hidden22 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Witam. przyszedl czas na wymiane amorkow w audicce szukalem troche na forum ale jesczze do konca nie jestem przekonany jakie wybrac... panowie co polecacie do zawieszki 1BA sachsa czy kayaby? moze jakies inne fajnie jak by ktos napsial jak sprawuja sie te i te oraz ile juz nalatali na nich i jak sie dalej sprawują czy jest roznica meidzy firmami z twardoscia tych standardowych amorkow czekam na opinie pozdrawiam
Artur82 Opublikowano 9 Lipca 2013 Opublikowano 9 Lipca 2013 up...pomoze ktoś?? ponoć w necie na temat kyb sa negatywne opinie
hidden22 Opublikowano 9 Lipca 2013 Autor Opublikowano 9 Lipca 2013 no widocznie nikt nie chce pomoc na pewno troche osob jezdzic na kyb i sachs-ach i najlepiej jak by te osoby sie cos wypowiedzialy na temat tych i tych
elmer80 Opublikowano 10 Lipca 2013 Opublikowano 10 Lipca 2013 W zeszlym roku we wrzesniu wymienilem na kayaba. Zrobione 20 tys. i jest ok. Zdecydowalem sie na nie bo z wypowiedzi na forum wynikalo ze sa mieksze. Zalezalo mi na komforcie. Zawieszka 1ba. Ogolnie jezdze spokojnie ale jak jest fajna kreta droga to lubie troche poprzycinac zakrety. Nie mialem jeszcze sytuacji ze przod uciekal itp a nieraz slysze jak opony szuraja w szybkich zakretach. Mam je zalozone tylko z przodu. Z tylu nie wiem co siedzi pewnie jeszcze fabryka. Z ciekawostek dodam ze przod przy predkosci 40-45 ladnie wybiera progi zwalniajace-nie ma prawie wcale efektu podbicia. Tyl juz podrzuca. Nie wiem czy to kwestia amorkow czy konstrukcji zawieszenia. Wysłane z Commodore 64
janusz_stg Opublikowano 10 Lipca 2013 Opublikowano 10 Lipca 2013 Ostatnio kupiłem Kayaby made in Czechy:facepalm:. Opowieści o orginałach między bajeczki..... Mam je ok miesiąca na tyle na razie jest ok. ale co najważniejsze zapanowała znowu cisza i nie nosi po zakrętach.
bobikos Opublikowano 10 Lipca 2013 Opublikowano 10 Lipca 2013 Ja do 1be włożyłem sachsa przeznaczonego do takiego zwieszenia i są beznadziejne. Po zimie tylne zaczęły skrzypieć i nie trzymają auta jakoś rewelacyjnie na nierównościach. Może blistein będzie lepszy?
Chadury89 Opublikowano 10 Lipca 2013 Opublikowano 10 Lipca 2013 Jakis miesiac temy wymienilem amorki na Kayaby do 1be, troche drogo bo w interteamie 330zl za sztuke i to bez talerzy ktore kosztuja za komplet 70zl, ale ogolnie jestem zadowolony:) Jak ja szukalem amorkow tylko ze do B5 to dowiedzialem sie ze amorki sachsa i monroe podupadly na jakosci w ostatnim czasie, sporo reklamacji, ludzie polecali Kayaby i Bilsteiny.
Bartoszzz Opublikowano 10 Lipca 2013 Opublikowano 10 Lipca 2013 Miałem kiedyś na tyle Sachs, wytrzymały może ze 2 lata. Później wsadziłem Kayaby i dopiero z nich jestem zadowolony, dużo lepiej auto się na nich zachowuje, póki co mają już 3 lata, a zachowują się jak nowe. Ze swojej strony odradzam Sachs, a Kayabe jak najbardziej polecam.
hidden22 Opublikowano 24 Lipca 2013 Autor Opublikowano 24 Lipca 2013 dziekuje za opinie jednak skusze sie na te kayaby
cabanmat Opublikowano 24 Lipca 2013 Opublikowano 24 Lipca 2013 Ja do 1be włożyłem sachsa przeznaczonego do takiego zwieszenia i są beznadziejne. Po zimie tylne zaczęły skrzypieć i nie trzymają auta jakoś rewelacyjnie na nierównościach. Może blistein będzie lepszy? Może Monroe ?
Rekomendowane odpowiedzi