krzeysiujarzyna90 Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Panowie jaką polecacie pastę do mycia silnie zabrudzonych rąk????
Andrzej07 Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 ja używam takiej: -=SMARUJ.PL=-:: chemia przemysłowa i warsztatowa - sklep - KEMA, AMBERSIL, CRC INDUSTRIES, LOCTITE, DREUMEX, SOKO, AMERICOL, KONTAKT CHEMIE, LOTNIK, VAN, CASTROL, ELECTROLUBE
tomcrack27 Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 a ja uzywam takiej i jest niezla WURTH Preparat pasta do mycia czyszczenia rąk (3207956542) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
MATIUS Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 merida mechanik,ebur, kub zwykła w zółtym opakowaniu piaskowa
mariuszsmietana Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Od piaskowych past lepsze sa z trocinami w pracy uzywam:
MATIUS Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 dokładnie ta żle to ujołem pracuje w tej firmie i rówineż ją polecam
spetsnaz Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 a ja uzywam takiej i jest niezlaWURTH Preparat pasta do mycia czyszczenia rąk (3207956542) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Zużyłem całe opakowanie tego Wurtha i jest taki sobie. Z czystym sumieniem mogę polecić pastę 4maxa w wiaderkach z intercarsu, wyciąga nawet spod paznokci Inter Cars S.A. - 4max
tomcrack27 Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 a ja uzywam takiej i jest niezlaWURTH Preparat pasta do mycia czyszczenia rąk (3207956542) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Zużyłem całe opakowanie tego Wurtha i jest taki sobie. Z czystym sumieniem mogę polecić pastę 4maxa w wiaderkach z intercarsu, wyciąga nawet spod paznokci Inter Cars S.A. - 4max bedzie okazja zeby wypobowac:wink:
ŁYSY44 Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 a ja uzywam takiej i jest niezlaWURTH Preparat pasta do mycia czyszczenia rąk (3207956542) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Zużyłem całe opakowanie tego Wurtha i jest taki sobie. Z czystym sumieniem mogę polecić pastę 4maxa w wiaderkach z intercarsu, wyciąga nawet spod paznokci Inter Cars S.A. - 4max ja również potwierdzę opinię kolegi, z 4max bardzo dobra pasta a kilka wypróbowałem a jakiś czas temu w garażu znalazłem starą pastę BHP zwykła z 15 lat miała ojciec kiedyś w pracy dostawał pomimo lat nawet ta z 4MAXu się chowa
Reggi Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Ja używam Tenzi .. TENZI MYDŁO W ŻELU 5 LITRÓW W MEGA CENIE KUP TERAZ (3163501564) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Mydło dobre, tanie i mega mega mega wydajne ! Z past do rąk to kiedyś miałem Draumex'a..ale strasznie wysuszał łapy i było takie dziwne uczucie
tomcrack27 Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Ja używam Tenzi .. TENZI MYDŁO W ŻELU 5 LITRÓW W MEGA CENIE KUP TERAZ (3163501564) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Mydło dobre, tanie i mega mega mega wydajne ! Z past do rąk to kiedyś miałem Draumex'a..ale strasznie wysuszał łapy i było takie dziwne uczucie szorstkie jak piety Mojzesza:decayed:?
talib1990 Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 PASTA DO MYCIA RĄK AMERICOL BHP ŻÓŁTA 0,5 L SUPER (3193958422) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ja myję od kilku lat tą - nie potrzeba zbyt wiele wody aby ręce wymyć ( podczas awarii pare kropel wystarczy wody z butelki do płukania rąk ) - wymywa dobrze oleje silnikowe, przekładniowe, smary itp nawet z pod paznokci - nie wysusza skóry - ładnie pachnie
aregus Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 Ja osobiście moge polecić pastę dostępną w Aldiku o nazwie Work Zone. W niemczech kosztuje ona 1 euro za 300ml i mimo że to marketówka to bardzo ładnie domywa ręce i pozostawia przyjemny zapach.. Opakowanie to tuba do wyciskania. Nie wiem czy jest dostępna w polsce.
novwy Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 PA19 - Merida Creme - pasta do mycia rąk - Merida - akcesoria łazienkowe i środki czystości polecam naprawdę świetnie domywa, jest łagodna bo nie ma tak bardzo wyczuwalnego 'piasku'
soulmaster3m Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Dodam swoje 3 grosze bo się nie zawiodłem i faktycznie działa. Potrzebowałem na szybko coś kupić aby nie używać pasty BHP sprzed ćwierć wieku, która faktycznie czyści, ale zużywając gdzieś tak połowę opakowania. Jedyne co otwarte było to markety, pierwszy z brzegu był Lidl a tam artykuły W5. Pasta W5 z trocinami. Może małe opakowanie, ale jak się kończy oferta i zostają ostatnie opakowania to można za ok. 2do5zł/sztuka wyhaczyć całkiem spory zapas różnego rodzaju preparatów. Nachapałem olejków, past, silikonów i innych teflonów. Najlepiej jak szpraye nie mają zatyczek lub końcówek to i za 1zł się dało kupić kilka preparatów do czyszczenia łańcucha. Btw. Używam tych W5 do czyszczenia osprzętu w rowerze bo są po taniości i faktycznie są dobre.
Rekomendowane odpowiedzi