Artur82 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 ja jutro mam spot w Toruniu wiec jutro na bank nie....ale obiecuje ze podlece
Gość Edyta Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 ja jutro mam spot w Toruniu wiec jutro na bank nie....ale obiecuje ze podlece będziemy czekać
Artur82 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 ja jutro mam spot w Toruniu wiec jutro na bank nie....ale obiecuje ze podlece będziemy czekać Edytka wiesz, że mi dwa razy nie trzeba mówić
jozek726 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 fura jest naprawdę muszę kiedyś podlecieć z Jozkiem do 3-miasta na spota na a koło jest spaśne ja zchorowałem ltem jak był Domin u mnie i już na zimę latałem na takiej 18-stce Pewnie, podlecimy, może tak na VW manie coś skroimy Ja to u Artura zobaczyłem 18 na zimę i zachorowałem, nie będę już wam mówił co będzie zimą Grzesiek jutro o 16.30 , tel masz jak coś pisz, dzwoń. Miło by było jak byś chociaż na chwile wpadł
Gość Edyta Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 dobra to za tydzień widzimy się w bytowie nocleg macie z Monią zagwarantowany:naughty: Grzegorz wybacz za ot:wstydliwy:
Artur82 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 dobra to za tydzień widzimy się w bytowie nocleg macie z Monią zagwarantowany:naughty:Grzegorz wybacz za ot:wstydliwy: za tydzień to ja mam gosci ze stolicy państwa z którego pochoda nase autka... ...Grzegorz a Ty przy 8,5 cala i et 30 wpakowałeś jeszcze dystns? jestes pewien ze to 8,5 cala??
Gość Edyta Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 dobra to za tydzień widzimy się w bytowie nocleg macie z Monią zagwarantowany:naughty:Grzegorz wybacz za ot:wstydliwy: za tydzień to ja mam gosci ze stolicy państwa z którego pochoda nase autka... ...Grzegorz a Ty przy 8,5 cala i et 30 wpakowałeś jeszcze dystns? jestes pewien ze to 8,5 cala?? termin do uzgodnienia Grzesiu oczywiście widzimy się jutro:naughty:
C4NC3R Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 No ja już po wymianie sprzęgła(komplet BRD). Teraz tylko turbo, pompki, ICek i program - ale zobaczę jak to wyjdzie, może się przesiądę na B7 3.0TDi:kox:
grzes283 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2014 dobra to za tydzień widzimy się w bytowie nocleg macie z Monią zagwarantowany:naughty:Grzegorz wybacz za ot:wstydliwy: za tydzień to ja mam gosci ze stolicy państwa z którego pochoda nase autka... ...Grzegorz a Ty przy 8,5 cala i et 30 wpakowałeś jeszcze dystns? jestes pewien ze to 8,5 cala?? Dystans....raczej dystansik. Samo z siebie, skoro masz małe ET, siłą rzeczy musi być szersza fela, choć może to nie jest regułą, poza tym: ---------- Post dopisany at 08:37 ---------- Poprzedni post napisany at 08:36 ---------- dobra to za tydzień widzimy się w bytowie nocleg macie z Monią zagwarantowany:naughty:Grzegorz wybacz za ot:wstydliwy: za tydzień to ja mam gosci ze stolicy państwa z którego pochoda nase autka... ...Grzegorz a Ty przy 8,5 cala i et 30 wpakowałeś jeszcze dystns? jestes pewien ze to 8,5 cala?? termin do uzgodnienia Grzesiu oczywiście widzimy się jutro:naughty: Nie obiecuję, niestety u mnie ND są pracujące i średnio wierzę, że się wyrobię. Mam fona do Józia, więc jak bym miał dojechać, to zadzwonię przed 17:decayed: ---------- Post dopisany at 08:41 ---------- Poprzedni post napisany at 08:37 ---------- Wpadł ori znaczek w grill, oraz czarny połysk na lusterka.... No i oczywiście:wink:, żeby nie było:decayed:
grzes283 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2014 gdzie się mieści turbo elita ?? Nowatorow 8. Obok Fabrycznej. Taki duzy plac, gdzie min. jest kurier "Siodemka". Turboelita jest bardziej w głębi.
kabas Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 Wczoraj widziałem Audiczke na Przymorzu i na żywo wygląda świetnie Graty:thumbup1:
grzes283 Opublikowano 8 Maja 2014 Autor Opublikowano 8 Maja 2014 Wczoraj widziałem Audiczke na Przymorzu i na żywo wygląda świetnie Graty:thumbup1: THX, pewnie w okolicach 15.30. Pozdrawiam:wink:
kabas Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 Wczoraj widziałem Audiczke na Przymorzu i na żywo wygląda świetnie Graty:thumbup1: THX, pewnie w okolicach 15.30. Pozdrawiam:wink: Dokładnie:decayed: Pozdrawiam:hi:
grzes283 Opublikowano 29 Maja 2014 Autor Opublikowano 29 Maja 2014 Ratują chłopaki, bo dawka paliwa na jałowym śmiertelnie duża. Prawdopodobnie lipny wałek. Troszkę zbili dawkę, ale i tak jest spora. Będę musiał reklamować wałek, tam gdzie mi go montowali.......zobaczymy co z tego wyjdzie. Ehh Polak jak zawsze mądry po szkodzie:facepalm:
Bieniek Opublikowano 11 Czerwca 2014 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Jakie masz parametry felg i jaki dystans?/ Mega wyglada na zywo!
grzes283 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2014 Jakie masz parametry felg i jaki dystans?/Mega wyglada na zywo! Dzięki, 8.5J ET30 + 5mm dystans na tyle. Pewnie w AZ widziałaś? Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi