KULARESKO Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Raz użyłem z Auchan takie coś w spray'u na początku nieźle ale po jakimś czasie kicha Panowie gdzie można kupić takie środki w Krakowie ?
TrollGun Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 W Krakowie jest sklep Shiningcar na ul. Długosza.
Carire Opublikowano 20 Czerwca 2014 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Dokładnie u nich wsZystko masz na miejscu
matek55 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 SchiningCar jak najbardziej polecam znajdziesz tam wszystko
jarekSK Opublikowano 4 Grudnia 2015 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Panowie do opon śmiało polecamy produkty Autobrite, błyszczący Tyre Gloss oraz bardziej matowy Tyre Sheen. Używam ich naprzemiennie i dają radę
lukaszwidz3 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Pany nawet Megs Czy AG nie poleży za długo jak nie przygotujecie opony. Niestety większość wychodzi z założenia: ON -> ON a winno się z OFF->ON czyli nie wystarczy umyć opony szamponem samochodowym i nawalić dressingu.
House Opublikowano 2 Stycznia 2016 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Ja do opon używam naprzemiennie dwóch preparatów. Soft99 black vs black i meguaiars tire gel Meguaiers ma super gąbeczkę ale ta konsystencja żelu mi nie podchodzi, no i butla jak się przewróci to się rozlewa. Jak się dobrze nie wytrze żelu to się klei. Soft99 jeśli chodzi o preparat, to jest kozak, gabeczka słaba i szybko się niszczy a dołączają tylko dwie ale wiem dlaczego preparatu jest tylko 100ml mimo, że opakowanie kartonowe - wielkie.
Stich Opublikowano 28 Lipca 2016 Opublikowano 28 Lipca 2016 moj ulubiony od niedawnagood stuff black mamba
DodoS4 Opublikowano 1 Listopada 2016 Opublikowano 1 Listopada 2016 No powiem Ci kolego że robi robote ta Mamba:) moj ulubiony od niedawnagood stuff black mamba
Osta Opublikowano 27 Listopada 2016 Opublikowano 27 Listopada 2016 (edytowane) Co do pielęgnacji opon polecacie? good stuff black mamba będzie dobry? Czym to się nakłada? Jak się tego używa? Edytowane 27 Listopada 2016 przez Osta
marjon Opublikowano 27 Listopada 2016 Opublikowano 27 Listopada 2016 ze swojej strony napisze ze trzeba być bardzo ale to bardzo znudzonym zeby cos takiego z oponami robic...
Stich Opublikowano 30 Listopada 2016 Opublikowano 30 Listopada 2016 Co do pielęgnacji opon polecacie? good stuff black mamba będzie dobry? Czym to się nakłada? Jak się tego używa? Ostatnio uzywam tylko mamby prywatnie i w studio. Idealnie trafia w moj gust i poczucie estetyki opony Nakłąda sie aplikatorem gąbkowym. Psikasz na gąbke i wsmarowywujesz w opone. Obleć cztery sztuki i dołoz jedna warstwe wcierająć w oponę.
K4rtm4n Opublikowano 7 Grudnia 2016 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Naprawdę? Ja używałem mamby i tak samo kilku znajomych i żadnego z nas nie urzekła trwałością..
Stich Opublikowano 3 Stycznia 2017 Opublikowano 3 Stycznia 2017 NaprawdeNa oponach kompletnie nie interesuje mnie trwałość.
muunv Opublikowano 14 Maja 2018 Opublikowano 14 Maja 2018 Odswieze temat. Macie cos lepszego niz Meguiars Tire Gel?
Animal Opublikowano 14 Maja 2018 Opublikowano 14 Maja 2018 Ostatnio przerzuciłem się na Black Mambę od Good Stuff i jest całkiem fajna.
Gregorski3 Opublikowano 14 Maja 2018 Opublikowano 14 Maja 2018 Ja używam żel z Sonaxa i jestem bardzo zadowolony.
kobinio Opublikowano 11 Czerwca 2018 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Używałem VALETPRO BLACK TO THE FUTURE i GOOD STUFF BLACK MAMBA TIRE SHINE? Mamba bardziej mi podchodzi dłuższy efekt oraz łatwości aplikacji i na dłużej wystarcza
Rekomendowane odpowiedzi