east-import Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Witam , Mam problem po wymianie Felg na nowe Kupiłem ten FELGI ALU VW AUDI A4 A6 GOLF V VI TOURAN HURTOWNIA (3221749283) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Model Felgi: K2016 Średnica: R17 cali Szerokość: 7,5 cali Rozstaw szpilek: 5x112 Osadzenie (ET): 38 Po założeniu Trze jak Cholera Hałas w aucie niemiłosierny dodam że grzeją aż się tarcze przednie przodem zaczyna także trzepać przy prędkościach powyżej 60-70 w górę Drgania kierownicy są lekkie na boki i góra dół Śruby z orginalnych zmienione na stożkowe Pierścienie centrujące były w zestawie 57.1 Spotkał się ktoś z takim czymś
kaczmar13 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 sprawdź o co zawadza, bo skoro grzeją się tarcze to może zacisk zawadza o felgę bo ET jest za duże
east-import Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2013 NA ori felgach miałem ET 45 Nic nie tarło . podniosłem przód i koła nie chodzą luzno tak jak by coś przyhamowywało w pewnym momencie obrotu. Będę musiał podjechać sprawdzić Hamulce. Ale dziwne że tak od razu po wymianie Kół padły Hamulce
Fido Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Ale dziwne że tak od razu po wymianie Kuł padły Hamulce Aż dziwne że po montażu nie sprawdziłeś od razu obracając kołem. Kuł koło-kół. Ortografia panie,ortografia się kłania. Będę musiał podjechać sprawdzić Radzę od razu podnieść na lewarku, no chyba że nie szkoda ci felgi,zacisku lub opony.
east-import Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2013 Ale już podniosłem i trze z przodu . Po ściągnięciu kół nadal trze czyli coś z Hamulcami z przodu się dzieje A nie sprawdziłem w zakładzie gdzie mi zmieniali koła Bo nie ja to robiłem tylko wulkanizator to robił
Fido Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Po ściągnięciu kół nadal trze czyli coś z Hamulcami z przodu się dzieje Znaczy się klocek. Jeśli brak ci pojęcia to lepiej jedź do dobrego mechanika. My nie wróżki i nie zgadniemy. Może filmik jakiś ? Zdjęcia ?
east-import Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2013 Może i nie wina felg Dowiem się w sobotę Jestem umówiony na sprawdzenie hamulców . Tylko dziwne że po zmianie kół zaczęło bić kierownicą . Ale wszystko okaże się w sobotę ---------- Post dopisany 13-06-2013 at 19:02 ---------- Poprzedni post napisany 05-06-2013 at 21:07 ---------- Problem rozwiązany kilka dni temu Winne były Opony Wymienione na Nowe i po kłopocie
Fido Opublikowano 14 Czerwca 2013 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Po ściągnięciu kół nadal trze czyli coś z Hamulcami z przodu się dzieje I twierdzisz że po zmianie tylko opon problem ustąpił ? Coś mi się wierzyć nie chce.
east-import Opublikowano 14 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2013 Opony wyząbkowane były , dlatego biły i hałasowały Ale problem ustał po zmianie na nowy komplet
Fido Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Powtórzę Po ściągnięciu kół nadal trze I nadal twierdzisz że to wina opon ???
Rekomendowane odpowiedzi