Skocz do zawartości
IGNOROWANY

XIII Ogólnopolski Zlot Audi A4 Klub Polska 3-4.08.2013 Ostrów Wielkopolski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wrzuciłem info na A5 klub Polska

Opublikowano

Mogę kilka aut/osób z Volvo-Forum ogarnąć jak chcecie :grin:

Opublikowano
jaram się :naughty:

Jeszcze jak dochodzą do Ciebie nowe info co i jak to dopiero, a? :naughty:

---------- Post dopisany at 20:03 ---------- Poprzedni post napisany at 20:01 ----------

BTW, dziewczyny - potrzebowałbym info, jakiego fi ewentualnie końcówki z kwasiaka porobić jako gifty... :whistling::naughty: bądź jakiś inny pomysł, co mogłaby nam "podarować" :decayed: fabryka tłumików. SugJestie słucham? :naughty:

może lepiej zrobić wlepy ze zlotu co ? każdy mógłby sobie wlepić na auto ;-) nawet można zrobić je po kilka zł ...

---------- Post dopisany at 23:59 ---------- Poprzedni post napisany at 23:58 ----------

wrzuciłem info na A5 klub Polska

miałem to właśnie robić więc już Cię tam szukam ;-)

Opublikowano

wlepy mamy sponsorowane, tylko potrzebuję projektu.

Opublikowano

Ja zaproszę chłopaków z Audi Śląsk za prezesa pozwoleniem :hi:

Opublikowano
no jak ten skład dopisze co jest na liscie to zrobimy furore na mieście:grin: o zdjeciach juz nie pisze nawet:slina: szkoda tylko że nikt sie nie dopisuje więcej:thumbdown:

No powiem szczerze, że spodziewałem się większej frekwencji i zainteresowania, ale spoko - damy radę :wink:

na letnich zawsze jest slabsza frekwencja niz na zimowym :whistling: urlopy,wyjazdy z rodzinka itd. ale zycze udanej zabawy :decayed:

Opublikowano

Ty Klysiu nie pierdziel tylko dawaj :decayed: bierz LDZ Bande i w drogę :naughty:

Opublikowano
Ty Klysiu nie pierdziel tylko dawaj :decayed: bierz LDZ Bande i w drogę :naughty:

nie no akurat w tym czasie zaklepany mam pobyt na Helu a reszta podejzewam ze wola jechac na zimowy :decayed: ale jedzie od nas jeden przedstawiciel Cymek :wink:

Opublikowano
wlepy mamy sponsorowane, tylko potrzebuję projektu.

no jeden już rzuciłem strone wczesniej

Opublikowano

nie no akurat w tym czasie zaklepany mam pobyt na Helu a reszta podejzewam ze wola jechac na zimowy :decayed: ale jedzie od nas jeden przedstawiciel Cymek :wink:

No jadę.Myślałem że też poleci parę osób z Łodzi

Opublikowano

Ja też zaliczkowałem :decayed:

Opublikowano
:kox:
Opublikowano

No jadę.Myślałem że też poleci parę osób z Łodzi

nie na ten ogólnopolski sie zapisałeś co trzeba :grin:

Opublikowano

ooo zmiana nicka :decayed:

Opublikowano

mam 30km do ostrowa i co teraz hotel? :wink: bez sensu :D a byłbym na 100%:decayed:

Opublikowano

Miałem sen.... A w tym śnie... Wizja jak Maxcudo wraca do domu :polew:

320051_506490489407810_1153660404_n.jpg

Opublikowano

ooo zmiana nicka :decayed:

:wink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...