Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] szerokie s4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jak juz ten kierunek obklejacie to zamontujcie tam konkretną żarówe bo nie widać tego jak świeci w dzień jak obklejone:kwasny:
no kuwra kowi w nocy w dzien w poludnie nigdy nie bedzie widac, zawsze bedzie walic na czerwono przy wstecznym

---------- Post dopisany at 19:39 ---------- Poprzedni post napisany at 19:38 ----------

a co Wy macie z klejeniem tego kierunku??:doh:

czerwony pasek tylko na wsteczny...

http://i1049.photobucket.com/albums/s389/michal_s87/Oficial/DSC_0122aa.jpg~original

taz mam na wstecznym ino, ale tak obklejone ze jak jebne wsteka to obwodka daje na bialo ;)
Opublikowano

Ja mówie o waszych kierunkach obklejonych, andrzeju ryju mówiłem Ci na zlocie ze nie widać:facepalm:

:decayed:

Opublikowano
Ja mówie o waszych kierunkach obklejonych, andrzeju ryju mówiłem Ci na zlocie ze nie widać:facepalm:

:decayed:

ty ryju on nie jest oblepiony tam sa diody jak u ciebie w stopie czerwone to u mnie dodatkowo w kerunku sa pomaranczowe zalozone tylko jak slonce pada to slabiej widac w pwlnym blasku , oklejony jest tylko wteczny
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

kilka gratów, po roku wreszcie gwint AP i trochę części eksploatacyjnych żeby nie było, że o auto nie dbam :decayed:

DSCF1698.jpg DSCF1699.jpg P1100857.jpg

Opublikowano

Ciekaw jestem jak ten AP pracuje w stosunku do KW.

Opublikowano

lepszy nowy AP niż używany KW

poza tym niezły ten gwint jest

Opublikowano

kolega ma w audi rs4 b7 i powiem wam ze nie jest zadowolony ....bo jest chwiejna przy wyzszych predkosciach

Opublikowano

Wydaje mi się że AP nie będzie lepszy od ori zawiasu w RS4 B7 ale już w przypadku B5 to co innego. Do B7 to KWv3 albo Pss9

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

:naughty:AP daje radę, tarcze i klocki zmienione, zaciski tył zregenerowane i dołożone przewody w oplocie :wink:

teraz na montaż czeka komplet wahaczy przód, końcówki drążków, przeguby oraz przewody w oplocie na przód, tarcze i klocki zdrowe, muszą się wysłużyć przed zmianą na coś większego

sceneria z zadupia ale kilka fotek z rotorami, z tyłu brakuje z 10mm dystansu:wink: wiosną wracają bbs ch po renowacji :naughty:

będę się też pozbywał fmic'a na rzecz coolerów z rs4

DSCF2106.jpg S0452107.jpg S0532120.jpg S0622130.jpg

Opublikowano

a czemu ic wywalasz?

Opublikowano
  • Autor

bo te z rs4 wystarcza do tej mocy a przynajmniej będę miał kompletny zderzak z kratkami, halogenami i całą belką, rozpędziłem się chyba z tym fmiciem

Opublikowano

Ogień w szopie ! :D Prawie dosłownie ;P

Opublikowano

to weź przerób rury i wszystko wejdzie

Opublikowano

RSowe wsadzić też z tego co wiem jest jakiś problem... przerób ten co masz i będzie malina :wink:

Opublikowano
  • Autor

zobaczymy bo póki co to cały ten zderzak to jedno wielkie druciarstwo :facepalm:

Opublikowano

a ty nie masz czasem gotowych rurek? czy sam spawałeś?

Opublikowano
lepszy nowy AP niż używany KW

Buba nie przesadzaj:doh:

druga sprawa to wszystko zależy od tego jaki jest ten używany KW, bo są używane i używane:wink:

Opublikowano
zobaczymy bo póki co to cały ten zderzak to jedno wielkie druciarstwo :facepalm:

No faktycznie nie wygląda to estetycznie. Tak jak koledzy piszą dopasować te z RS'a chyba nie będzie tak łatwo bo są większe, szersze i mogą się nie mieścić z tego co kiedyś czytałem. Bierz dobrego spawacza i heja niechaj reza! a bbs na czarny połysk/mat? zostawiasz rant i napisy czy wszystko pryskasz?

AP bardzo przyjemne sam na takim jeżdżę i jest aż nadzwyczaj komfortowo i dzisiaj przy 270 mnie nie bujało :P

Opublikowano
  • Autor

bbs całe na bardzo jasny srebrny:wink: buba, rurki od kaska

ładna pogoda a zbliżała się wymiana to zrobiłem transfuzję:

DSCF2169.jpg

po wizycie czornego i krissa, moja pani stwierdziła, że:"mam obrzydliwe żółte lampki podświetlające tablice" oczywiście kriss tez się zbijał i... zmieniliśmy na ledy, które leżały w garażu od kilku miesięcy ale chłopaki mnie uświadomili, że ważna jest polaryzacja :doh:

DSCF2179.jpg

teraz już Patrycja się za mnie nie wstydzi :decayed:

---------- Post dopisany at 19:28 ---------- Poprzedni post napisany at 19:21 ----------

S0732141.jpg S0852154.jpg S0892158.jpg

Opublikowano

fajna furka i koło fajne