Arkadiush Opublikowano 16 Lipca 2013 Opublikowano 16 Lipca 2013 no to fajnie chłopaki.. będzie raźniej po drodze więc gdzieś sie w Lublińcu spikniemy :decayed:Mefju na kiełbache zaprosi z rana :grin: ---------- Post dopisany at 23:16 ---------- Poprzedni post napisany at 22:46 ---------- Pany a co robimy z alkoholem? Każdy kupuje to co chce czy robimy ankietę żeby kupić jeden rodzaj ?
Gwerty Opublikowano 16 Lipca 2013 Opublikowano 16 Lipca 2013 no to fajnie chłopaki.. będzie raźniej po drodze więc gdzieś sie w Lublińcu spikniemy :decayed:Mefju na kiełbache zaprosi z rana :grin: ---------- Post dopisany at 23:16 ---------- Poprzedni post napisany at 22:46 ---------- Pany a co robimy z alkoholem? Każdy kupuje to co chce czy robimy ankietę żeby kupić jeden rodzaj ? masz każdemu po litrze postawić tego co lubi, za te wszystkie pytania i pomoc.
czorny_07 Opublikowano 16 Lipca 2013 Opublikowano 16 Lipca 2013 no to fajnie chłopaki.. będzie raźniej po drodze więc gdzieś sie w Lublińcu spikniemy :decayed:Mefju na kiełbache zaprosi z rana :grin: ---------- Post dopisany at 23:16 ---------- Poprzedni post napisany at 22:46 ---------- Pany a co robimy z alkoholem? Każdy kupuje to co chce czy robimy ankietę żeby kupić jeden rodzaj ? masz każdemu po litrze postawić tego co lubi, za te wszystkie pytania i pomoc. +1 GWERTY moim mistrzem
mrogal Opublikowano 16 Lipca 2013 Opublikowano 16 Lipca 2013 Wokalista repertuar przygotowałeś? módlcie sie zebym wam nie wpierdolil po pijaku, ostatnio po alko robie sie niegrzeczny, wiec pewnie nie bede pił
kaju Opublikowano 16 Lipca 2013 Autor Opublikowano 16 Lipca 2013 Wokalista repertuar przygotowałeś? módlcie sie zebym wam nie wpierdolil po pijaku, ostatnio po alko robie sie niegrzeczny, wiec pewnie nie bede pił UMARŁEM!! :nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie:
Arkadiush Opublikowano 16 Lipca 2013 Opublikowano 16 Lipca 2013 no to fajnie chłopaki.. będzie raźniej po drodze więc gdzieś sie w Lublińcu spikniemy :decayed:Mefju na kiełbache zaprosi z rana :grin: ---------- Post dopisany at 23:16 ---------- Poprzedni post napisany at 22:46 ---------- Pany a co robimy z alkoholem? Każdy kupuje to co chce czy robimy ankietę żeby kupić jeden rodzaj ? masz każdemu po litrze postawić tego co lubi, za te wszystkie pytania i pomoc.
mrogal Opublikowano 16 Lipca 2013 Opublikowano 16 Lipca 2013 a nie na kłobuck jedziemy? przeciez to koło robisz jadac przez LC no przez Chełm lekko zbacza z trasy
Gwerty Opublikowano 16 Lipca 2013 Opublikowano 16 Lipca 2013 No to z alko jak robimy ? pytaj kto ci pije z uczestników i zapełniaj bagażnik trunkami.
Arkadiush Opublikowano 16 Lipca 2013 Opublikowano 16 Lipca 2013 No to z alko jak robimy ? pytaj kto ci pije z uczestników i zapełniaj bagażnik trunkami.
kaju Opublikowano 16 Lipca 2013 Autor Opublikowano 16 Lipca 2013 masz każdemu po litrze postawić tego co lubi, za te wszystkie pytania i pomoc. Czeka już na niego coś specjalnego
Arkadiush Opublikowano 16 Lipca 2013 Opublikowano 16 Lipca 2013 masz każdemu po litrze postawić tego co lubi, za te wszystkie pytania i pomoc. Czeka już na niego coś specjalnego spalenia auta
Maxcudo Opublikowano 16 Lipca 2013 Opublikowano 16 Lipca 2013 spalenie auta to jest Tomasz'a i tańczącego Szweda kwestia Arek, ja już tak planujesz alco, to poproszę 3x 0.7L Whisky Glenfarclas 10yo
Arkadiush Opublikowano 16 Lipca 2013 Opublikowano 16 Lipca 2013 spalenie auta to jest Tomasz'a i tańczącego Szweda kwestia Arek, ja już tak planujesz alco, to poproszę 3x 0.7L Whisky Glenfarclas 10yo zamówiłem już całego TIRA
WhyMe? Opublikowano 17 Lipca 2013 Opublikowano 17 Lipca 2013 Z tego co wiem to mefju już w piątek jedzie a może to lepiej bo jak będzie miał takie przygody z prosiakami jak w drodze na Nysę to może w sobotę o tej samej godzinie się zjedziemy Panie ja auto lawetą jadę
OGr Opublikowano 17 Lipca 2013 Opublikowano 17 Lipca 2013 a nie na kłobuck jedziemy? przeciez to koło robisz jadac przez LC ty i tak jedziesz ponoć w bagażniku, więc cicho siedź! i ze niby co? miało byc to smieszne? gdzie ja swoje 190 cm zmieszcze? 194 wchodzi to i 190 wejdzie :-) Naciapane z sedesu ...
kaju Opublikowano 17 Lipca 2013 Autor Opublikowano 17 Lipca 2013 Ja dopiero z roboty wrócił... Prysznic, koryto i dalej praca, znowu przy kompie posiedze chooy wie do której
Sysiek Opublikowano 17 Lipca 2013 Opublikowano 17 Lipca 2013 a nie na kłobuck jedziemy? przeciez to koło robisz jadac przez LC ty i tak jedziesz ponoć w bagażniku, więc cicho siedź! i ze niby co? miało byc to smieszne? gdzie ja swoje 190 cm zmieszcze? wyginaj śmiało ciało i do avanta myk w sumie wiesz PKP bym za 17 zł nie dojechał Sysiek dobry kumpel i tyle mówi zeby mu na paliwko dorzucic:decayed: Za 17zl to Cie zawioze do Lublinca na oddzial zamkniety a podroz bedziesz mial we wnece kola zapasowego
kaju Opublikowano 17 Lipca 2013 Autor Opublikowano 17 Lipca 2013 Po krótkiej rozmowie telefonicznej - VARIO przybywa
Rekomendowane odpowiedzi