wrclaguna Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Klapa od S4 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 24 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Klapa od S4 ? chciałem kupić sam daszek na klapę s-line, ale trafiła sie cała klapa od S4 w dobrej cenie, więc wziąłem:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 haha za jakiś czas pewnie będziesz chciał zmienić antenę od RS - okaże się, że pod anteną jest dokręcone całe auto i kupisz komplet w całości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Klapa od S4 ? chciałem kupić sam daszek na klapę s-line, ale trafiła sie cała klapa od S4 w dobrej cenie, więc wziąłem:wink: Tak myslałem bo sam daszek barrrrdzo ciezko kupić ...................ja u siebie tez kupowałem klape Jesli chodzi o klamki to bedziesz robił to : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Ile można wziąć za taki daszek s-line ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon__75 Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Śliczna furka iiii te mody :slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Ile można wziąć za taki daszek s-line ? Nowy kosztuje 1500 pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Ma ktoś numer tego daszka ? może załatwię ktoś chętny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Ma ktoś numer tego daszka ? może załatwię ktoś chętny ? Mnie klapa kosztowała 200 PLN z S4 Gibons Co do częsci to na FORUM spis częsci jest już kilka lat wystarczy troszke poszukać :arrow2:http://a4-klub.pl/audi-a4-b8-254/all-b8-pakiet-sportowy-s-line-s-line-exterieur-152224/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Bogdan, 3G+ sterownik zakupiony potrzebuje twojej fachowej pomocy jak to zlepić, Grzegorz, podeślij mi schematy jak masz do połączeń 3G lub 3G+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 25 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Bogdan, 3G+ sterownik zakupiony potrzebuje twojej fachowej pomocy jak to zlepić,Grzegorz, podeślij mi schematy jak masz do połączeń 3G lub 3G+ Jarku, wal śmiało co tylko będę w stanie, pomogę ---------- Post dopisany at 10:58 ---------- Poprzedni post napisany at 10:57 ---------- [Jesli chodzi o klamki to bedziesz robił to : http://s19.postimg.org/jle3yxbbz/IMG_7505.jpg Tak Grześ, właśnie tooo.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Klamki siedzą ? Bagdan co przekładałes w klimatroniku ? gałki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Ma ktoś numer tego daszka ? może załatwię ktoś chętny ? Dawaj, tylko żadne GFK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 11 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Klamki siedzą ?Bagdan co przekładałes w klimatroniku ? gałki ? Klamki jeszcze u lakiernika, koleś nie ma za bardzo czasu, wiesz, koledzy zawsze na końcu:grin: w klimatronicu przekładałem gałki i ten piano panelik na klej, z tym, że musiałem delikatnie zeszlifować krawędzie i obciąć zatrzaski, żeby ładnie się ułożył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Moze klimatroniki ruszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Moze klimatroniki ruszą będzie: kopiuj - wklej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Może być kopiuj - wklej byle zadziałało i w końcu może białe cyferki zobaczę , Grześ jaskółki ćwierkają, że w 3G+ chcesz uderzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Może być kopiuj - wklej byle zadziałało i w końcu może białe cyferki zobaczę , Grześ jaskółki ćwierkają, że w 3G+ chcesz uderzyć A ja tez bede sie cieszyl z waszego sukcesu Sent from my GT-N8000 using Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Może być kopiuj - wklej byle zadziałało i w końcu może białe cyferki zobaczę , Grześ jaskółki ćwierkają, że w 3G+ chcesz uderzyć A ja tez bede sie cieszyl z waszego sukcesu Sent from my GT-N8000 using Tapatalk 4 Też tak myślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 co nowego na wiosne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi