MAGIC87 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Była najlepsza na świecie:kox: +1:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Pozdrowienia dla kolegi który przyniósł własny alkohol (przypalanke chyba) smaczna była oj ty jeszcze wtedy smak miałeś dobra była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 a ja dalej nie potrafię zrozumieć jak można pić Luksusową o smaku Ogórkowym Ja czegoś takiego nie piłem i nawet nie widziałem Butelke widzialem ale sie nie doczekalem Ale wazne ze quatro w sobote wyrezane Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 a ja dalej nie potrafię zrozumieć jak można pić Luksusową o smaku Ogórkowym Smaczna była :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 a ja dalej nie potrafię zrozumieć jak można pić Luksusową o smaku Ogórkowym Smaczna była :naughty: ja to czekałem za ANANASÓWKĄ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 a ja dalej nie potrafię zrozumieć jak można pić Luksusową o smaku Ogórkowym Smaczna była :naughty: ja to czekałem za ANANASÓWKĄ ogórkowa była przekozak, a ananasówka już cała w piątek była ojebana u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raymax Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 "Czarny chu...! Ej Kubaaaa!" Bardzo miło też wspominam rozmowę na temat navi z Cwiarą Coś czuje, że bez ori radia i vaga by szło tą małą navi u mnie ogarnąć wczorajszego wieczora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 A ile to roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Andrzeju! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 a ja dalej nie potrafię zrozumieć jak można pić Luksusową o smaku Ogórkowym Smaczna była :naughty: ja to czekałem za ANANASÓWKĄ ogórkowa była przekozak, a ananasówka już cała w piątek była ojebana u mnie a w sobotę mówili czemu w piątek nie przyjechałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 który to sie śmiał z Martyny pełgota... przyznać sie kur*a :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 który to sie śmiał z Martyny pełgota... przyznać sie kur*a :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Postimage.org / gallery - 2013 08 03 11 17 22, 2013 08 03 11 17 29, 2013 08 03 11 17 47 Trochę fot ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Postimage.org / gallery - 2013 08 03 11 17 22, 2013 08 03 11 17 29, 2013 08 03 11 17 47 Trochę fot ode mnie dobre szkoda że pobrać wsio nie można... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość harry19-19 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 ja już dotarłem do domu , jakieś 53 minuty temu , 6 godzin i 600 kilometrów poszło gładko , miło było mi poznać was i organizatora Kaju , wczorajsza noc była świetna , niezapomniane wrażenia , mam nadzieję że zorganizuje się taką powtórkę chętnie zajadę , jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam P.S czekam na zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Można... po kolei Będę współpracował z moim netem to wrzucę, bo tutaj u dziewczyny porażka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin20 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 no ja już dotarłem do domu i walę piwo bo wysuszyło mnie to słońce, a klima wysiadła i musiał być zimny łokieć Zlocik moim zdaniem był udany i fajnie było zobaczyć te wyrezane bryczki i ich właścicieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Można...po kolei Będę współpracował z moim netem to wrzucę, bo tutaj u dziewczyny porażka... nie chce mi się po kolei :grin:wrzuć spakowane wsio do pobrania ---------- Post dopisany at 20:59 ---------- Poprzedni post napisany at 20:58 ---------- no ja już dotarłem do domu i walę piwo bo wysuszyło mnie to słońce, a klima wysiadła i musiał być zimny łokieć Zlocik moim zdaniem był udany i fajnie było zobaczyć te wyrezane bryczki i ich właścicieli to jutro marsz do sklepu i kupuj części do zrobienia klimy:wink: szkoda że foty nie zrobiliśmy wtedy i Twojej miny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkrawat Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Siemka Pany - ja już po 2 drineczkach i kebabie było mega za***iście - zaczęło się super i jeszcze lepiej skończyło..do następnego razu !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Noo skończyło sie za***iście :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi