Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Jak Zaślepić EGR w 1.9 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ona twardnieje i może ją zassać dalej nie wydaje mi się żeby to było dobre w tym miejscu :hi:

Opublikowano

Panowie a uszczelkę jaką dajecie? Docinacie z czegoś?

Opublikowano

Ja docinam z tej tektóry do uszczelek format a4 kosztował mnie 7 zł a grube to konkretnie i ładnie ściska się między częściami :hi:

Opublikowano

Tak jeszcze odnośnie poczty polskiej i paczki- mówiłem że powinna przyjść przed świętami? I przyszła:grin: Ja myślałem, żeby dociąć coś z jakiejś gumy takiej trochę grubszej:wink:

Opublikowano
Mam paste do uszczelniania wydechow jakby ktos byl zainteresowany nowka swiezynka; )

Zabronione.

Opublikowano

Frimuś ja na Twoim miejscu bym się zastanowił nad zrobieniem większej ilości takich flansz i sprzedawaniem ich na alledrogo:wink: byłaby konkurencja dla tych flansz za ok 100zł:decayed: A wyszło Ci to naprawdę profesjonalnie:good:

Opublikowano

Dobrze prawi polać mu :drinks:

Opublikowano

Nie myslalem nawet by zarabiac na flanszach ale mozna bylo by porobic kilka na zapasie.

Opublikowano

Nie mówię żebyś od razu zrobił z 50sztuk:grin: Możesz zrobić w wolnej chwili kilka i na forum w dziale sprzedam je wrzucić:wink:

Opublikowano

Zawsze coś na nowe mody wpadnie :hi:

Opublikowano
Nie mówię żebyś od razu zrobił z 50sztuk:grin: Możesz zrobić w wolnej chwili kilka i na forum w dziale sprzedam je wrzucić:wink:

Zdziwisz sie jak Ci powiem ze juz bylo i nic bez odzewu a ja sie dorobic nie chce bo jak mam jak to chetnie cos tam komus zrobie.

Opublikowano

Daj ogłoszenie w dziale sprzedam że możesz zrobić taką flansze i jak ktoś będzie chętny to na bieżąco będziesz robił:wink:

Opublikowano

A my bedziemy poleca twoje wyroby :hi:

Opublikowano
A my bedziemy poleca twoje wyroby :hi:

:grin:

Opublikowano
:naughty:
Opublikowano

Jak malowaliscie ten kolektor, bez czy z podkładem?

Opublikowano

Ja malowałem bez podkładu żółtą farbą do zacisków w sprayu tylko zmatowiłem powierzchnie wiertarką i odtłuściłem ludwikiem :hi:

Opublikowano

Ja nic nie robilem, spray i heya i pomalowane na czarno;p

2cieole.jpg

Opublikowano

A to moje zabawki i uszczelka którą wycinałem z tego uszczelkowego kartonu :hi:

9jq985.jpg

dlm7mp.jpg

Opublikowano

Witam panowie. Też mam zamiar zaślepić egr i przy okazji chciałem wyczyścić kolektor dolotowy i teraz mam pytanie czy żeby w silniku 1Z/AHU wyjąć kolektor to trzeba wywalać turbo?