kkrawat Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Ja już na miejscu Coraz bardziej kocham te 1.8T. Spalanie 6,2 l. dziękuje dobranoc Kurfunia masz ciagle z górki ?? To z powrotem ci 14 schleje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Wylatuje za jakies 30min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Wrzucę później foto dla niedowiarków Tymczasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Ja też będę leciał A2 ---------- Post dopisany at 16:47 ---------- Poprzedni post napisany at 16:47 ---------- Jutro z Pruszkowa w południe wyjeżdżam i jadę A2 do Konina jakbyś chciał możesz do nas dołączyć kolegę admin chyba ze Skierniewic jedzie do nas i jedziemy w kolumnie ---------- Post dopisany at 15:37 ---------- Poprzedni post napisany at 15:36 ---------- Na zlot przyjade peugeotem... albo wtrysk albo cos wiecej padlo... chodsi na 3 gary k**waSent from my GT-S7710 using Tapatalk 2 talib nie zapomnij O której i skąd ta kolumna to chętnie dołączę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkrawat Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Słupca-Konin +-11:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Ja też będę leciał A2---------- Post dopisany at 16:47 ---------- Poprzedni post napisany at 16:47 ---------- Jutro z Pruszkowa w południe wyjeżdżam i jadę A2 do Konina jakbyś chciał możesz do nas dołączyć kolegę admin chyba ze Skierniewic jedzie do nas i jedziemy w kolumnie ---------- Post dopisany at 15:37 ---------- Poprzedni post napisany at 15:36 ---------- Na zlot przyjade peugeotem... albo wtrysk albo cos wiecej padlo... chodsi na 3 gary k**waSent from my GT-S7710 using Tapatalk 2 talib nie zapomnij O której i skąd ta kolumna to chętnie dołączę pisz do admin on ze Skierniewic leci i do Słupcy dojedzie i ruszamy razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Bo ja mysle o pierdolach jak mi albo zawory rozjebqlo albo dziura w tloku ..... Sent from my GT-S7710 using Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Bo ja mysle o pierdolach jak mi albo zawory rozjebqlo albo dziura w tloku .....Sent from my GT-S7710 using Tapatalk 2 To audika zostaje u Ciebie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Tak jade Pugiem. Lejacy wtrysk lal na tlok i tlok rozjebalo.... taki final ze jestem z 2 k w plecy... mam metlik czy jechac jutro Sent from my GT-S7710 using Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Arek dam znac jak bede wyjezdzal od siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Tak jade Pugiem. Lejacy wtrysk lal na tlok i tlok rozjebalo.... taki final ze jestem z 2 k w plecy... mam metlik czy jechac jutro Sent from my GT-S7710 using Tapatalk 2 No to współczuje Talib:kwasny: mam nadzieje że wszystko ułoży się i będzie git.. P.S PAMIĘTAJ O MOIM PREZENCIE ---------- Post dopisany at 17:52 ---------- Poprzedni post napisany at 17:51 ---------- Arek dam znac jak bede wyjezdzal od siebie spoko będę czekał za tel jakbyś był wcześniej dzwoń Krawat będzie szybciej i Rafał też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 A wiecie że w hotelu niema wesela tylko osiemnastka jest:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 A wiecie że w hotelu niema wesela tylko osiemnastka jest:kox: będzie można dupki wyrywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Czy ktoś oprócz mnie jedzie dopiero jutro? Ja tez jade jutro. Tzn w sumie juz dzisiaj ale narazie dojechalismy do Belhatowa. Narazie kola cale :-) Naciapane z sedesu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 U nas aktualnie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertjudi Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Wątroby nikt nie zapomniał z domu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 nie ma ktoś rozebranego AFNa na tajle ? potrzebuje tłok z korbowodem .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 U nas aktualnie tak http://imageshack.us/a/img839/9999/vqmb.jpg no no grubo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemots Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Jakieś aktualne foto??? Na razie widzę spokojnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 nie ma ktoś rozebranego AFNa na tajle ? potrzebuje tłok z korbowodem .... I have:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi