seba17272 Opublikowano 20 Maja 2013 Opublikowano 20 Maja 2013 Witam Od niedawna mam a4 b5 avant i wiem ze to jest przekładaniec. Problem polega na tym ze z tylu radia gdzie ida przewody nie ma kabla od anteny. Po wyjeciu oswietlenia w bagarzniku owy kabel widac. I moje pytanie brzmi gdzie go mam szukac pod deska??? Co musze rozebrac i czy lepiej bedzie kupic nowa antene z kablem i ja zamontowac?? Z podpowiedzi z góry dzieki
Fido Opublikowano 20 Maja 2013 Opublikowano 20 Maja 2013 A myślisz że My będziemy dokładnie wiedzieć gdzie jest ? Po nitce do kłębka. Jak jest w bagażniku to leć z nim dalej.
sokal Opublikowano 21 Maja 2013 Opublikowano 21 Maja 2013 Zdemontuj półkę pod kierownicą i schowek pasażera (chyba że ktoś wie z której strony powinien iść kabel), latarka i szukaj. Możesz też zdemontować konsolę, jeśli kabel tam jest na pewno go znajdziesz
przemo2.4 Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 kabel antenowy idzie lewa strona nie pamietam tylko czy gora czy schodzi na dol w prog.
Rekomendowane odpowiedzi