pioteros Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 ja to bym jakies lexusy na tyl zapodal dla odmiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Artur, weź że porób coś konkretnego przy tym aucie bo nic się nie zmienia.. konserwator zabytków na nic więcej nie pozwala... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 (edytowane) Nie wstydź się i weź że załóż te żółte blachy... A tak serio, to możliwości w B5 są duże, poedje*aj pomysł od gotowego projektu Edytowane 23 Lipca 2015 przez SebaMC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 23 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 ja to bym jakies lexusy na tyl zapodal dla odmiany też się dziwię ,że jeszcze nie masz Ehhh stało się :/... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 co jest?? wszyscy cali?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 23 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Tak Na razie tyle....jak ogarnę fotki aparatem to wkleję więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 aaaa malowanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Polerowanko :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Nie ma to jak korekta lakieru Dawaj foty w słońcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 (edytowane) jako że słonca narazie nie ma to dostępne są tylko taie foty jednym słowem błyszczy się jak psu jajca Edytowane 23 Lipca 2015 przez siemian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 23 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Wreszcie coś z tym zrobił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Wszystko fajnie, ale kiedy ściągniesz te znaczki z tylnej klapy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 najpierw trzeba szyby po ludzku okleić bo aż sie prosi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Dobrze wygląda, nogaro po polerce prawie tak fajny jak red laser Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 23 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Wszystko fajnie, ale kiedy ściągniesz te znaczki z tylnej klapy? Zostają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Wszystko fajnie, ale kiedy ściągniesz te znaczki z tylnej klapy? Zostają i bardzo dobrze, anonimowe nie powinno byc :-) Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 czemu masz lampy przledifty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 23 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 na razie zostaną... ...na razie Artur, weź że porób coś konkretnego przy tym aucie bo nic się nie zmienia.. wiem...ale nie mam pomysłu Moze jakas barierka ja nie Ty Wszystko fajnie, ale kiedy ściągniesz te znaczki z tylnej klapy? Zostają i bardzo dobrze, anonimowe nie powinno byc :-)Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Artur, weź że porób coś konkretnego przy tym aucie bo nic się nie zmienia.. konserwator zabytków na nic więcej nie pozwala... musze na żywo teraz zobaczyć ten arcy ciekawy zabytek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi