Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] szerokie s4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest miazga mimo że srebrny :kox: :kox: :kox: :kox: fotka poszła na internety

Opublikowano

Jednak całkiem usuwasz wycieraczkę? :)

ja już mam taką jak Twoja, tylko ori :decayed: i silniczek z passata, żeby była po drugiej stronie ;)

Opublikowano
  • Autor

w ostrowie stała moja i świra koło siebie, on miał całkiem gołą klapę a ja miałem wszystko jak w serii i mi sie przestało podobać :P

silniczek i wycieraczkę sobie odłożę, może jeszcze zmienię zdanie ;)

Opublikowano

Obadana na OEM-ie robi robotę ...

Opublikowano

Widziałem w Ostrowie jest grubo i szeroko :hi:

Opublikowano

;)10376911_543456712425323_405813462859356

Opublikowano

ultra robiłyby tutaj szał straszny :naughty:

Opublikowano
  • Autor

nie mówię że nie ale ta felga w rozmiarze w jakim bym ją chciał zabija cenowo a chwilowo jestem mocno pod kreską :P

dzisiejsze tuningi, gładka dupcia:

DSCF2700.jpg

lotka jednak zostanie, z czasem będzie carbon :banan:

i jedna z osłon z phaetona na pokładzie, luzu między tarczą a osłona może z mm, zaraz jadę sprawdzić czy nie trze, na drugą nie starczyło już chęci..

DSCF2696.jpg

Edytowane przez duffy

Opublikowano

Jednak czerwony wsteczny, ja chyba do czarnego powrócę

Opublikowano
  • Autor

:hi:

auto uziemione, rozsypał się chyba któryś element sprzęgła, do tego coś się stało ze skrzynią, biegi niby są ze znalezieniem wstecznego tylko spory problem ale lewarek nie trafia w swoje miejsce a na wbitym pierwszym i drugim biegu lata jak poje***ny na wszystkie strony świata

dopiero w przyszłym tygodniu będę wiedział co jest 5 bo nie ma komu zdjęć skrzyni a ja się za to nie biorę :(

Opublikowano

Uuu ale lipa. Zas nieprzewidziane koszta

Opublikowano

Przy normalnej jeździe się to stało? Wątpię, by rozpadło się sprzęgło i załatwiło skrzynię... Może właśnie skrzynia nie wytrzymała momentu...

Opublikowano
  • Autor

nie wiem o co chodzi, sprzęgło się ślizga, a z biegami akcja jak wyżej pisałem, w przyszłym tygodniu będę to miał zdjęte, w poniedziałek trochę polatałem dla zabawy ale wszystko było ok, wczoraj wieczorem przy spokojnej jeździe się pokapowałem że przy wbitym, 3 biegu drążek był jakby nie na swoim miejscu

sprzęgło rs4 jest liczone na 440Nm, może nie wytrzymało, nie wiem ale co to za cyrk z biegami w takim razie?

Opublikowano

Skrzynie nie z takim momentem latały i żyły, u mnie praktycznie ten sam moment, czasami tez po d*pie dostała i wszystko git... Może tylko któryś z wodzików się poluzował, ewentualnie odkręcił, od tego bym zaczął... ;)

Nie przypaliłeś sprzęgła że się ślizga? U mnie siedzi seryjne sprzęgło i nic nie uślizgnie, co prawda nie strzelałem z więcej jak 4tyś....

Opublikowano

u mnie seryjne eskowe na większym momencie latało. teraz mam RS4 też nic się złego nie dzieje. Seryjne sprzegło RS4 przyjmuje 500KM.

Może wybierak?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

szczęście w nieszczęściu rozpadła się pierdoła, jeden z drążków się rozłączył (ten z kulką) jednak nie całkowicie i oparł o skrzynię dlatego cięzko ale dało się wbijać biegi. szukam zastępczego i w poniedziałek wymieniamy :)

o wymianie sprzęgła jednak też muszę pomyśleć bo czasami się uślizguje, nie wiedzieć dlaczego

kupuje świnkę skarbonkę i zbieram na

1253284194-cmfx400.jpg

Edytowane przez duffy

Opublikowano

Dafi , mi kiedyś nie chciały wchodzić biegi bo sie poluzowały te sanki od lewarka , może obczaj to , wystarczy zdjąć osłone z mieszkiem

k**wa , nie doczytałem ze juz ogarnąłes. mozna na tym zjebanym forum skasować posta ??

Opublikowano
Opublikowano
  • Autor

kilka telefonów miałem, zwłaszcza od znajomych kierowców co latają po okolicy, to 4km ode mnie. Na szczęście ja byłem w tym czasie w porcie w Hamburgu.

Masakra :shock3:

Opublikowano

no wyjebka masakra...