marcintuchola Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Opublikowano 26 Listopada 2013 u nas bez tablicy nie ma szans... ale nie wiem czemu zdjecia sa strasznej jakości ;/
peter22 Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 za szybą wożę . Przepis mówi tak jeśli nie ma wyznaczonego miejsca , tablica rej ma być w widocznym miejscu
wladi Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 za szybą wożę . Przepis mówi tak jeśli nie ma wyznaczonego miejsca , tablica rej ma być w widocznym miejscuJuż był o tym temat...za szybą nie możesz wozić w przepisach jest wyraźnie napisane że w miejscu do tego przeznaczonym gdzie w tym momencie jest to zderzak. Ogólnie auta prawie wszystkie maja miejsce na zderzaku i tak musi być zamocowana rejestracja, chyba że auto ma oryginalnie w papierach wykazane inne miejsce niż przedni zderzak...policja nie nabierze się na Twoje tłumaczenia że masz zderzak USA kiedy auto jest Europejczyk:wink:
snajper1998 Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Czy przypadkiem kiery sline poliftowe z c6 nie byly zawsze lamane na dole?
peter22 Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Mam grill rs6 nie mam zamontowanej podkładki bo kupiłem grill bez czyli nie mam miejsca na rejestracje Już oglądali policjanci z drogówki moje auto i mogę wozić za szyba
marcintuchola Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Opublikowano 27 Listopada 2013 Czy przypadkiem kiery sline poliftowe z c6 nie byly zawsze lamane na dole? W c6 polift na pewno nie chyba ze w c7;) Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk
snajper1998 Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 no ja mam u siebie lamana , fakt ze mam pelny s-line we + zew ale jest lamana i widzialem podobna w slinie tez tak miala....
marcintuchola Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Opublikowano 28 Listopada 2013 Pewnie dodatkowy pakiet masz;) Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk
Młody_drog Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Pewnie dodatkowe wyposazenie w takim razie
marcintuchola Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zdjęcia słabej jakości ale są doszła tapicerka s-line full elektryce i pełne oświetlenie + szufladki pod fotelami + uchwyt na kubki w podłokietniku + dekory oklejone "carbon". Narazie brudno w aucie ale bedzie cieplej to się wezmę za czyszczenia środka.
wladi Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Następne auto zaczynasz męczyć rezaniem no i tak trzymać memory five wladi i wszystko jasne :-)
marcintuchola Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2013 Coś trzeba robić żeby miło się jeździło Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk
boberek Opublikowano 18 Grudnia 2013 Opublikowano 18 Grudnia 2013 weź zrób fote jak wyglada na tunelu z bliska tam gdzie są te chromowane paski od popielniczki i uchwytu na kubek
marcintuchola Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2013 OK jutro za jasnego zrobię Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk
boberek Opublikowano 18 Grudnia 2013 Opublikowano 18 Grudnia 2013 bo mnie męczy ten kolor tego tunelu a coś bym z nim zrobił a nie chce go malować na czarne piano bo to za***iście nie praktyczne ja to bym strzelił jeszcze ramkę od zegarów aa i czemu masz takie listwy w drzwiach z obwódką chromowaną ? ja mam normalne szczotokowane alu
marcintuchola Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2013 No tez miałem takie tylko ze musiałem wymienić pod panel na pamięć a pod tunelem i listwami jest ciemne drzewo a te wychodziły tylko z tymi ramkami Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk ---------- Post dopisany at 21:42 ---------- Poprzedni post napisany at 21:41 ---------- A ramka od zegarów pójdzie na czarno Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk
marcintuchola Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2013 Przez taptalk słaba jakość jest jak cos to daj @ prześle Tobie zdjęcia w ori rozmiarze Sent from my iPhone using Tapatalk
Maniek Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 to jest folia? jesli tak to niezle wyszlo:naughty:
Rekomendowane odpowiedzi