Tomasz Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 kaju a jaki numer tel do Ciebie? ja z dzieckiem jednak nie będę, nie będę go męczył w taki upał, mam zapłacone za 2 osoby i nie mam z kim jechać, 2 osoby już odmówiły
WhyMe? Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 kaju a jaki numer tel do Ciebie? ja z dzieckiem jednak nie będę, nie będę go męczył w taki upał, mam zapłacone za 2 osoby i nie mam z kim jechać, 2 osoby już odmówiły Namów Patricka żeby jechał
Tomasz Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 kaju a jaki numer tel do Ciebie? ja z dzieckiem jednak nie będę, nie będę go męczył w taki upał, mam zapłacone za 2 osoby i nie mam z kim jechać, 2 osoby już odmówiły Namów Patricka żeby jechał nie chce:kwasny:
WhyMe? Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 kaju a jaki numer tel do Ciebie? ja z dzieckiem jednak nie będę, nie będę go męczył w taki upał, mam zapłacone za 2 osoby i nie mam z kim jechać, 2 osoby już odmówiły Namów Patricka żeby jechał nie chce:kwasny: To bierz Bolka
kaju Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Opublikowano 29 Lipca 2013 Patrick niech się honorem głupio nie unosi i niech przyjedzie, bo nikt nic do niego nie ma, a on sam sobie stwarza problemy. Bardzo chętnie go poznam, nie rozumiem jego postawy. Jutro określę w jakich godzinach w sobotę mogą przyjechać ludzie spoza listy zapoznać się, pogadać etc ---------- Post dopisany at 18:04 ---------- Poprzedni post napisany at 17:50 ---------- Tomku, numer do mnie podany strone wcześniej: 512 435 120
Tomasz Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 Patrick niech się honorem głupio nie unosi i niech przyjedzie, bo nikt nic do niego nie ma, a on sam sobie stwarza problemy. Bardzo chętnie go poznam, nie rozumiem jego postawy. Jutro określę w jakich godzinach w sobotę mogą przyjechać ludzie spoza listy zapoznać się, pogadać etc ---------- Post dopisany at 18:04 ---------- Poprzedni post napisany at 17:50 ---------- Tomku, numer do mnie podany strone wcześniej: 512 435 120 idź się napij bo mojej ironii nie zrozumiałeś
kaju Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Opublikowano 29 Lipca 2013 Teraz ogarnąłem faktycznie, musiałem dwie pięćdziesiątki yebnąć i półmetrową kreske, żeby załapać o co kamon
Tomasz Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 a co do Patryka jest mu głupio za to co zrobił i nie chce się pokazywać
kaju Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Opublikowano 29 Lipca 2013 a co do Patryka jest mu głupio za to co zrobił i nie chce się pokazywać To mu przekaż, że mimo, że pousuwał kontakty z forum nawet z fejsa, to niech się ogarnie i wpadnie razem z Tobą - z chęcią zamienimy z nim kilka słów nie poruszając tematów przykrych, każdy ma swoje za uszami, ale trzeba żyć dalej dawaj mnie tego synka
Tomasz Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 a co do Patryka jest mu głupio za to co zrobił i nie chce się pokazywać To mu przekaż, że mimo, że pousuwał kontakty z forum nawet z fejsa, to niech się ogarnie i wpadnie razem z Tobą - z chęcią zamienimy z nim kilka słów nie poruszając tematów przykrych, każdy ma swoje za uszami, ale trzeba żyć dalej dawaj mnie tego synka zapomniałem dodać że w ostatnim czasie ma różowe okulary i widzi tylko cycki:decayed:
kaju Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Opublikowano 29 Lipca 2013 a co do Patryka jest mu głupio za to co zrobił i nie chce się pokazywać To mu przekaż, że mimo, że pousuwał kontakty z forum nawet z fejsa, to niech się ogarnie i wpadnie razem z Tobą - z chęcią zamienimy z nim kilka słów nie poruszając tematów przykrych, każdy ma swoje za uszami, ale trzeba żyć dalej dawaj mnie tego synka zapomniałem dodać że w ostatnim czasie ma różowe okulary i widzi tylko cycki:decayed: Ciekawe, czy te cycki na niego patrzą
OLI_B5 Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 a co do Patryka jest mu głupio za to co zrobił i nie chce się pokazywać To mu przekaż, że mimo, że pousuwał kontakty z forum nawet z fejsa, to niech się ogarnie i wpadnie razem z Tobą - z chęcią zamienimy z nim kilka słów nie poruszając tematów przykrych, każdy ma swoje za uszami, ale trzeba żyć dalej dawaj mnie tego synka zapomniałem dodać że w ostatnim czasie ma różowe okulary i widzi tylko cycki:decayed: To prawie jak magic tylko bez cycków :grin:
Tomasz Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 a co do Patryka jest mu głupio za to co zrobił i nie chce się pokazywać To mu przekaż, że mimo, że pousuwał kontakty z forum nawet z fejsa, to niech się ogarnie i wpadnie razem z Tobą - z chęcią zamienimy z nim kilka słów nie poruszając tematów przykrych, każdy ma swoje za uszami, ale trzeba żyć dalej dawaj mnie tego synka zapomniałem dodać że w ostatnim czasie ma różowe okulary i widzi tylko cycki:decayed: Ciekawe, czy te cycki na niego patrzą albo na B8:decayed:, kto to wie w dzisiejszych czasach:whistling:
kaju Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Opublikowano 29 Lipca 2013 Właśnie porozrzucałem Was w pokojach i teraz Tomasz do Ciebie pytanie: Znajdziesz kogoś, czy wrzucać Cię w jednoosobowy
Tomasz Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 Właśnie porozrzucałem Was w pokojach i teraz Tomasz do Ciebie pytanie: Znajdziesz kogoś, czy wrzucać Cię w jednoosobowy myślę że znajdę
krzysiek23 Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 Właśnie porozrzucałem Was w pokojach i teraz Tomasz do Ciebie pytanie: Znajdziesz kogoś, czy wrzucać Cię w jednoosobowy kaju pamietaj ze ja tez bede sam bo zonka znalazla robote i juz poleciala
kaju Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Opublikowano 29 Lipca 2013 Właśnie porozrzucałem Was w pokojach i teraz Tomasz do Ciebie pytanie: Znajdziesz kogoś, czy wrzucać Cię w jednoosobowy kaju pamietaj ze ja tez bede sam bo zonka znalazla robote i juz poleciala Ciebie już ulokowałem w czterosobowym ---------- Post dopisany at 19:25 ---------- Poprzedni post napisany at 19:23 ---------- Dobra Tomku, to będziesz ze mną w czteroosobowym ---------- Post dopisany at 19:26 ---------- Poprzedni post napisany at 19:25 ---------- Dobra, lista ułożona, osoby, z którymi było brak kontaktu i nie opłaciły zlotu bądź nawet zaliczki zostają z listy skreślone. Za kilka minut wrzucę w pierwszy post rozpiskę pokoi
sysek27 Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 No ciekawe coś tam namodzil z tymi pokojami
Tomasz Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 kaju włącz gg, lub tel:wink: ---------- Post dopisany at 21:38 ---------- Poprzedni post napisany at 21:34 ---------- mam kierowcy, Bolo jedzie
sysek27 Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 kaju włącz gg, lub tel:wink:---------- Post dopisany at 21:38 ---------- Poprzedni post napisany at 21:34 ---------- mam kierowcy, Bolo jedzie No to spoko, ale szczerze to Patrick też mógł jechać
Rekomendowane odpowiedzi