Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Rdza na przednich błotnikach w A4 B6. Wybrać zamiennik czy oryginał?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Screenshot_2021-05-18-16-27-03-164_pl.allegro.jpg

Opublikowano

Screenshot_2021-05-18-16-30-51-162_pl.allegro.jpg

Opublikowano

Ja dałem ten drugi 

Opublikowano

Ok dzięki za pomoc. Za jakiś czas zamówię i zdam relacje 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dotarł do mnie błotnik. Bardzo dobrze zabezpieczony jesli chodzi o pakowanie. Zamawiam baranka i bede musial ogarnac temat, ale poki co musze sie wstrzymac, bo musze wymienic koncowki drazka i laczniki stabilizatorow 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No i git

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka,

Jestem już po wymianie błotnika. Bardzo ładnie spasowany i kolorystycznie tez elegancko. Samochód jest troszkę okurzony, ale widać na zdjęciach, że kolor ładnie się zlewa z ori

IMG_20210714_200258.jpg

IMG_20210714_200317.jpg

IMG_20210714_200325.jpg

Opublikowano

A skąd brałeś w końcu kolego te błotniki? z alledrogo czy z inter carsu? pytam bo też mnie czeka wymiana i nie mogę się zdecydować:/ dla mnie najlepszą opcją było by alledrogo już pomalowany pod kolor, ale jednak wolałbym jakość niż kolor:)

Opublikowano
16 godzin temu, keq napisał:

Siemka,

Jestem już po wymianie błotnika. Bardzo ładnie spasowany i kolorystycznie tez elegancko. Samochód jest troszkę okurzony, ale widać na zdjęciach, że kolor ładnie się zlewa z ori

IMG_20210714_200258.jpg

IMG_20210714_200317.jpg

IMG_20210714_200325.jpg

Spasowane są dobrze, tylko czemu tych narożników nie mogą zrobić na ostro,psuje cały efekt

Opublikowano
9 godzin temu, YoGi1984 napisał:

A skąd brałeś w końcu kolego te błotniki? z alledrogo czy z inter carsu? pytam bo też mnie czeka wymiana i nie mogę się zdecydować:/ dla mnie najlepszą opcją było by alledrogo już pomalowany pod kolor, ale jednak wolałbym jakość niż kolor:)

Bralem od uzytkownika taniej-czesci na allegro. Podsylam link do oferty.

ALLEGRO.PL

Mi się udało dorwać ocynkowane i nie wiem jak jest teraz. Musiałbyś sprawdzić albo zadzwonić i dopytać

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 14.07.2021 o 20:23, keq napisał:

Siemka,

IMG_20210714_200258.jpg

IMG_20210714_200317.jpg

IMG_20210714_200325.jpg

Opublikowano

Ładnie wyszło 

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Przyszedł czas w końcu na mnie. 2 błotniki w kolorze ly7j kupiłem w moto-blach. Dzisiaj oddałem auto do lakiernika bo jeszcze maskę mam do pomalowania bo milion odprysków.  Jak odbiorę dam znać jak to wygląda :)

Opublikowano

Polakierowane będzie wyglądać jak każde inne, byle by dobrze zabezpieczone było.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

I także mnie niestety dopadł problem z rdzą na przednich błotnikach. Chciałem zamówić błotniki Blic Q, ale niestety dostępny jest tylko prawy. Lewego nie idzie w ogóle dostać. Ale znalazłem w intercarsie błotniki też Blic z tym, że z oznaczeniem P

Miał ktoś już styczność z tą wersją?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Panowie, które z tych trzech opcji jest wg was najlepiej spasowana? widzę, że taniej-cześci Radcar jest prawie ideolo, tylko te zaokrąglenie przy lampie psuje efekt, o reszcie tutaj nie wyczytałem, także dajcie znać które opcja najlepsza jeżeli mieliście z jakąś styczność:
1. taniej-czesci Radcar 

ALLEGRO.PL

2. srslodz Fendcor

ALLEGRO.PL

3. Inter cars

INTERCARS.PL

Błotnik BLIC COLOR 6504-04-0019311 LX7Z Audi A4 (8E2, B6), A4 Avant (8E5, B6), A4 kabriolet (8H7, B6, 8HE, B7) - w sklepie internetowym Sklep Inter Cars. 3 lata gwarancji! Wysyłka w 24h! 1000 warsztatów w całej...
Opublikowano

Ja brałem z aledrogo od "e-błotniki" w kolor do B6, szczerze jeszcze ich nie zakładałem na auto tylko wyciągnąłem z kartonu oblukać jak wyglądają i na pierwszy rzut oka kolor niby się zgadza (LZ9W) i ogólnie wyglądają ok. ale teraz nie pamiętam jak mam z tym rogiem przy lampie, czy jest do szpica czy na półokrągło:) musiałbym iść do garażu zobaczyć, jak bardzo chcesz to mogę później podejść i zrobić jakieś fotki

Opublikowano

Ja zamawiałem z taniej części i ostatnio było ciężko dopasować prawy błotnik. Lewy w zeszłym roku był ok. Wszystko zależy jak się trafi. Kolorystycznie bez zastrzeżeń 

Opublikowano
9 godzin temu, YoGi1984 napisał:

usiałbym iść do garażu zobaczyć, jak bardzo chcesz to mogę później podejść i zrobić jakieś fotki

Jeżeli Ci się chcę, to byłbym wdzięczny, nawet bez fotek, po prostu dla zaspokojenia swojej ciekawości sprawdź i daj znać jak to wygląda :P 

Opublikowano

A tak swoją drogą, jak dostępność/cena oryginałów?