LUCAS Opublikowano 18 Lipca 2008 Opublikowano 18 Lipca 2008 Moim zdaniem dobry sposob... masa ludzi przeglada allegro kazdego dnia wiec gosc zamiescil ogloszenie po kradziezy swojego motorbike'a. Wielki plus i uznanie dla autora za pomysl. a tu sznurek do archiwum aukcji: http://archi.inosak.org/imgdb/item401323660_1.html PS. Fotki dolaczone do aukcji mnie powalily...
LUCAS Opublikowano 18 Lipca 2008 Autor Opublikowano 18 Lipca 2008 Swoja droga co za idiota kradnie motor z jakiegos podziemnego parkingu gdzie jest monitoring... i jeszcze na partyzanta... bez kasku hehe...
angelo77 Opublikowano 18 Lipca 2008 Opublikowano 18 Lipca 2008 Ciekawe czy przez miasto też jechał bez kasku?
domelq Opublikowano 18 Lipca 2008 Opublikowano 18 Lipca 2008 Publikowac takie zdięcia publicznie, im więcej tym lepiej. Rozwieszac plakaty i bilbordy
marcin j Opublikowano 18 Lipca 2008 Opublikowano 18 Lipca 2008 ale debil zlodziej , duza klatka i siano w glowie , pomysl z aukcja
freon Opublikowano 18 Lipca 2008 Opublikowano 18 Lipca 2008 Ciekawe czy teraz pojawią się kolejne takie ogłoszenia, a gdzie trzeba będzie podzielić wyszukiwarkę w Allegro na "sprzedam" i "szukam skradzionego". Choć licznik aukcji już ma kilka tysięcy odsłon - pomysł dobry.
jacekm Opublikowano 18 Lipca 2008 Opublikowano 18 Lipca 2008 Swoja droga co za idiota kradnie motor z jakiegos podziemnego parkingu gdzie jest monitoring... i jeszcze na partyzanta... bez kasku hehe... Zgodnie z przysłowiem : Okazja czyni zlodzieja Pewnie trafił przypadkiem, własciciel odszedł na chwilkę i po ptokach
angelo77 Opublikowano 18 Lipca 2008 Opublikowano 18 Lipca 2008 Wczoraj mówili o tym przypadku w wiadomościach. Z powodu upublicznienia wizerunku złodzieja pokrzywdzony może mieć kłopoty bo bez jego zgody naraził go na utratę dobrego imienia :doh1:. I kogo u nas chroni prawo...
Gość juras Opublikowano 18 Lipca 2008 Opublikowano 18 Lipca 2008 Wczoraj mówili o tym przypadku w wiadomościach. Z powodu upublicznienia wizerunku złodzieja pokrzywdzony może mieć kłopoty bo bez jego zgody naraził go na utratę dobrego imienia . I kogo u nas chroni prawo... ale to chyba "poszkodowany" musialby zlozyc skarge.
angelo77 Opublikowano 18 Lipca 2008 Opublikowano 18 Lipca 2008 Wczoraj mówili o tym przypadku w wiadomościach. Z powodu upublicznienia wizerunku złodzieja pokrzywdzony może mieć kłopoty bo bez jego zgody naraził go na utratę dobrego imienia . I kogo u nas chroni prawo... ale to chyba "poszkodowany" musialby zlozyc skarge. Dokładnie tak, chodzi o proces cywilny.
jacekm Opublikowano 18 Lipca 2008 Opublikowano 18 Lipca 2008 Wczoraj mówili o tym przypadku w wiadomościach. Z powodu upublicznienia wizerunku złodzieja pokrzywdzony może mieć kłopoty bo bez jego zgody naraził go na utratę dobrego imienia . I kogo u nas chroni prawo... ale to chyba "poszkodowany" musialby zlozyc skarge. Jak go złapią to to zrobi w ramach zemsty, jak nie złapią to nie bardzo mu sie będzie opłacało
Gość juras Opublikowano 18 Lipca 2008 Opublikowano 18 Lipca 2008 mysle ze wlasciciel skradzionego motoru wielkiej kary by nie dostal. wielkie brawa zapomysl!!!
angelo77 Opublikowano 18 Lipca 2008 Opublikowano 18 Lipca 2008 Jeżeli prokuratura zezwoli na publikację wizerunku sprawcy to może nie będzie podstaw do ukarania pokrzywdzonego.
tomaszu Opublikowano 18 Lipca 2008 Opublikowano 18 Lipca 2008 Wg mnie jeśli już to właściciel tego parkingu może zostać ukarany za udostępnienie zdjęć ze swojej kamery. Oczywiście jeśli faktycznie jest taki przepis to bez sensu, no ale myślę, że samemu właścicielowi R1 nic nie grozi.
adamooo Opublikowano 18 Lipca 2008 Opublikowano 18 Lipca 2008 to jest jakiś wałek..aukcja nie z allegro poza tym ochrona nie wyda takiego zdjęcia..
tomaszu Opublikowano 18 Lipca 2008 Opublikowano 18 Lipca 2008 to jest jakiś wałek..aukcja nie z allegro poza tym ochrona nie wyda takiego zdjęcia.. Hmm, faktycznie coś z tym linkiem nie tak.
Muskel1 Opublikowano 18 Lipca 2008 Opublikowano 18 Lipca 2008 To zaden walek, ten link to archiwum, na Allegro juz zostalo to usuniete bo bylo sprzeczne z regulaminem. Uzytkownik faktycznie istnieje i ma dokladnie tyle samo opini (57). Wpiszcie na Allegro numer aukcji i --> szukaj
jacekm Opublikowano 18 Lipca 2008 Opublikowano 18 Lipca 2008 To zaden walek, ten link to archiwum, na Allegro juz zostalo to usuniete bo bylo sprzeczne z regulaminem. Uzytkownik faktycznie istnieje i ma dokladnie tyle samo opini (57). Wpiszcie na Allegro numer aukcji i --> szukaj To nie wałek. Aukcja była ale została usunieta przez admina Allegro. Była niezgodna z regulaminem. serwis nie zezwala na tego typu ogłoszenia. Ja kiedyś zrobiłem coś podobnego tylko na "oto moto" Kupowałem T4 i znalazłem takie pod Warszawą. W opisie OK, telefonicznie tez OK. Po przejechaniu w ponad 500 km (w jedną strone) na miejscu okazało sie , że totalny złom (hamulce ciekły,układ kierowniczy,wydechowy, silnik, gaz bez papierów , jedna szyba elektryczna, druga na kobkę itp itd) a ten skurw....yn nawet przepraszam nie powiedział.Z ceny też nie zjechał. Myslał, że jak tyle km przejechałem to wezmę w ciemno. Myslałem, że zabije drania na miejscu Dałem wiec ogłoszenie na "oto moto" o sprzedaży ze zdjeciami tej T4, atrakcyjna cena i opis całej sytuacji. Otrzymałem b. dużo maili z podziekowaniami od potencjalnych kupców którzy też chcieli jechać po to auto
Rekomendowane odpowiedzi