Arturoo Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Przyjedź, mój stary jeszcze leży Jakbyś do Kuby jechał to daj znać Artur ale z b6 man17.5mm a twój 17 wiec jaki to upgrade, chyba ze z jakiejś esy Chodzi o to by ogólnie podszedł ....średnica jest obojętna.... na razie
pioteros Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 jest jeszcze stabi tyl od rs2 ale ma tylko 16mm wiec jest tylko o 1mm grubszy od 1BE/S4
Arturoo Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2015 jest jeszcze stabi tyl od rs2 ale ma tylko 16mm wiec jest tylko o 1mm grubszy od 1BE/S4Pytanie ,czy nie jest pełny w środku ???!!! Bo to by zmieniało postać rzeczy też
H4mm3R Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Przyjedź, mój stary jeszcze leży Jakbyś do Kuby jechał to daj znać A wiesz że dziś byłem
Dev Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 jest jeszcze stabi tyl od rs2 ale ma tylko 16mm wiec jest tylko o 1mm grubszy od 1BE/S4Pytanie ,czy nie jest pełny w środku ???!!! przetnij go szlifierka to sie przekonasz
Arturoo Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2015 (edytowane) też mi się podoba...i chyba tylko dlatego jest jeszcze jeszcze klika dni temu było tak.....akurat przy serwisie klimy a dziś w końcu zawitało lato... W tygodniu pstryknę cosik lepszego jak dekielki dojdą Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez Arturoo
ucho.77 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Artur jedno mi się ciśnie na myśl Dobry wybór
Arturoo Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2015 jeszcze tylko kiera....pdc i kończę paściem aczkolwiek .....modzik w siemianowym golfie mnie ciekawi/inspiruje ...kamerka zamiast czujników
pioteros Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 ostatnio widzialem takie avusy, z miesiac temu za 600zł... myslalem czy by na handel nie wziac
pajda Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 też mi się podoba...i chyba tylko dlatego jest jeszcze jeszcze klika dni temu było tak.....akurat przy serwisie klimy a dziś w końcu zawitało lato... W tygodniu pstryknę cosik lepszego jak dekielki dojdą koniecznie
Arturoo Opublikowano 1 Maja 2015 Autor Opublikowano 1 Maja 2015 ostatnio widzialem takie avusy, z miesiac temu za 600zł... myslalem czy by na handel nie wziac Dajesz linka Grześ...Dev ma bana na kilka dni bo go gamoń podkablował za lekko krytyczny stosunek do jego osoby
pioteros Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 co ty nie mam juz linka chyba w 1 dzien sie sprzedaly wtedy szukalem fel ale wlasnie avusy jakos mi nei podchodza bo za duzo hebla zaslaniaja
Arturoo Opublikowano 1 Maja 2015 Autor Opublikowano 1 Maja 2015 Piter na pewno ten model ?? 3 ?? co ty nie mam juz linka chyba w 1 dzien sie sprzedaly wtedy szukalem fel ale wlasnie avusy jakos mi nei podchodza bo za duzo hebla zaslaniaja Ale są mocne
Rekomendowane odpowiedzi