Arkadiush Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasjan Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Ja do dzisiaj bylem przekonany ze na miejsce mam 320km... nie wiem czemu mi sie tak ujebalo... a dzis patrze na mape a tam 530km. No ale slowo sie rzeklo wiec bede, i juz normalnie sie doczekac nie moge. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Ja do dzisiaj bylem przekonany ze na miejsce mam 320km... nie wiem czemu mi sie tak ujebalo... a dzis patrze na mape a tam 530km. No ale slowo sie rzeklo wiec bede, i juz normalnie sie doczekac nie moge. daleko masz stary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 mrogal ma jeszcze wiecej:decayed: u mnie cos koło 400km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 mrogal ma jeszcze wiecej:decayed: u mnie cos koło 400km Co się nie robi by spotkać się w jednym miejscu i najebać się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 mrogal ma jeszcze wiecej:decayed: u mnie cos koło 400km Co się nie robi by spotkać się w jednym miejscu i najebać się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 mrogal ma jeszcze wiecej:decayed: u mnie cos koło 400km Co się nie robi by spotkać się w jednym miejscu i najebać się to Kaja tekst :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 24 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Mrogal ma autoryzacje, bo jeździ w fotelu, w który waliłem za***iście siarrrrczyste bąki, także tego Napaćkane z japca kaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Mrogal ma autoryzacje, bo jeździ w fotelu, w który waliłem za***iście siarrrrczyste bąki, także tego Napaćkane z japca kaja haha :polew::grin::grin:dlatego tak nisko siedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 24 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Ty się nie śmiej, bo dla Ciebie za ten spam gdzie tylko popadnie przygotowaliśmy coś specjalnego Napaćkane z japca kaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Ty się nie śmiej, bo dla Ciebie za ten spam gdzie tylko popadnie przygotowaliśmy coś specjalnego Napaćkane z japca kaja ja nie spamuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 24 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Dooooopsz Napaćkane z japca kaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Dooooopsz Napaćkane z japca kaja No to widzisz kurde do Jarko potrzebuje numeru:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 24 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 No to Ci mówie. Dwa kilo michałków i możemy gadać Napaćkane z japca kaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 No to Ci mówie. Dwa kilo michałków i możemy gadać Napaćkane z japca kaja dostaniesz nawet 5 tylko daj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin20 Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Kur... ja to mam szczęście, 2 tygodnie do zlotu, napinacz zmieniony bo stukał łańcuch, olej zmieniony + filtry, wszystko cacy aż tu nagle kontrolka ciśnienia się zapala... wpadam na kanał, wykręcam milion śrubek, siedzę do północy i..... się ucieszyłem bo to tylko zapchany smok Wszystko poskładane i nie zapeszając śmiga aż miło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Kur... ja to mam szczęście, 2 tygodnie do zlotu, napinacz zmieniony bo stukał łańcuch, olej zmieniony + filtry, wszystko cacy aż tu nagle kontrolka ciśnienia się zapala... wpadam na kanał, wykręcam milion śrubek, siedzę do północy i..... się ucieszyłem bo to tylko zapchany smok Wszystko poskładane i nie zapeszając śmiga aż miło Dobrze teraz, a nie w piatek przed wyjazdem ;-) Naciapane z sedesu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Ty się nie śmiej, bo dla Ciebie za ten spam gdzie tylko popadnie przygotowaliśmy coś specjalnego Napaćkane z japca kaja Dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Kur... ja to mam szczęście, 2 tygodnie do zlotu, napinacz zmieniony bo stukał łańcuch, olej zmieniony + filtry, wszystko cacy aż tu nagle kontrolka ciśnienia się zapala... wpadam na kanał, wykręcam milion śrubek, siedzę do północy i..... się ucieszyłem bo to tylko zapchany smok Wszystko poskładane i nie zapeszając śmiga aż miło Ten typ tak ma. I pewno sanki w dol i kilka godzin zabawy? Stary silikon z uszczelnien czy cos innego? Polecam robic plukanki co zmiane oleju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan123 Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Mefju lecisz na prosiakach , jak tak to mam nadzieje ze się nanie nie najaram do końca bo już mi leb ryja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi