Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[B5 AHH] Czerwony avant TDI GTI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jw :)

co do zwykłego zderzaka po II lifcie to nie wiem czy halogeny zostaną jak załozysz fmic

Opublikowano

Maniusiek28 i sokolnh dzięki za odpowiedź, wychodzi na to, że jak trzeba ciąć to już lepije zderzak od S'ki i miec halogeny niż pociąć standardowy i nie mieć halogenów, pozatym standardowego pociątego nikt nie kupi

Opublikowano

Maniusiek28 i sokolnh dzięki za odpowiedź, wychodzi na to, że jak trzeba ciąć to już lepije zderzak od S'ki i miec halogeny niż pociąć standardowy i nie mieć halogenów, pozatym standardowego pociątego nikt nie kupi

Jakoś Jaro4444 zmieścił fmic na po lifcie zderzaku
Opublikowano

Jakoś Jaro4444 zmieścił fmic na po lifcie zderzaku

właśnie przeczytałem wszystkie posty odnośnie FMIC i teraz już wiem, że jest możliwe upchanie FMIC z orurowaniem i halogenami w seryjnym zderzaku

co bym zrobił bez tego forum :naughty:

Opublikowano

Idziesz w BMW?? :cool1:

Opublikowano

jak sprzedam to pomysle w co :)

Opublikowano

dyplomata :przebiegly:
Opublikowano

nie szkoda Ci audi??

Opublikowano

dyplomata :przebiegly:

moge tylko powiedziec ze bedzie to kombi :decayed:

nie szkoda Ci audi??

zawsze szkoda, ale czas na zmiany :wink4:

Opublikowano

zawsze szkoda, ale czas na zmiany :wink4:

ehh znowu sie mijamy.... :confused4:

Opublikowano

kilka nowych zdjec ... do ogłoszenia :decayed:

http://allegro.pl/show_item.php?item=640433798[br]Dopisany: 19 Maj 2009, 17:14_________________________________________________z racji tego, że dwumas ostatnio cos marudził, został wymieniony na nowy jednomas + nowe sprzegło + filtry, oleje itp

do tego musze kupić oponki, a jak juz sciagne stare to chyba dam fele do malowania :gwizdanie: :naughty:

tak wiec koszta mi sie zrobiły i raczej juz nie bedzie mi sie palic ze sprzedażą

a z racji tego ze bedzie jednomas moge przy okazji zaczać dłubac dalej w kwestii PS - ów, tak zeby juz było miło :decayed:

minus tego wszystkiego jest taki, że upragnione e46 330d musi poczekac ;( no ale cóz, życie :decayed:

Opublikowano

e46 330d

To w tą stronę podążasz błędny rycerzu :decayed:

Zdrada klubu ! :tongue4:

Opublikowano

no zdrada, zdrada :decayed:

nie napisałem, że audica dostała bonusa w postaci wtrysków 0.216, takze jeszcze bigT i korekta :przebiegly:

Opublikowano

Sokół tak trzymaj, szkoda tak łądną audiczke oddać za śmieszne pieniądze, przecież nikt nie zwróci kosztów modzenia.

Laicy jeszcze omijają szerokim łukime takie auto, bo ingerowano w silnik, zawiasy itp, co dla nich znaczy że je zniszczono..... buce

jeździj dalej Audi, e46 dość szybko się stażeje, zbieraj na e90 Coupe, to jest furaaaaaaaa :kox:

Opublikowano

e90 Coupe, to jest furaaaaaaaa :kox:

Eeeeee, tył wygląda jak w jakimś koreańcu z lat '90 :sick3:

Ale poza tym :good:

Opublikowano

pokaż mi koreańca z lat 90 podobnego do tego cacka, a ja stawiam krate :naughty:

bmwm3coupe2007071024x76.jpg

Opublikowano

Kamil co u Ciebie oznaczało Tak ?

bo ja zadałem dwa pytania :naughty:

Opublikowano

pokaż mi koreańca z lat 90 podobnego do tego cacka, a ja stawiam krate :naughty:

bmwm3coupe2007071024x76.jpg

OK, M'ka w coupe jakoś się jeszcze broni, ale sedan :thumbdown:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...