hornet Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 ja j*bie, myslalem, ze takie tematy tylko na forum onetu. Coraz więcej takich jest zakładanych:decayed:
ryba85 Opublikowano 14 Maja 2013 Autor Opublikowano 14 Maja 2013 ja j*bie, myslalem, ze takie tematy tylko na forum onetu. nikt ci nie kazuje czytac i odpisywac nie na temat.
fafnasty Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 o wszystkim mozna pogadac:decayed: nawet o tym ze...
amaradaar Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 nie no tylko koperta wino w rękę i heja ewentualnie jak kolega carrera369 pisze jeśli mają listę prezentów, ale zawsze a to kolor agd a to coś
Majkel Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 moim zdaniem koperta + coś użytecznego, jak np. jakiś konkretny komplet sztućców z Gerlacha, już 2 razy dałem taki prezent i ponoć trafiony Taki prezent wyciągnięty z szafki za kilka lat będzie im przypominal o tym, że ryba był na weselu
Gość harry19-19 Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 jakbym ja chajtał się to chciałbym żeby cały klub audi a4 0000 mnie prowadził i blokował każde skrzyżowanie oczywiście każdemu jakiś prezencik należy się ) no więc myślę że opłaciłbym wtedy wejściówki do klubu dyskoteki a audi na parking strzeżony )
Majkel Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 jakbym ja chajtał się to chciałbym żeby cały klub audi a4 0000 mnie prowadził i blokował każde skrzyżowanie oczywiście każdemu jakiś prezencik należy się ) no więc myślę że opłaciłbym wtedy wejściówki do klubu dyskoteki a audi na parking strzeżony ) Myśle, że gdzie niegdzie już chłopcy robili takie kolumny,ladnie to musi wyglądać pomysl z wejsciówkami i parkingiem mega, oczywiscie trzeba się jakoś odwdzięczyć
Gość harry19-19 Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 jakbym ja chajtał się to chciałbym żeby cały klub audi a4 0000 mnie prowadził i blokował każde skrzyżowanie oczywiście każdemu jakiś prezencik należy się ) no więc myślę że opłaciłbym wtedy wejściówki do klubu dyskoteki a audi na parking strzeżony ) Myśle, że gdzie niegdzie już chłopcy robili takie kolumny,ladnie to musi wyglądać pomysl z wejsciówkami i parkingiem mega, oczywiscie trzeba się jakoś odwdzięczyć [/QU ja jeszcze nie widziałem kolumnę audi , ale decydowanie tak zrobię , a kiedy to nie wiem , muszę wiedzieć kiedy będę chajtał się , a jak już będę zdecydowany to oczywiście zagwizdę już mnie ciarki przechodzą jak to będzie wyglądało
sokal Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 Jak go lubisz i chcesz mu zrobić prezent to go przed tym powstrzymaj
daniels Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 niech się żeni-dlaczego ma mieć lepiej niż inni
Rekomendowane odpowiedzi