Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A6 C6 Lift 3.0 TDI Q Avant , 19" , S-LINE Z+W - "TATOWÓZ"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

jazda normalna , wez pod uwage ze to auto wazy prawie dwie tony , nie da sie porownac go do a4

Opublikowano

Do tego tiptronic i pewnie jej nie oszczędzasz :wink:

Opublikowano
  • Autor

ogolnie auto jest strasznie mulowate po przesiadce do auta o prawie o 100 km mniejszej mocy i wadze plus 200 kg czlowiek zamienia sie troche dziada. Ja ogolnie nigdy nie palowalem i nie paluje swoich aut , wiec mysle ze raczej ja oszczedzam. Jakbym ja palowal to na trasie byloby 12-13 l w miescie 20 +. Jadac jednostajna predkoscia powiedzmy 110-120 mozna uzyskac 8 l , ale jakiekolwiek zwolnienie i wyprzedzanie moment jest 10 bez palowania

Opublikowano

Powiem szczerze, że jestem bardzo zaskoczony, bo stare BMK 224PS w C6 wychodziło mi max 12-12,5l/100km przy baaaardzo ciężkiej nodze i 100% miasto i szczerze powiedziawszy po nowszej motorowni spodziewałem się większej oszczędności :wink:

Przy normalnej jeździe i ostatnich szczegółowych testach A7 3.0 TFSI S-Tronic, spalanie średnie wychodzi z tankowania 11.8-13.2l/100km :kwasny:

Z tego, co pamiętam, to malik pisał o 14-15l w mieście w Q7 4.2tdi, to kurna idea ropniaka zaczyna tracić powoli sens...

Opublikowano
  • Autor

zrobiłem juz chwile temu wnętrze led, wygląda mniej więcej to tak

bagaznik_led.jpg

drzwi.jpg

srodek_led.jpg

Opublikowano

Ładnie to teraz wygląda - taki zimny kolorek :thumbup1:

Opublikowano
  • Autor

no umowilem sie juz do mg na wizyte a potem odrazu do aligatora na program , zobaczymy ile wypluje:eusathink:

Opublikowano
ogolnie auto jest strasznie mulowate po przesiadce do auta o prawie o 100 km mniejszej mocy i wadze plus 200 kg czlowiek zamienia sie troche dziada. Ja ogolnie nigdy nie palowalem i nie paluje swoich aut , wiec mysle ze raczej ja oszczedzam. Jakbym ja palowal to na trasie byloby 12-13 l w miescie 20 +. Jadac jednostajna predkoscia powiedzmy 110-120 mozna uzyskac 8 l , ale jakiekolwiek zwolnienie i wyprzedzanie moment jest 10 bez palowania

wydaje mi się ze masz dużo za duże spalanie nawet jak na automata tym bardziej ze to seria

na silniku brak jakichkolwiek błędów?

Opublikowano
  • Autor

brak silnik ok , pamietam jak kiedys kupilem Patroxa ASB w b7 on kupil B8 3.0 tdi Caha bodajze i wtedy rozmawiajac tez pamietam mowil ze jest zdziwiony jak duzo wiecej pali B8 , a w sumie to jednak a4 i on mial manuala

---------- Post dopisany 27-05-2013 at 22:48 ---------- Poprzedni post napisany 25-05-2013 at 18:20 ----------

Panowie która ramka klubowa będzie lepiej pasować do koloru mojego auta , srebrna czy czarna ?:eusathink:

Opublikowano

Czarna tylko i wyłącznie imo

Opublikowano

czarna!

Opublikowano

powiedz mi jak wyglada sprawa z automatem ciezki do utrzymania, awaryjny? rozne rzeczy sie slyszy o tip tronic

Opublikowano

Michale mylisz Tiptronic z Multitroniciem. na Tipa mało kto narzeka :wink:

Opublikowano
no umowilem sie juz do mg na wizyte a potem odrazu do aligatora na program , zobaczymy ile wypluje:eusathink:

dlaczego do aligatora a nie do rogalotti ? :eusathink:

Opublikowano
  • Autor

raz ze z rogalem sie umowic to graniczy z cudem dwa ze jade robic wydech go MG a od nich do Wojtka jest 2 km i odrazu za jednym zamachem zrobie wszystko

Opublikowano

rozumiem :wink:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

pojechalem dzis do Fabryki Mocy sprawdzic ile jest w serii przed zalożeniem wydechu i coolera. Wynik nienajgorszy

seria.jpg

Opublikowano

?adniutko

Opublikowano
pojechalem dzis do Fabryki Mocy sprawdzic ile jest w serii przed zalożeniem wydechu i coolera. Wynik nienajgorszy

http://s10.postimg.org/bo87eli3p/seria.jpg

nieźle nieźle:kox:,

tylko Łukasz zapisz gdzieś te wykresy bo jak mi się w końcu dziecko kiedyś urodzi i wezmę wozidło od Ciebie to mi się przydają:decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.