Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AKE] Avant w Q... Nogaro Blue

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

narazie odwagi mu starczyło na ZMIANE koloru zacisków :polew::polew::polew:

Opublikowano
  • Autor
:decayed:

---------- Post dopisany 15-08-2013 at 14:40 ---------- Poprzedni post napisany 13-08-2013 at 13:09 ----------

Jako ,że wczoraj po południu było trochę wolnego czasu to kolor zacisków i jarzm zmienił się :wink: w czarny mat.:decayed:.....fotki zrobię jutro bo będzie trochę wolnego czasu... znowu ...,a przy okazji może...:whistling: trzeba będzie miejscami zrobić poprawkę :wink:

nie mogłes dac mi znac ? byc Ci to odmalował jak trzeba :whistling:

dziwisz sie... toż to durna parówa jest... Zobaczył jak zmieniam silnik w aucie to też mu się zachciało zmian :polew::polew::polew::polew:

ehhh :doh:....prosze Cię ....

---------- Post dopisany at 23:06 ---------- Poprzedni post napisany at 20:20 ----------

---------- Post dopisany 15-08-2013 at 14:40 ---------- Poprzedni post napisany 13-08-2013 at 13:09 ----------

Jako ,że wczoraj po południu było trochę wolnego czasu to kolor zacisków i jarzm zmienił się :wink: w czarny mat.:decayed:.....fotki zrobię jutro bo będzie trochę wolnego czasu... znowu ...,a przy okazji może...:whistling: trzeba będzie miejscami zrobić poprawkę :wink:

Dev...do oka zrobione :wink:....ale i tak przyzwoicie...jak na pierwszy raz :polew::decayed:.....to ma tylko jedno zadanie spełniać :wink:....a zmatowiłem w czerń bo wyglądają teraz super dyskretnie :wink:

Opublikowano

No to dobrze bo nie ma sie czym zbytnio chwalić ;-)

... Chociaż w sumie... To tak jakby mieć 20 calowe alufelgi w powozie sprzed wieków :-)

Opublikowano
  • Autor

no przeskok jest :wink:.........

widziałeś filmik u Hammera..........byłby miał "całkę" :whistling: gdyby nie hebelki....a ludzie się dziwią ,że wymieniam :facepalm: coś co nie hamuje na coś co trochę lepiej zwalnia :wink:

Opublikowano
no przeskok jest :wink:.........

widziałeś filmik u Hammera..........byłby miał "całkę" :whistling: gdyby nie hebelki....a ludzie się dziwią ,że wymieniam :facepalm: coś co nie hamuje na coś co trochę lepiej zwalnia :wink:

Dużo nie brakowało i siemian by mi nowy zderzak wcisnął :whistling::decayed:

Opublikowano
  • Autor
:decayed: bankowo :grin:
Opublikowano

dziwisz sie... toż to durna parówa jest... Zobaczył jak zmieniam silnik w aucie to też mu się zachciało zmian :polew::polew::polew::polew:

:polew::polew::polew: skubany :polew::polew:

Opublikowano
  • Autor

trzeba mu zrobić to b7 w zebrę :kox::naughty:.............co kawałek się ściągnie folię i będzie gites.....znowu mu wątek do przodu pójdzie :decayed:

Opublikowano
trzeba mu zrobić to b7 w zebrę :kox::naughty:.............co kawałek się ściągnie folię i będzie gites.....znowu mu wątek do przodu pójdzie :decayed:

:grin: Takich gości jak siemian nic nie jest w stanie zmienić :naughty: on się już taki głupek urodził :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano
  • Autor

:grin: Takich gości jak siemian nic nie jest w stanie zmienić :naughty: on się już taki głupek urodził :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

:decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

Artur, mam dla Ciebie kolejną propozycje na SWAP-ik :whistling::whistling::whistling:

20130820_185752_1.jpg

Jak widzisz ja juz zacząłem :wink:

Opublikowano
  • Autor

po co mi ...............:whistling:.................dynamo na półosi ??:polew:

Opublikowano

To jest drugi TorSen na tylna os gamoniu

Na Wasze wiejskie zasniezone gorki zayebista sprawa

Opublikowano
  • Autor

pisz dalej.........

zaś trza będzie heble zmieniać :facepalm: bo się waga auta znowu zmieni :grin:

---------- Post dopisany at 21:47 ---------- Poprzedni post napisany at 21:45 ----------

ja tego tipa to już pewnie roz.upię tej zimy na pewno................łożyska w ciagu zimy 2 razy z tyłu zmieniam......a Tymi jeszcze takie cuda proponujesz ....:wink:

Opublikowano

A co tu pisac, wywalasz przekladnie planetarna i wrzucasz TorSen-a

Przy ruszaniu na sniego od razu kreca trzy kola, jedno z przodu a dwa z tylu :whistling:

EDS nie swiruje za mocno

Opublikowano
  • Autor
:kox:
Opublikowano
A co tu pisac, wywalasz przekladnie planetarna i wrzucasz TorSen-a

Przy ruszaniu na sniego od razu kreca trzy kola, jedno z przodu a dwa z tylu :whistling:

EDS nie swiruje za mocno

Ty go tam już nie namawiaj on ma teraz inne sprawy na głowie :wink:

Opublikowano
  • Autor

jak z montażem ...?? p-p ??

Opublikowano

Co znowu ?