piotr09 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 a ile tej folii potrzeba na oklejenie dekorów?
kris_91 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 60x100 wystarcza na styk jak dobrze rozplanujesz;P
julo23 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Panowie, z całym szacunkiem ale niektóre zdjęcia niewyglądają dobrze. Oklejanie kawałka dekora raczej nie pomoże jak całe wnętrze jest zaniedbane czy wręcz "uściuchane" jak w jakimś zwykłym "zdybie" typu fiat punto I. Nie chce pokazywać palcami po nicku ale może sobie część klubowiczów to wezmie do serca i nie będzie wrzucać takiego syfu na publiczne forum bo nie wypada. Czytają to też inni klubowicze innych marek aut, my jesteśmy klubowiczami Audi A4 i to do czegoś zobowiązuje chyba jeszcze.
_Darek_ Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Panowie pytanie trochę z innej beczki. Jak wyglądają dekory gdy zerwiemy z nich folię, zostaje klej, odbarwia się? Ramka od biegów i popielniczka pokryta jest taką powłoką jakby gumową (łatwo się drapie). Jak te elementy zniosą zerwanie folii?
POWER-KRIS Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Ja to ludwikiem i zmywakiem siatkowym plastikowym zmylem.
piotr09 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zastanawiam się nad oklejeniem swoich dekorów. Ale pytanie mam takie, ktoś ma granatowe wnętrze? Jaki kolor dekorów według was wygląda najlepiej w tym zestawieniu?
aleksbend Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Szczotkowanie alu lub piano black
Bart_poznan Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zastanawiam się nad oklejeniem swoich dekorów. Ale pytanie mam takie, ktoś ma granatowe wnętrze? Jaki kolor dekorów według was wygląda najlepiej w tym zestawieniu? ja mam granat , i okleiłem folią carbon 3 lata się trzyma , jak chcesz pykne fotke
jcwpl Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Koledzy, oklejał ktoś z was dekory folią 3M? jeżeli tak to moglibyście powiedzieć jak z trwałością, no i jak to się prezentuje? najlepiej gdyby ktoś podesłał zdjęcia, ponieważ zastanawiam się właśnie nad oklejeniem, ale nie wiem jaki wzór wybrać i chciałbym zobaczyć jak to wygląda myślałem nad aluminium szczotkowanym, ale spodobał mi się też biały karbon i nie wiem teraz.. generalnie chcę coś jasnego, bo chce troche rozjaśnić wnętrze. I jaki arkusz kupić żeby starczyło na dekory + popielniczką przód i tył? Spójrz sobie np na mój wątek - są fotki z folią ala carbon - po roku zero zużycia czy odchodzenia itp...
piotr09 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zastanawiam się nad oklejeniem swoich dekorów. Ale pytanie mam takie, ktoś ma granatowe wnętrze? Jaki kolor dekorów według was wygląda najlepiej w tym zestawieniu? ja mam granat , i okleiłem folią carbon 3 lata się trzyma , jak chcesz pykne fotke poprosił bym o foto jak to wygląda
Shhaddoww Opublikowano 25 Czerwca 2014 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zastanawiam się nad oklejeniem swoich dekorów. Ale pytanie mam takie, ktoś ma granatowe wnętrze? Jaki kolor dekorów według was wygląda najlepiej w tym zestawieniu? ja mam granat , i okleiłem folią carbon 3 lata się trzyma , jak chcesz pykne fotke poprosił bym o foto jak to wygląda Ja przy granatowym wnetrzu dekory mam oklejone folia szczotkowane aluminium i bardzo dobrze sie to komponuje. Dekory w takim kolorze orzywiaja wnetrze.
Bart_poznan Opublikowano 25 Czerwca 2014 Opublikowano 25 Czerwca 2014 obiecane zdjecie granat +folia carbon
piotr09 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Super, a szczotkowane Alu ożywi wnętrze? Pochwali się ktoś?
nitroo Opublikowano 27 Czerwca 2014 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Miałem ori szczotkowane alu w granatowym wnętrzu. Wygląda to fatalnie. Mogę podrzucić fotkę Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2
serfin Opublikowano 27 Czerwca 2014 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Pochwal sie wrzucaj tu fotki to kazdy zobaczy z zainteresowanych
nitroo Opublikowano 30 Czerwca 2014 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Pochwal sie wrzucaj tu fotki to kazdy zobaczy z zainteresowanych Zamieszczam foty ori szczotkowanego aluminium (1NK) w granatowym wnętrzu. Moim skromnym zdaniem pasowałbym carbon, ale niestety nie mam jak tego sprawdzić. Może ktoś ma taki przykład?
StachuCBR Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 Zajmuję się oklejaniem, szczotkowane alu pasuję wg mnie do czarnej, i siwej tapicerki, do tapicerki granatowej i kremowej- niestety nie wygląda to za ładnie. Jest to tylko i wyłącznie moja opinia
piotr09 Opublikowano 24 Lipca 2014 Opublikowano 24 Lipca 2014 Dziś zakupiłem folie czarny karbon 4D jak zrobie moda to pokarze jak to sie prezentuje;)
serfin Opublikowano 24 Lipca 2014 Opublikowano 24 Lipca 2014 Czekamy na efekty, z jakiej aukcji brales? Moze Link?
Rekomendowane odpowiedzi