Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] szerokie s4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
niektórzy kupują silniki, robią swapy, a tu prosze silnik zostaje tylko buda sie zmienia:decayed:

chyba ze bedzie 4.2:decayed:

Opublikowano
niektórzy kupują silniki, robią swapy, a tu prosze silnik zostaje tylko buda sie zmienia:decayed:

chyba ze bedzie 4.2:decayed:

według mnie był by to błąd w taktyce, to jak 1,8t zmienic na jakaś wolnossacą Vke:thumbdown:

Opublikowano
  • Autor
no ta buda juz ma n-tego wlasciciela,wez od sportmila num.farby do poprawek lakierniczych bo niepoprawisz tego dobrze

kod lakieru jest, ale do lakieru dodany jest taki złoty pył którego ilość trzeba będzie dobrać metodą prób i błędów :wink:

---------- Post dopisany at 19:27 ---------- Poprzedni post napisany at 19:26 ----------

auto powinienem mieć 10tego listopada to będe widział co jest pięć :decayed:

Opublikowano

To nie jest czasem ten stary poczciwy rs "bialy jastrzab"?:kox:

Opublikowano

o w mordę kolejny pcha się w odbudowę :) same body z gołą karoserią czy ze wszystkimi gadżetami co on tam miał?

Opublikowano
  • Autor

sama buda, kompletna przekładka mojego auta po ogarnięciu tej karoserii bo jest tam co robić :wink:

Opublikowano

duffy, weź chociaż ty jeden skończ to auto bo to już legenda :grin:

Opublikowano
  • Autor

skończę ale nie szybko

Opublikowano
no ta buda juz ma n-tego wlasciciela,wez od sportmila num.farby do poprawek lakierniczych bo niepoprawisz tego dobrze

kod lakieru jest, ale do lakieru dodany jest taki złoty pył którego ilość trzeba będzie dobrać metodą prób i błędów :wink:

---------- Post dopisany at 19:27 ---------- Poprzedni post napisany at 19:26 ----------

auto powinienem mieć 10tego listopada to będe widział co jest pięć :decayed:

jezeli masz lakier z RM-a to oni maja ta farbe ze zlotym ziarnem,mam to samo bo wedlug tego auta dobieralem kolor u siebie...problem w tym ze to lakier warstwowy i nie cieniuje sie...tzn. da sie wycieniowac metoda prob i bledow po pierwsze ma znaczenie co bylo malowane na stojakach a co na aucie,po drugie iloma warstwami bylo malowane(i czy w bezpylowce czy normalnie) i po trzecie specjalny bialy podklad pod perle....ja malowalem w wakacje 3 raz auto bo niedalo sie dobrac koloru na poprawki ale to juz dluzsza historia

Opublikowano
  • Autor

a to mnie pocieszyłeś :doh:

ze zderzakami nie ma problemu gdyby nawet się delikatnie różniły, zagadka będzie z prawym tylnym błotnikiem bo tam tez trzeba zadziałać, wyjdzie w praniu

Opublikowano

Powodzenia. Będzie potrzebne :wink:

Opublikowano

nuda... :grin:

Opublikowano

dobra decyzja:kox:

oby doszło do końca :decayed:

Opublikowano
  • Autor

zła decyzja, wycofałem zaliczkę, dla mnie nie nadaje się żeby w niej rzeźbić :wink:

Opublikowano

a co cię nakłoniło do rezygnacji?

Opublikowano
zła decyzja, wycofałem zaliczkę, dla mnie nie nadaje się żeby w niej rzeźbić :wink:

Za szybko się pochwaliłeś :facepalm: Ja to czekałem, aż buda będzie na podwórku.:decayed:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

e tam :decayed: miało być - nie ma :decayed:

---------- Post dopisany 09-11-2013 at 12:12 ---------- Poprzedni post napisany 01-11-2013 at 11:36 ----------

mały detal w prezencie :kox:

DSCF2278.jpg

Opublikowano
e tam :decayed: miało być - nie ma :decayed:

---------- Post dopisany 09-11-2013 at 12:12 ---------- Poprzedni post napisany 01-11-2013 at 11:36 ----------

mały detal w prezencie :kox:

http://s13.postimg.org/j2rr4yc3q/DSCF2278.jpg

za dwa tygodnie pokaże jak to powinno sie komponować z silnikiem własciwie:decayed:

Opublikowano
  • Autor

znaczy się że będzie silnik z r8 ?:decayed:

Opublikowano
znaczy się że będzie silnik z r8 ?:decayed:

:jerk: