Pawciulek Opublikowano 10 Maja 2013 Opublikowano 10 Maja 2013 Witam Przedstawiam moją Malinke, której włascicielem jestem od marca tego roku To moje ulubione dotychczas zdjęcie : A Oto Pierwsze zdjecie przed zamianą (miałem Lagunę z 2002r, w którą włozyłem krocie ): Dane mojej Zabaweczki : - B5 Sedan 1995r, -1.8 T Quattro (podobno 265KM - tak jest w dowodzie...195 kW), - Gwint HR, - kompletny wydech Jetex- Fortex, - Wtryski od S8, - Glowica od TT (najprawdopodobniej ), - wieksza Turbina z chlodzeniem wodnym (niestety odlączonym ), - Blow-Off, - Felgi a'la S-line 18" made in germany, - Zderzak przedni S-line (niestety popękany i bez bocznych kratek ), - Lotka Zender nad tylną szybą, - przyciemnione 4 boczne Szyby, z tyłu roleta, - Kierownica trójramienna S-line, - Tapicerka czarna skóra + Carbon, - Grzane stolki (kierowcy nie łączy), - klimatronic (brak paska), - FIS, - 4 el. szyby + lusterka. Obecnie Autko stoi u Magika i czeka na Skrzynkę która mi sie niespodziewanie posypala... W planach : - Wymiana Skrzyni z Dyfrem, - Rozrząd kpl., - renowacja felg ( najprawdopodobniej bedą biale ), - Poklejenie zderzaka , dodanie kratek (tymczasowo siatki), Polakierowanie łacznie z błotnikami przednimi (nadkola), - Podłaczenie chłodzenia turbiny, regulacja Wasgate - Kolanka z kwasówki do intercoolera i blow-off,... Cyc Malinka w sloneczku pod warsztatem... Na razie to tyle... jak wyjade od Mechanika, porobie wiecej dokladniejszych zdjęc (te były robione telefonem, sorry za jakośc... ). Szacuneczek dla Uzytkowników
admin20 Opublikowano 11 Maja 2013 Opublikowano 11 Maja 2013 Witaj w gronie:) Ładna bryczka i to połączenie 1,8t w Q:)
Wafel1 Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 ciekawy kolor co się stało ze skrzynią i dyfrem, że trzeba wymieniać?
a4-freunde Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 zderzak przedni daj do pospawania i zaklej go z tyłu poxipolem bedzie trzymac mocno ..... kratki w aso sa tanie
Pawciulek Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Opublikowano 13 Maja 2013 Racja, Kolorek rzadko spotykany:) Dokładnie nie wiem, co poszło, a skrzynke kupilem razem z dyfrem z jednego auta, bo podobno muszą być zgrane Poza tym stara jest popekana... Dzięki za rade z poxipolem, za kratkami też się rozejrze
15lolo Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 fajnie podmodzona mechanicznie co do kratek no wlasnie jak to jest byłem w serwisie pytałem się 130zl szt to jest kpl z tą kratka czarna czy tylko sama obwodka>??
a4-freunde Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 komplet cała kompletna ---------- Post dopisany at 21:35 ---------- Poprzedni post napisany at 21:34 ---------- obwodka i kratka
Marc!n Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 Różowa landryna:decayed: Trochę ją ogarniesz i będzie ciekawie. Co za suszarka pod maską? Jak z jej wstawaniem?
bert851 Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 No no Pawcio montuj skrzynie bo moja taka samotna stoi na tym parkingu no i jakieś focio by porobily........ kolorek jest przedni taki mialinowy ze aż chciało by się ugryźć.... Powoli powoli odświeżyć i bedzie KOSA :kox::kox::kox: A propos karbonu.... ALA'Karbonara :wink: Pozdrówka o
JawoR36 Opublikowano 20 Maja 2013 Opublikowano 20 Maja 2013 Jakbyś szukał dyfra od Q do tego silnika, to się zgłoś, bo mam
Rekomendowane odpowiedzi