Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Klubowe hity - Muzyka Retro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pany a ma ktoś może linka albo na dysku długie sety z dyskoteki Blue koło płocka dni wejścia do Unii Europejskiej? Miałem je ale mi zaginęły a był tam kawał dobrej muzy:kwasny: Jakiś holender wtedy tam grał chyba:whistling:

A to pamiętacie?

Ten set jest przechój i nigdy lepszego nei slyszałem:slina:

Opublikowano

Wandej :decayed: kawal dobrej nutki:banan:

---------- Post dopisany at 09:32 ---------- Poprzedni post napisany at 09:30 ----------

30min strasznie wkrecajaca:naughty:

Opublikowano
Opublikowano

Po bandzie :-)

Wysyłane z mojego Nexus 7 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

---------- Post dopisany at 10:46 ---------- Poprzedni post napisany at 10:45 ----------

---------- Post dopisany at 10:48 ---------- Poprzedni post napisany at 10:46 ----------

---------- Post dopisany at 10:48 ---------- Poprzedni post napisany at 10:48 ----------

---------- Post dopisany at 10:49 ---------- Poprzedni post napisany at 10:48 ----------

---------- Post dopisany at 10:49 ---------- Poprzedni post napisany at 10:49 ----------

---------- Post dopisany at 10:50 ---------- Poprzedni post napisany at 10:49 ----------

---------- Post dopisany at 10:51 ---------- Poprzedni post napisany at 10:50 ----------

Troche mojej playlisty z Yt:decayed:

Opublikowano
:banan: panowie a moze zrobimy powiedzmy 40 takich scislych hitow:)?bo widze kazdy dodaje to zacniejsze:jerk: kolega Wandej wymiutl tym setem o godz 10 .25 dla mbnie numer 1
Opublikowano

Zapodam coś od siebie :decayed: Kocham ten rozdział w moim życiu. Najlepsze imprezy w wcale niedużych lokalnych dyskotekach w których było doborowe towarzystwo i klimat :kox:

---------- Post dopisany at 23:23 ---------- Poprzedni post napisany at 23:08 ----------

:decayed:

Opublikowano

Kto by nie pamiętał Blink :)

Opublikowano

Klubowe retro...

Wysyłane z mojego Nexus 7 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
Pany, miało być RETRO!!!! ...

:decayed:

Zaraz wejdzie tutaj ktoś z lat 50` i wrzuci Mieczysława Fogga (przykład). Dla Ciebie lata osiemdziesiąte to Retro. Ja się urodziłem gdy powstawał między innymi Big In Japan, więc nie mogłem nawet tego pamiętać :wink: Dla mnie Retro to lata 90te i początek XXI wieku.

Każdy wrzuca co mu najbardziej utkwiło w pamięci, co lubił słuchać i przy czym lubił się bawić :wink:

:hi:

---------- Post dopisany at 20:52 ---------- Poprzedni post napisany at 20:50 ----------

I żeby nie było OT :decayed:

Opublikowano

Czekam na retro z lat 50-tych :decayed::whistling:

Żeby nie było że tylko bardzo, bardzo wiekowe ......

Opublikowano

---------- Post dopisany at 16:19 ---------- Poprzedni post napisany at 16:17 ----------

---------- Post dopisany at 16:21 ---------- Poprzedni post napisany at 16:19 ----------

---------- Post dopisany at 16:23 ---------- Poprzedni post napisany at 16:21 ----------

---------- Post dopisany at 16:25 ---------- Poprzedni post napisany at 16:23 ----------

---------- Post dopisany at 16:26 ---------- Poprzedni post napisany at 16:25 ----------

---------- Post dopisany at 16:29 ---------- Poprzedni post napisany at 16:26 ----------

---------- Post dopisany at 16:32 ---------- Poprzedni post napisany at 16:29 ----------

---------- Post dopisany at 16:34 ---------- Poprzedni post napisany at 16:32 ----------

WRZUTA - Dj Kc - We Like The Techno (Indygo Remix)

---------- Post dopisany at 16:36 ---------- Poprzedni post napisany at 16:34 ----------

WRZUTA - Stonebridge ft. Therese - Put Em High (DJ KC Tech-House Mix)

Opublikowano

Klubowe retro i te które pamiętamy to właśnie lata 90 w górę. Największy rozwój muzyki klubowej w PL:wink:

Było?

Opublikowano