Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Automatyczna wentylacja w Audi A4 B6/B7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czyli jak w odwrotna strone wylaczysz auto to po co ma chlodzic jeszcze wentylator nie rozumiem tej funkcji

Opublikowano

czyli zatrzymujesz się pod sklepem albo czekasz na kogoś a wiaterek dalej chula :)

Opublikowano

Jesli ktos sie zastanawia ktore piny zamienic aby uzyc przycisku "info" zamiast montowac panel z przyciskiem "menu". To nalezy zamienic pin1 z pin2. I wchodzi w menu z przycisku info:-)

Oczywiscie tyczy sie to tych ktorzy nie uzywaja tych przyciskow do obslugi navi.

Opublikowano

TAM JEST rezystor ok. 150om, wyzwoli funkcję?? spróbowałeś??

Opublikowano

Wyzwoli :) właśnie zrobiłem sobie tego moda u mnie :hi:

Zresztą nie on jeden :) ten z symbolem korka też aktywuje :) trzeba jednak chyba będzie pomyśleć nad małą przeróbką tego włącznika :wink:

a tak to wygląda na czerwonych zegarach

f921d24fbaa1ac3dm.jpg

Opublikowano

U mnie pod przyciskiem navi hula jak trzeba. I jeszcze najprosciej piny zmienic;-)

Opublikowano

Aktywowałem u siebie ta funkcje . wszystko działa . mam tylko jedno pytanie - wiadomo ze przy webasto odpowiedni sterownik nie dopuści do rozładowania akumulatora . A czy tu tez tak jest ???

Opublikowano

U mnie wyłącza za każdym razem po jakimś czasie..chyba jest to kilkanaście minut.Nie ważne czy auto nagrzane czy chłodne, czy stoi w słońcu czy w ciemnym garażu, czy ustawimy jakąś temperaturę czy zostawimy na LOW.

Zawsze się włącza, nawet jeśli temperatura w aucie jest taka sama jak na panelu klimatronika.

Opublikowano

No dobra a ktoś wie czy da się wyrezać w B6 możliwość sterowania tak jak jest w B7 bez tego panelu? Mam u siebie założony przycisk engine start z RSa i nie chce go się pozbywać. A taką wentylacje fajnie by było mieć.

Opublikowano

jak mam mała nawigacje i galke miedyz fotelami ale bez przycisku MENU, chce przelozyc PINy np pod INFO , czy zeby wyjac ten maly panelik malej navi obok recznego musze demontowac caly srodkowy tunel czy da sie to jakos szybko latawo wyjac bez rozbierania polowy tapicerki :P

Opublikowano

UCHYL ZAPALNICZKĘ, i wsadź palec pomiędzy.

Opublikowano

Zdejmij osłonę gali biegów wypchniesz panelik bez trudności

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

się udalo :P dziala :) funkcjonalnosc malej navi tez zachowana mimo ze przycisk aktywacji menu zrobilem z przycisku INFO, ktory de facto w polsce sie nie przydaje do niczego :)

Opublikowano

Info służy do wyświetlenia na FISie celu i danych ile zostało jeszcze km. W czasie gdy mamy zaplanowaną trasę.

działa ci to?

Opublikowano

a tego to nie wiedzialem w sumie :D bo narazie nie ustawilem trasy tylko bawilem sie w menu bo mam tylko niemieckie mapy :/

Opublikowano

Siema rezacze :decayed:

Macie jakiś pomysł gdzie w tym tunelu znaleźć miejsce na włożenie panelu sterowania?

IMG_0048.JPG

Opublikowano

pozostaje jeszcze jedno pytanie bo tak sobie przypomniałem.....

czy pozwoli ta zmiana (zamiana PINu) na wejście w tryb serwisowy...

kombinacja klawiszy Return oraz Info??

ea248fd95e35bb29med.jpg

Opublikowano
  • Autor
Siema rezacze :decayed:

Macie jakiś pomysł gdzie w tym tunelu znaleźć miejsce na włożenie panelu sterowania?

http://chase-edward-designs.com/audi/IMG_0048.JPG

Chyba będzie z tym problem, ewentualnie gdzieś ukryty :wink:

Opublikowano

Jak by co znalazłem panele w przyzwoitej cenie co prawda bez przycisku menu,ale zawsze można użyć info.Gość ma parę szt. i przynajmniej nie tryple Panel sterowania nawigacją NAVI - Audi A4, B6,B7 (3344307107) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano

Też brałem od niego. Stan jak prosto z ASO.