Kowi87 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Siemka Chciałbym sie dowiedzieć czy jest jakieś sprawdzone rozwiązanie na wyłaczenie czatu i zlikwidowanie ikonki komórki na czacie przy swoim loginie. Problem polega na tym ze mając konto na fejsie, logowanie poprzez telefon włacza automatycznie czat(wiem mozna go wyłączyc z poziomu telefonu) ale gdy sie to zrobi, to i tak przy każdym kolejnym wejsciu włacza sie od nowa. Mało tego podczas wyłaczonego czatu na komórce oraz na kompie, ikonka dostpenosci pokazuje sie co jakaś minute(pisze przy tej komórce 1min ciagle). Chciałbym to całkowicie wywalic by nie mieć tego zjawiska dostępnosći macie rade? Telefon to LG i7, usunieta aplikacja messenger, logowanie tylko poprzez przegladarke internetową, bez aplikacji fecebook mobile. kazda wizyta kończy sie wylogowaniem, a mimo wszystko dostepnosć jest co minute albo co jakisczas, bez świadomosci użytkownika Jakieś sugestie?
Kowi87 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2013 no ale to ciagle sie samo włacza:facepalm:
Kowi87 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2013 Najprosciej mówiac chce wywalić ikonke telefonu z fejsa, na googlach nie moge znaleźć nic
janjazda Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 chyba tak się nie da, jak masz appke na telefonie zainstalowaną
kubson Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 A sie przejmujesz olej to, nic nie zrobisz mam to samo
tomasinho Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 chyba byś musiał po prostu z tela na fejsa nie wchodzić
Kowi87 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2013 Jeśli chodzi o ikonke telefonu przy profilu widoczną, to trzeba wejsć w aktualne sesje, na bank jest ich pare i wszystko usunać, ikonka zniknie:wink: Ale odnosnie tego skakania dostepnosci po wylogowaniu jeszcze nie doszedłem czego tak jest:whistling:
janjazda Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Ta ikonka to pół biedy. Ale najgorsze to właśnie to skakanie dostępności Wysłane kaloszem ---------- Post dopisany at 16:59 ---------- Poprzedni post napisany at 12:57 ---------- z tym problemem nie tylko my się męczymy: Mimo, że cały czas mam wyłączony czat na facebook'u moi znajomi wciąż mówią mi ż | Facebook http://forum.komputerswiat.pl/topic/45392-problem-z-czatem-na-facebook-u-moja-znajoma-mimo-wylaczonego-czatu-widnieje-jako-dostepna/
Rekomendowane odpowiedzi