Arkadiush Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Cwiara jesteś nie do przebicia Nie wiem, nie pamietam Sent from my iPhone 5 using Tapatalk dobrze było napiliśmy się i było mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Cwiara mistrz wbijania gwoździa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Cwiara mistrz wbijania gwoździa rozdawania wizytówek też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Cwiara mistrz wbijania gwoździa A ile to roboty Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Dzięki wszystkim za te dosłownie 3 godziny. Miło było poznać szymieniu twoje auto poprostu ryje beret szkoda ze tak krotko byles............. Przeróbki u niektórych też ryją beret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Cwiara mistrz wbijania gwoździa Oj przybil przybil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 To byl moment Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 To byl moment Sent from my iPhone 5 using Tapatalk No ale Andrzeju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Ryju... Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 A kto kierowcą był? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 http://img850.imageshack.us/img850/4338/ymtx.jpghttp://img32.imageshack.us/img32/3046/z1xw.jpg Widać ze na zdjęciu nawet jestem;) ...... nacpane z kanału gdzie wódka się leje...... Przecież to było grupowe, więc jak miało Cię tam nie być...? Gwerty się tylko nie załapał, bo pojechał z moją żoną po manele do mnie do domu. musieliście foto grupowe robić jak po vódkę pojechałem:doh: I foto sesję jak nas jeszcze nie bylo? Naciapane z sedesu ... ---------- Post dopisany at 19:46 ---------- Poprzedni post napisany at 19:43 ---------- My juz w Krakowie. Opony cale. Co nowe to nowe :-) Naciapane z sedesu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Dzięki za kolejny świetny zlot:wink: miło było poznać nowe osoby, a także zobaczyć stare mordy po kilku miesiącach:kox: Mam nadzieje ze w przyszłym roku uda się też przyjechać w piątek na %%% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Cwiara mistrz wbijania gwoździa rozdawania wizytówek też nawet mam j:banan:edną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Moim zdaniem na nasze drogi rozsadnym kompromisem beda 16", choc 15" sa najbezpieczniejsze:) Stary, kto jeszcze tego używa :-/ Naciapane z sedesu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Moim zdaniem na nasze drogi rozsadnym kompromisem beda 16", choc 15" sa najbezpieczniejsze:) Stary, kto jeszcze tego używa :-/ Naciapane z sedesu ... jeszcze ja ale już niedługo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Pozdrowienia dla kolegi który przyniósł własny alkohol (przypalanke chyba) smaczna była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 a ja dalej nie potrafię zrozumieć jak można pić Luksusową o smaku Ogórkowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 a ja dalej nie potrafię zrozumieć jak można pić Luksusową o smaku Ogórkowym Ja czegoś takiego nie piłem i nawet nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Była najlepsza na świecie:kox: Moim zdaniem na nasze drogi rozsadnym kompromisem beda 16", choc 15" sa najbezpieczniejsze:) Stary, kto jeszcze tego używa :-/ Naciapane z sedesu ... ja:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Pozdrowienia dla kolegi który przyniósł własny alkohol (przypalanke chyba) smaczna była oj ty jeszcze wtedy smak miałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi