Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A5/S5

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Kaziu_Wichura
Opublikowano

jaaaaaki oooon brzyyyydki :roll:

Opublikowano

nie znasz sie :P sliczny :D przygladnij sie lini nadwozia...rewelacja :D do tego bedzie wielka atrapa i pewnie swiatelka ala avant A6....i wychodzi sliczne autko

Opublikowano

przeciez jest zakamuflowany ale mozna sobie wyobrazic juz gril i swiatla i bedzie git :razz:

Gość Kaziu_Wichura
Opublikowano
przeciez jest zakamuflowany ale mozna sobie wyobrazic juz gril i swiatla i bedzie git :razz:

no chyba, że zmienią ten przód. Wtedy będzie faktycznie git. Linia jak najbardziej mi się podoba Murzynie :wink: . Tylkooooo ten przód....

Opublikowano

bo swiatel i atrapy nie widac.....zakryj sobie u Ciebie to tez bedzie brzydko ;)

Gość Kaziu_Wichura
Opublikowano
bo swiatel i atrapy nie widac.....zakryj sobie u Ciebie to tez bedzie brzydko ;)

aaa wszystko jasne! Dzięki czarny :wink:

Opublikowano

Keżor, i o to chodzilo wlasnie dziekujemy :lol:

Opublikowano

No ten przód niedopuszczalny i pewnie dla ściemy.

W zasadzie czemu nie podciągneli go jako "cupejka" A4 wkońcu jest Cabrio A4

Opublikowano

s5_mockup.jpg

024__scaled_600_009_001.jpg

oczywiście na razie komputerowe rendery, więcej szczegółów podczas Geneva Motor Show na początku marca prawdopodobnie ;)

Opublikowano

Hm... z przodu moim fajnie sie obydwie Audiczki prezentują, a S'ka - mrrrrau :smile:

Czekamy na dalsze rendery, a później oczywiście na zdjęcia :smile:

Opublikowano

bardziej podoba mi sie drugi render (auto wydaje sie szersze i nizsze ale to chyba wrazenie ucietej gory w pierwszej animacji), byloby extra gdyby mial jeszcze grill i kolor z pierwszego. ewentualnie mogliby przerzucic te diody, chociaz nie wiem czy w rzeczywistosci podobaly mi sie, w nowym Q7 wygladaja wg mnie zle :/ to A5 wyglada o niebo lepiej niz nowa TT, nad ktora podniecalem sie niesamowicie w salonie :D jest bardziej masywne, dostojne a jednoczesnie bardzo agresywne. jak wejdzie w takiej formie do produkcji to bedzie drugim samochodem, na ktory zbieram kaske (pierwszym jest R8 w konfiguracji za 586 243,90 zl :D ). ciekawe tylko jaka cena...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...