Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AKE] Avant w Q... Nogaro Blue

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
A co tu pisac, wywalasz przekladnie planetarna i wrzucasz TorSen-a

Przy ruszaniu na sniego od razu kreca trzy kola, jedno z przodu a dwa z tylu :whistling:

EDS nie swiruje za mocno

Ty go tam już nie namawiaj on ma teraz inne sprawy na głowie :wink:

rozeznaje temat :wink:

Opublikowano

B8 ?????????:naughty:

Opublikowano
  • Autor
Co znowu ?

na szczęście nic przy aucie :wink:

---------- Post dopisany at 21:58 ---------- Poprzedni post napisany at 21:56 ----------

broń Boże....:whistling:

Opublikowano
A co tu pisac, wywalasz przekladnie planetarna i wrzucasz TorSen-a

Przy ruszaniu na sniego od razu kreca trzy kola, jedno z przodu a dwa z tylu :whistling:

EDS nie swiruje za mocno

tutaj masz małe porównanie:

Opublikowano

:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

ufff....

:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

:decayed::decayed::decayed:

by chłopa udusiło :grin::grin::grin::grin::grin::grin:

---------- Post dopisany 03-09-2013 at 10:01 ---------- Poprzedni post napisany 21-08-2013 at 03:39 ----------

Rezanka żadnego nie było od kilku dni ale wczoraj za to wpadł nowy aku bo stary odszedł do "krainy wiecznych łowów"...jak to pisywali autorzy książek przygodowych z indiańskimi bohaterami :decayed:...w końcu motor na dzień dobry kręci jak trzeba bo od dobrych kilku dni to startował jakby chciał ,a nie mógł :wink:

Opublikowano

Ty lepiej porządek zrób w bogażniku bo syf masz straszny :facepalm: nawet nie było gdzie starego aku. włożyć :doh:

Opublikowano
  • Autor
Ty lepiej porządek zrób w bogażniku bo syf masz straszny :facepalm: nawet nie było gdzie starego aku. włożyć :doh:

Tam są wszystkie potrzebne rzeczy........muszę wozić te narzędzia bo jakbym chciał zdjąć np.podszybie ,to bez udaru po tym jak wczoraj dokręcałeś śruby sie nie obędzie .:decayed:

Opublikowano

Ja zawsze mówię lepiej wozić niż się prosić. U mnie dyżurne narzędzia są zawsze :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Dokładnie ;)

Opublikowano
Ja zawsze mówię lepiej wozić niż się prosić. U mnie dyżurne narzędzia są zawsze :decayed:

Narzedzia a nie caly warsztat :D

Opublikowano
  • Autor

Po tym jak Andrzej coś u mnie dłubie to muszę mieć te wszystkie rzeczy.......

Ostatnio widziałem jak dokręcał swoje kółka.......jestem pewien ,że mógłby mieć założone dystanse 5mm bez kołnierza ,a i tak by nie mial bicia......tak dopieprzył śruby na przedłużce ,że nie było mowy by ktoś pneumatem do osobówek je ruszył :decayed::facepalm:

---------- Post dopisany at 10:46 ---------- Poprzedni post napisany at 10:45 ----------

:grin:

Opublikowano

Ja mam zgrabną skrzyneczke. Zajmuje tylko 1/3 bagażnika :P

Opublikowano

a ja mam tylko klucz do kół:decayed:

Opublikowano

umyłeś? :grin:

Opublikowano
  • Autor

W końcu :facepalm:.:grin:

Opublikowano
:decayed::decayed::decayed:

by chłopa udusiło :grin::grin::grin::grin::grin::grin:

---------- Post dopisany 03-09-2013 at 10:01 ---------- Poprzedni post napisany 21-08-2013 at 03:39 ----------

Rezanka żadnego nie było od kilku dni ale wczoraj za to wpadł nowy aku bo stary odszedł do "krainy wiecznych łowów"...jak to pisywali autorzy książek przygodowych z indiańskimi bohaterami :decayed:...w końcu motor na dzień dobry kręci jak trzeba bo od dobrych kilku dni to startował jakby chciał ,a nie mógł :wink:

jaka baterie kupiłes, dokąłdnie jaki model, rozmiar i moc???

Opublikowano

we wtorek prawdopodobnie jadę do Chorzowa jakiś kościół robić,jak to ogarnę to do Mikołowa kończyć sąd także tego :drinks::decayed:

Opublikowano
  • Autor

źle to widzę :drunk: ................:facepalm:

:decayed:

Opublikowano

Łaziska Górne ul. Moniuszki :grin: bydziem chlać :banan: