Tomasz Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 kaju a jaki numer tel do Ciebie? ja z dzieckiem jednak nie będę, nie będę go męczył w taki upał, mam zapłacone za 2 osoby i nie mam z kim jechać, 2 osoby już odmówiły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 kaju a jaki numer tel do Ciebie? ja z dzieckiem jednak nie będę, nie będę go męczył w taki upał, mam zapłacone za 2 osoby i nie mam z kim jechać, 2 osoby już odmówiły Namów Patricka żeby jechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 kaju a jaki numer tel do Ciebie? ja z dzieckiem jednak nie będę, nie będę go męczył w taki upał, mam zapłacone za 2 osoby i nie mam z kim jechać, 2 osoby już odmówiły Namów Patricka żeby jechał nie chce:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 kaju a jaki numer tel do Ciebie? ja z dzieckiem jednak nie będę, nie będę go męczył w taki upał, mam zapłacone za 2 osoby i nie mam z kim jechać, 2 osoby już odmówiły Namów Patricka żeby jechał nie chce:kwasny: To bierz Bolka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Patrick niech się honorem głupio nie unosi i niech przyjedzie, bo nikt nic do niego nie ma, a on sam sobie stwarza problemy. Bardzo chętnie go poznam, nie rozumiem jego postawy. Jutro określę w jakich godzinach w sobotę mogą przyjechać ludzie spoza listy zapoznać się, pogadać etc ---------- Post dopisany at 18:04 ---------- Poprzedni post napisany at 17:50 ---------- Tomku, numer do mnie podany strone wcześniej: 512 435 120 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Patrick niech się honorem głupio nie unosi i niech przyjedzie, bo nikt nic do niego nie ma, a on sam sobie stwarza problemy. Bardzo chętnie go poznam, nie rozumiem jego postawy. Jutro określę w jakich godzinach w sobotę mogą przyjechać ludzie spoza listy zapoznać się, pogadać etc ---------- Post dopisany at 18:04 ---------- Poprzedni post napisany at 17:50 ---------- Tomku, numer do mnie podany strone wcześniej: 512 435 120 idź się napij bo mojej ironii nie zrozumiałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Teraz ogarnąłem faktycznie, musiałem dwie pięćdziesiątki yebnąć i półmetrową kreske, żeby załapać o co kamon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 a co do Patryka jest mu głupio za to co zrobił i nie chce się pokazywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 a co do Patryka jest mu głupio za to co zrobił i nie chce się pokazywać To mu przekaż, że mimo, że pousuwał kontakty z forum nawet z fejsa, to niech się ogarnie i wpadnie razem z Tobą - z chęcią zamienimy z nim kilka słów nie poruszając tematów przykrych, każdy ma swoje za uszami, ale trzeba żyć dalej dawaj mnie tego synka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 a co do Patryka jest mu głupio za to co zrobił i nie chce się pokazywać To mu przekaż, że mimo, że pousuwał kontakty z forum nawet z fejsa, to niech się ogarnie i wpadnie razem z Tobą - z chęcią zamienimy z nim kilka słów nie poruszając tematów przykrych, każdy ma swoje za uszami, ale trzeba żyć dalej dawaj mnie tego synka zapomniałem dodać że w ostatnim czasie ma różowe okulary i widzi tylko cycki:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 a co do Patryka jest mu głupio za to co zrobił i nie chce się pokazywać To mu przekaż, że mimo, że pousuwał kontakty z forum nawet z fejsa, to niech się ogarnie i wpadnie razem z Tobą - z chęcią zamienimy z nim kilka słów nie poruszając tematów przykrych, każdy ma swoje za uszami, ale trzeba żyć dalej dawaj mnie tego synka zapomniałem dodać że w ostatnim czasie ma różowe okulary i widzi tylko cycki:decayed: Ciekawe, czy te cycki na niego patrzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 a co do Patryka jest mu głupio za to co zrobił i nie chce się pokazywać To mu przekaż, że mimo, że pousuwał kontakty z forum nawet z fejsa, to niech się ogarnie i wpadnie razem z Tobą - z chęcią zamienimy z nim kilka słów nie poruszając tematów przykrych, każdy ma swoje za uszami, ale trzeba żyć dalej dawaj mnie tego synka zapomniałem dodać że w ostatnim czasie ma różowe okulary i widzi tylko cycki:decayed: To prawie jak magic tylko bez cycków :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 a co do Patryka jest mu głupio za to co zrobił i nie chce się pokazywać To mu przekaż, że mimo, że pousuwał kontakty z forum nawet z fejsa, to niech się ogarnie i wpadnie razem z Tobą - z chęcią zamienimy z nim kilka słów nie poruszając tematów przykrych, każdy ma swoje za uszami, ale trzeba żyć dalej dawaj mnie tego synka zapomniałem dodać że w ostatnim czasie ma różowe okulary i widzi tylko cycki:decayed: Ciekawe, czy te cycki na niego patrzą albo na B8:decayed:, kto to wie w dzisiejszych czasach:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Właśnie porozrzucałem Was w pokojach i teraz Tomasz do Ciebie pytanie: Znajdziesz kogoś, czy wrzucać Cię w jednoosobowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Właśnie porozrzucałem Was w pokojach i teraz Tomasz do Ciebie pytanie: Znajdziesz kogoś, czy wrzucać Cię w jednoosobowy myślę że znajdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Właśnie porozrzucałem Was w pokojach i teraz Tomasz do Ciebie pytanie: Znajdziesz kogoś, czy wrzucać Cię w jednoosobowy kaju pamietaj ze ja tez bede sam bo zonka znalazla robote i juz poleciala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Właśnie porozrzucałem Was w pokojach i teraz Tomasz do Ciebie pytanie: Znajdziesz kogoś, czy wrzucać Cię w jednoosobowy kaju pamietaj ze ja tez bede sam bo zonka znalazla robote i juz poleciala Ciebie już ulokowałem w czterosobowym ---------- Post dopisany at 19:25 ---------- Poprzedni post napisany at 19:23 ---------- Dobra Tomku, to będziesz ze mną w czteroosobowym ---------- Post dopisany at 19:26 ---------- Poprzedni post napisany at 19:25 ---------- Dobra, lista ułożona, osoby, z którymi było brak kontaktu i nie opłaciły zlotu bądź nawet zaliczki zostają z listy skreślone. Za kilka minut wrzucę w pierwszy post rozpiskę pokoi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 No ciekawe coś tam namodzil z tymi pokojami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 kaju włącz gg, lub tel:wink: ---------- Post dopisany at 21:38 ---------- Poprzedni post napisany at 21:34 ---------- mam kierowcy, Bolo jedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 kaju włącz gg, lub tel:wink:---------- Post dopisany at 21:38 ---------- Poprzedni post napisany at 21:34 ---------- mam kierowcy, Bolo jedzie No to spoko, ale szczerze to Patrick też mógł jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi