzo ciemny szary perła. I do tej pory szła pasta z K2 tempo ale boje sie, że przez za czeste stosowanie można zrobic wiecej szkody jak pożytku. A ten twoj środek to jakiś wosk? Co coś takiego jest? http://allegro.pl/shiny-garage-buff-up-exterior-sealant-500ml-wosk-i5060932024.html
dawidg2 Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 www.shinygarage.pl/shiny-garage-buff-up-exteriro-sealant-500ml.html Coś takiego mam Wyrzuć ta k2
dawidg2 Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Na umyte i wytarte auto psikasz i wcierasz ściereczka z mikrofibry.
audison88 Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 I moża to stosować po każdym myciu, bo niestety ciemnemu lakierowi tego trzeba bo wszystki mazy po wycieraniu widac:/
Griffe Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Opublikowano 22 Marca 2015 Po pierwsze proszę w naszym wątku nie prowadzić dyskusji. Po drugie audison88 bez obrazy nie znasz nawet podstaw tej zabawy i tu trzeba elaboratu na wiele stron. Poczytaj wątki o prawidłowym dbaniu o lakier, nie ma czegoś (pasty/wosku) użyjesz i będzie piękny look. Dobry szajn zależy od kondycji lakieru, do tego potrzebna jest korekta. Wosk tylko zabezpiecza w pewnym sensie lakier.
dawidg2 Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Nie mają już tego środka do wody co mam. Szampon też ważny do mycia. Nie używam po każdym myciu sealanta bo nieraz się nie da, zimno czy brak czasu. Ale efekt jest fajny. Pewnie mając powłokę i dobry wosk byłoby lepiej.
audison88 Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Sorry Griffie za tą dyskusje i nie obrażam się bo każdy ma specjalizacje w innej dziedzinie i jakieś tam pisanie na forum nie załatwi sprawy w porównaniu z wieloletnim doświadczeniem. Właśnie chodziło mi o środek dla takiego lajka jak ja żeby jakoś o ten lakier profilaktycznie dbać. Chociaż jakąś nazwę?
dawidg2 Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 Griffe co myślisz? Nie odp mi jaki to prix używacie. Prix...PK1svX.jpgBnhoRA.jpgxaHkyV.jpgnawet na tylnej klapie znalazł coś DyXwgz.jpgIAqo8I.jpg
Griffe Opublikowano 24 Marca 2015 Autor Opublikowano 24 Marca 2015 Teraz używamy Tuga Chemiee, może być też Prix od Tenzi. Zdjęcie czarnego Audi - co mam widzieć, bo nie wiem o co chodzi.
dawidg2 Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 (edytowane) Efekt po myciu i sealancie. Dzięki za nazwy, muszę coś kupić bo same kropki od smoły. Edytowane 24 Marca 2015 przez dawidg2
Rekomendowane odpowiedzi